piektdiena, 2018. gada 2. marts

PRO:VOKE Touch Of Silver - Brightening Shampoo

Kopš savus matus krāsoju gaišākā tonī, starp krāsošanas reizēm izmantoju tonējošo šampūnu, lai izvairītos no nepatīkami dzeltenā toņa kurš neizbēgami parādās. Iepriekš blogā esmu minējusi John Frieda šāda veida šampūnu, tomēr Touch Of Silver personā esmu tam atradusi labāku aizstājēju.
Šis produkts sola momentā neitralizēt nevēlamo dzeltenīgo toni un saskaņā ar savu pieredzi varu teikt, ka tas tā tiešām ir. Tikai obligāti jāņem vērā, ka šāda veida produkti nav paredzēti ikdienas lietošanai. Es šo šampūnu lietoju divas reizes mēnesī un ar to pilnīgi pietiek, lai uzturētu savu matu krāsas toni.
Ražotājs iesaka to lietot šādi: uzklāt uz mitriem matiem un saputot. Izskalot. Ieklāt vēlreiz, saputot un paturēt 5 minūtes. Rūpīgi izskalot. 
Pēc šādas shēmas šampūns lieliski darbojas, bet ja gribās vēl iespaidīgāku efektu, var talkā ņemt citronu. Jā, tieši citronu :) 
Respektīvi, pirms matu mazgāšanas ar violeto šampūnu samitrinātos matos ieklājam pusi citrona sulas - var izspiest tieši no citrona, vai sagatavot sulu iepriekš - kā kuram ērtāk. Šī procedūra izmaina matu pH un pateicoties tam mati labāk uzņem pigmentu. Es šo metodi izmantoju, ja neesmu lietojusi violeto šampūnu ilgāk kā divas nedēļas un tas tiešām dod rezultātu. Pēc visa šī, protams, vajadzētu izmantot kondicionieri (ideālā gadījumā arī violeto), vai kādu barojošu masku, jo mati pēc sajūtām liksies tādi pasausi.

Kur nopirkt?
lielajos Rimi veikalos
Cena:
aptuveni EUR 5
Vērtējums:
9/10

2 komentāri:

  1. Paldies par doto aprakstu, nesen arī nokrāsoju matus pelēcīgā tonī un pamanīju, ka viņi sāka dzeltēt...ceru ka palīdzēs :)

    AtbildētDzēst