sestdiena, 2012. gada 14. aprīlis

KORRES, White Tea facial fluid gel cleanser for all skin types, 200ml

 
Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Bagātināts ar augu bāzes ziepju aizstājējiem, Baltās tējas fluīda gēls dziļi attīra un atsvaidzina, nesausinot sejas ādu. Attīrošais Fluīds ir viegli noskalojams un auzu proteīni veido mitrinošu aizsargslāni. Baltās tējas attīrošā želeja lieliski putojas! Izmeklētā, 100% dabisku attīrošo sastāvdaļu kombinācija nodrošina teicamas rūpes par sejas un acu ādu. 
Lietošana: Maigi ierīvējiet līdzekli mitrā sejas ādā, pēc tam noskalojiet ar lielu daudzumu ūdens. Lietojiet vienu vai divas reizes dienā. 
Sastāvā: Baltās Tējas ekstrakts (Camellia sinensis), Auzu proteīni, vitamīns F, oligo – minerāli, glicerīns Dermatoloģiski testēts, Nesatur minerāleļļas, silikonu. 

Ko saku es:
Es gandrīz nekad nepaeju garām Korres stendiem, jo jau kopš pirmo reizi ieraudzīju viņu produkciju - tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena (ja tā var izteikties par kosmētikas ražotāju). Man uzreiz iepatikās produktu iepakojumu dizains, krāsu salikumi - iepatikās viss. Aprakstīto produktu klāsts vēl nav visai plašs, bet viss vēl priekšā (iepriekš jau esmu rakstījusi par Korres ķermeņa sviestu).
Šis Baltās tējas fluīda gēls bija viens no pirmajiem manis iegādātajiem Korres produktiem. Iepriekš jau esmu rakstījusi, ka iepazīšanos ar kāda zīmola produktiem man patīk sākt ar sejas attīrīšanas līdzekļiem. 
Gēls smaržo pēc zālīšu tējas, lietošanā ir diezgan ekonomisks. Konsistence man nedaudz atgādina tādu diezgan šķidru medu, bet lipīgs tas nav. Gēls ne sevišķi labi puto, bet man tas absolūti netraucē, jo esmu jau pieradusi pie tādiem, piemēram, Biodermas attīrošie līdzekļi arī īpaši neputo. Kosmētiku un visus pārējos netīrumus no sejas un dekoltē zonas gēls noņem ļoti labi - seja ir tīra un sajūta ļoti svaiga. Ļoti svarīgs moments ir tas, ka šis gēls nesausina sejas ādu - nav tās nepatīkamās sajūtas, ka pēc iespējas ātrāk gribās uzklāt krēmu. 

Sastāvs:
Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Glycerin, Decyl Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Betaine, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, Sucrose Laurate, Capryloyl Glycine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Hydrolysed Oats, Arginine, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Castoryl Maleate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Lactic Acid, Linalool, Magnesium PCA, Manganese PCA, Panthenol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium PCA, Tocopherol, Zinc PCA

Kur nopirkt?
Universālveikalā Stockmann un veikalā "cosmetics4you" T/C Domina

Cena:
LVL 12,49

Vērtējums:
9/10

6 komentāri:

  1. Esmu sejas tīrīšanas līdzekļu atkarīgā, tāpēc šo man noteikti vajag :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, man arī sejas attīrīšanas līdzekļu nekad nevar būt par daudz. Ar viņiem gandrīz kā ar smaržām - lietoju pēc noskaņojuma.

      Dzēst
  2. man kaut kā līdz galam tomēr nepatīk sejas mazgāšana. Ar manu jutīgo ādu tas tomēr, lai kā es gribētu, dod kaut kādu sausumu. Bet vasarai šo gribu pamēģināt

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ir jutīga āda, bet es nekādi nevaru iztikt bez ūdens pielietošanas, bez tā man šķiet, ka seja nav pietiekami tīra, tādēļ cenšos izvēlēties maksimāli saudzīgus sejas attīrīšanas līdzekļus.

      Dzēst
  3. Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a twenty
    five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple
    ipad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!


    Also visit my page appliance repair tampa rates

    AtbildētDzēst
  4. This article provides clear idea for the new users of blogging, that genuinely how to do blogging.


    Here is my homepage; marketing campaign

    AtbildētDzēst