trešdiena, 2012. gada 28. marts

BIODERMA, Photoderm AR krēms SPF 50+/UVA 33

                                        Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Photoderm AR krēma maksimālā no UVB starojuma pasargājošā un vēl nebijusī "spēcīgā no UVA starojumu pasargājošā" iedarbība pilnībā aizsargā no saules apdegumiem, novērš saules nepanesamības reakcijas un priekšlaicīgu ādas novecošanu.
Nozīmīgais sasniegums šūnu bojājumu risku novēršanā, ekskluzīvais patentētais 
Cellular BIOprotection® komplekss nodrošina ādas šūnām optimālu aizsardzību.
Bioderma pētījumu rezultātā izstrādāta inovācija, 
Photoderm AR ekskluzīvais Rosactiv®patents satur spēcīgas aktīvās vielas apsārtuma novēršanai, kas palīdz mazināt apsārtuma veidošanos un saasināšanos.Photoderm AR dabiskais tonis ir piemērots gaišai ādai. Tas izlīdzina ādas krāsu un mazina jebkādu apsārtumu. Krēma mitrinošā tekstūra atjauno ādas elastību un tonusu.Photoderm AR krēms neaizsprosto poras, ir ūdens noturīgs un fotostabils.Photoderm AR krēms nesatur smaržvielas un nodrošina izcilu panesamību.
Lietošana: 
 Pēc ādas nosusināšanas bagātīgi un vienmērīgi uzklājiet Photoderm AR krēmu pirms nokļūšanas tiešā saules staru iedarbībā. Regulāri uzklājiet Photoderm AR krēmu no jauna un pēc katras peldes vai sporta aktivitātes vai arī, ja tas ir norīvējies.

Ko saku es:
Nu jau tuvojas vasara un arī tagad saulīte spīd diezgan aktīvi, tādēļ aktuāla kļūst saules aizsargkrēma iegāde un lietošana. Man tas ir sevišķi aktuāli, jo mana āda ir gan jutīga, gan kuperoza. Iesauļoties es nekad neesmu varējusi, palieku sarkana kā tomāts un visi prieki ar to arī beidzas. Atceros, ka skolas gados es nekādi negribēju saprast, ka man neizdosies kļūt brūnai - rezultātā es regulāri iedzīvojos saules apdegumos. Tagad esmu kļuvusi nedaudz gudrāka, apzināti vairs nesauļojos, bet uzturoties saulē vienmēr lietoju saules aizsargkrēmu. 
Šo Biodermas saules aizsargkrēmu lietoju visu pagājušo vasaru, tādēļ viedoklis par viņu man puslīdz noformējies. Ļoti svarīgs faktors izvēloties šo krēmu bija tas, ka norādīts arī UVA aizsardzības faktors - lielākajai daļai mūsu veikalos pieejamajiem saules krēmiem tas nav norādīts. Protams, svarīgs apstāklis bija arī tas, ka krēms paredzēts tieši jutīgai ādai, ar noslieci uz apsārtumiem. 
Krēms ir gaiši brūnā krāsā, tas izlīdzina sejas toni, bet pavisam minimāli. Ja nepieciešams kaut ko nomaskēt, tad bez korektora neiztikt. Krēma konsistence ir vidēji bieza, tikko uzklājot uz ādas tas šķiet diezgan taukains, bet pēc kāda mirkļa krēms iesūcas un spīdums vairs nav tik izteikts. Iespējams, ka taukainas ādas īpašniecēm tas varētu likties pārāk trekns. Bet, pats galvenais ir tas, ka šis krēms patiešām ļoti labi aizsargā ādu - pa visu pagājušo vasaru es neiesauļojos it nemaz. Kādreiz, uzturoties saulē, pat ne pārāk ilgu laiku, atnākot mājās seja sūrstēja, bija sarkana - katrā ziņā tas bija ļoti nepatīkami. Likās, ka seja ir tāda kā izžuvusi. Kopš sāku lietot Biodermas aizsargkrēmu, tas vairs nav atkārtojies - saulē mana seja nepaliek sarkanāka kā parasti, nav vairs tās dedzinošās sajūtas. Vienīgais mīnuss, kuru varu iedomāties, ir mazais krēma apjoms - tikai 30ml.

Sastāvs:
WATER (AQUA), DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYL-BUTYLPHENOL, BUTYL METHOXYDIBEN- ZOYLMETHANE, ALCOHOL DENAT., CYCLO-METHICONE, DIMETHICONOL BEHENATE, GLYCERIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCYRRHETINIC ACID, GINKGO BILOBA EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) GERM EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE,  ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, AMMONIUM ACRYLOYLDIME-THYLTAURATE/VP COPOLYMER, XANTHAN GUM, IRON OXIDES (CI 77492), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DISODIUM EDTA, TRILINOLEIN, BHT, IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77499), CITRIC ACID, TRILINOLENIN, TRIOLEIN, TRIPALMITIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRISTEARIN, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN

Kur nopirkt?
Visās EUROAPTIEKĀS, Ģimenes aptiekās, A aptiekās, Pils Aptiekās (iespējams, ka kaut kur vēl)
Cena:
12,04 LVL (dažādās aptiekās cena var atšķirties)
Vērtējums:
9/10



6 komentāri:

  1. Tas domāts tieši sejai, ja? Vispār visi šie ''ekrāni'' ir diezgan taukaini, tas man viņos nepatīk, un tāpēc ikdienā nelietoju, tikai jā paredzēts daudz laika pavadīt ārā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viņš paredzēts sejai. Diemžēl, gandrīz visi saules aizsargkrēmi ir diezgan taukaini. Ja ārā ir ļoti karsts, tad nav patīkami tā zieķēties, bet vajag...

      Dzēst
  2. Jā, pagaišajā gadā pirku Clarins UV Plus HP ekrānu, tas pats stāsts, lietoju tikai pludmalē, atnākot mājās nomazgāju, ikdienā izvēlos toni vai pūderi ar SPF, tagad arī nopirku Este Lauder BB krēmu tam SPF 33, vasarā pilsētā varbūt pietiks. Bet man nav kuperoza āda, Tev laikam vajag kaut ko ''niknāku''?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man vajag "niknāku" - parasti izvēlos SPF50 un UVA skaitlis arī svarīgs, jo man āda ļoti ātri saulē apdeg un plus vēl tā kuperoze.

      Dzēst
  3. oi. viņam taču denaturēts spirts sastāvā :( man ir kombinēta āda ar kapilāru tīkliņu uz vaigiem un noslieci taukoties uz deguna un pieres. izskatās, ka trekns krēms, kas satur spirtu nav priekš manis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pat nebiju pamanījusi, jā, tas nav sevišķi labi, bet uz manu sejas ādu acīmredzot nekādu negatīvu iespaidu tas neatstāj.

      Dzēst