svētdiena, 2012. gada 1. aprīlis

ESSENCE, Vampire's Love eye shadow, 01 love at first bite

            Foto: Elīna Sparāne

Plaša patēriņa kosmētikas lauciņā reti parādās acu ēnas, kuras piesaista uzmanību, bet šīs man iepatikās uzreiz. Pirmo reizi tās ieraudzīju kādā blogā un sapratu, ka man tās pilnīgi noteikti vajadzīgas. Ļoti iepatikās krāsas un to salikums. 
Ar šīs paletes atrašanu Rīgā man pavisam neveicās, biju izstaigājusi vairākus Drogu veikalus, bet nevienā no tiem nebija Vampire's Love kolekcijas. Domāju jau, ka pie mums tā nemaz nav ievesta, tomēr visbeidzot izdevās to atrast Brīvības ielas veikalā. 
Ļoti iepatikās arī nagu laka no šīs kolekcijas - 02 Into the Dark (to arī paņēmu). 
     Foto: Elīna Sparāne

Ēnas ir labi pigmentētas, mīkstas un ļoti labi klājas. Jāpiebilst, ka viņas nedaudz birst (bet to dara daudzas acu ēnas), tādēļ acis vajadzētu krāsot vispirms (vai arī lietot salveti), lai nesabojātu pārējo meikapu - it īpaši tas attiecas uz tumšākajiem paletes toņiem. Otiņu, kura nāk komplektā ar ēnām neesmu lietojusi, jo, manuprāt, tā nav sevišķi parocīga un ir diezgan cieta. 
Ikdienā visbiežāk lietoju abus gaišākos toņus no paletes (rozīgi lillīgos), acu kontūrlīnijai izmantoju melno toni. Ar Artdeco acu ēnu bāzi ēnas turas savā vietā visu dienu, nekur nepazūd un neslāņojas. Bez bāzes tās neesmu lietojusi.
Pie mīnusiem var pieminēt to, ka kastītes atvēršanas mehānisms nav labi pārdomāts (var nolauzt kādu nagu), bet savukārt paletes iekšpusē ir diezgan liels spogulis, kas man šķiet ļoti ērti. 
Katrā ziņā par tik demokrātisku cenu šīs ir ļoti labas acu ēnas.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos (es šo paleti nopirku Brīvības ielā 58, Rīgā)

Cena:
2,79 LVL

Vērtējums:
8/10


3 komentāri:

  1. Blogeri sāk atklāties, forši :)
    Ēnas izskatās tādas ļoti klasiskas, ikdienišķas, un jā vel laba noturība, tad ideāli.
    p.s. vari man iedot savu e-pastu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, jāatklājas jau kaut kad ir :)
      Mana e-pasta adrese: elinasparane@gmail.com

      Dzēst
  2. Essencei vispār pēc kvalitātes ir ļoti labi produkti. es nemaz nerunāju par cenu, kas ir smieklīga :)

    AtbildētDzēst