svētdiena, 2017. gada 5. novembris

Sejas ādas kopšana: viens rīts un viens vakars novembrī

6 komentāri:

  1. Vai Mixa krēms joprojām patīk tikpat labi? Kāds tas ir salīdzinājumā ar Bioderma Hydrabio Creme?

    AtbildētDzēst
  2. Jā, Mixa krēms man ļoti iepaticies, jo sevišķi Light versija, jo tā ir plastiskāka un patīkamāk klājās. Ja salīdzinu ar Bioderma Creme, tad šajā gadījumā pluss ir tas, ka Mixa krēmam nav pievienotas smaržvielas, bet visādi citādi krēmi ir līdzīgi - pat nebiju par to aizdomājusies :) Abos ir glicerīns un niacinamīds diezgan augstās pozīcijās. Abos ir drusku hialuronskābes. Pēc tekstūras gan Mixa Rich versija ir līdzīgāks Bioderma Creme, nekā Light.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par atbildi :) Man šobrīd ir pieminētais Bioderma krēms, jo dermatoloģe to ieteica aukstākam laikam. Patīk, taču varētu būt bez smaržas. Man ir jaukta tipa, jūtīga āda ar tendenci uz rozāciju... Krēmu izvēlēties diezgan grūti, jo vajag, lai tas būtu nomierinošs, maigs, mitrinošs un neaizsistu ciet poras- gandrīz neiespējamā misija... Pamēģināšu šo Mixa Light krēmu :)

      Dzēst
  3. Palasīju Tavu novērtējumu par sebamed, būs jāpamēģina, nekad tam līdzeklim neesmu pievērsusi uzmanību. Lasīju, ka Tev dienas laikā spīd T-zona reizēm. Ko Tu dari, lai to spīdumu mazinātu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Seba Med alvejas gēlu pērku jau ne reizi vien - ļoti patīk, jo nomierina, mitrina un atsvaidzina sejas ādu, plus, nav pievienotas smaržvielas. Par to spīdēšanu - ja godīgi, bieži nedaru neko. Ja liekas, ka par traku "spīd", tad izmantoju Oriflame matējošās salvetes, vai blotterazzi, vai vienkārši parastu saveti :)

      Dzēst
    2. Paldies! Būs jāizmēģina. Man pašai arī ir kombinēta (ziemā vairāk sausa) un kuperoza āda, tāpēc ļoti prātīgi kaut ko mēģinu. Man tas Natinuel patika, bet to jau rakstīju :) Vasarā, kad T-zona vairāk spid, izmēģināju institut esthederm matējošo, bija izcili labs, visas dienas garumā nekas nespīdēja. Ilona

      Dzēst