ceturtdiena, 2017. gada 23. marts

MAKEUP REVOLUTION LONDON Iconic Pro 1 acu ēnu palete

Makeup Revolution produkti Drogas veikalos pieejami nu jau kādu laiciņu, tomēr uzreiz manī tie īpašu interesi neraisīja un pat īsti nenojautu cik populāri un iecienīti ir šī zīmola produkti ir starp angliski rakstošajiem blogeriem. 
Atsauksmes internetā sāku meklēt tikai pēc tam, kad pirmo reizi izmēģināju šo paleti, jo biju ļoti pārsteigta par ēnu lielisko kvalitāti un pigmentācijas pakāpi. Protams, pār mani vēlās lavīna atsauksmju un neskaitāmu variāciju iespējas.
Tie, kuri daudz cītīgāk seko jaunumiem, noteikti jau zina, ka Iconic Pro 1 palete ir dubultniece slavenajai Lorac Pro acu ēnu paletei, tikai par daudz pieejamāku cenu. Izpētot svačus internetā nācās secināt, ka toņu līdzība patiešām ir nepārprotama. Man gan nav iespējas salīdzināt abas paletes darbībā, jo Lorac Pro nav manā īpašumā.

Paletē atrodami sešpadsmit toņi, astoņi no kuriem ir matēti, bet pārējie astoņi ir ar spīdumiņiem. Jāsaka, ka manā gadījumā tas ir ideālais variants, jo man patīk vienā piegājienā lietot dažādu finišu acu ēnas. 
Šajā paletē lieliskas ir abu finišu ēnas - gan matētie, gan mirdzošie toņi ir vienlīdz pigmentēti un labi klājas.
Protams, meikapu variācijas ar šo paleti ir ļoti daudzas. Es gan pārsvarā veidoju diezgan vienkāršus ikdienas meikapus, kādi redzami arī bildēs.

Šajā meikapā izmantoju tikai matētos toņus - otro (Luna), trešo (Must), piekto (Fade) un pavisam nedaudz septīto (Afflicted) (no kreisās). Sanāca tāds neuzkrītošs, bet ikdienai ļoti atbilstošs meikaps.

Šis variants jau nedaudz košāks, bet, manuprāt, arī tīri derīgs ikdienai - tas atkarīgs no noskaņojuma. Te izmantoju gan matētos, gan mirdzošos toņus. No matētajiem izmantoju otro (Luna) un trešo (Must) toni (no kreisās). No mirdzošajiem: otro (Dawn), piekto (Too Grey) un sesto (Stage) (arī no kreisās).
Kopumā varu teikt, ka esmu ļoti apmierināta ar Iconic Pro paletes kvalitāti un droši varu ieteikt to izmēģināt arī citiem.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
aptuveni EUR 10
Vērtējums:
8/10 

*Paldies zīmola pārstāvjiem par piešķirto produktu. 

8 komentāri:

  1. kraasas paletee jau nu ljoti kaardinoshi izskataas... :) Vienu eenu paleti no vinjiem paaris gadus atpakal nopirku bet taa neattaisnoja ceriibas, tachu biezhi vien lietoju vinju vaigu saartumus, tie ir ljoti labi!

    Anete
    www.lapoudreblog.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Spriežot pēc atsauksmēm saprotu, ka tuvu ne katrs produkts viņiem ir veiksmīgs, bet tie kuri ir, esot ļoti labi :)

      Dzēst
  2. Man ir matētā acu ēnu palete, nekāda pigmenta, kā uzklāj, viss pēc 5 minūtēm pazūd :D ar bāzi, bez bāzes, ar otu, ar mitru oru, pirkstu.... Makeup setting spray viņiem ir labs, tas gan. Bet labāk Gosh, tas tieši tāda paša cenu līmeņa produkts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Spriežot pēc komentāriem, atsevišķas MR paletes nav sevišķi labas, nemāku spriest, tomēr konkrēti šī man ļoti patīk. Es šīs ēnas klāju bez bāzes - pigmentācija ir lielska un iztušējas tās arī ļoti labi. Setting spreju neesmu mēģinājusi.

      Dzēst
  3. Man patīk šī palete, bet nu noturība ēnām ir so-so, man pat Essence dažreiz labāk turas.. Bet toņi un pigmentācija ir labi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz manis šīs ēnas turās labi. Jā, vakarā tās vairs neizskatās kā tikko uzklātas, bet to varu teikt teju par visām savām acu ēnām :)

      Dzēst
  4. Makeup Revolution acu ēnu paletēm tiešām ir tā problēma, ka ir paletes kas ir lieliskas, bet ir tādas kas tuvu šausmām. Esmu noskatījos virkni ar dažādiem video, kur parāda kuras ir tās labās un kuras mazāk labas. No Pro paletēm, šī skaistās vislabākā. Bet vispār, vislabāk attaisno sevi pigmentācijas un kvalitātes ziņā tās ar tām šaurajām joslām (Iconic un Redemption).

    AtbildētDzēst
  5. Visu laiku veikalos mēģinu šis ēnas, gribās, bet tomēr baida tā cena.. vai tiešām tik lētas var būt labas? 🤔 Bet šī ir kārteja labā atsauksme ko pasu, tapēc laikam beidzot ir jāiegādājas.🙂 Paldies par viedokli!👍
    Zanda,
    zandabeautyplace.blogspot.com

    AtbildētDzēst