sestdiena, 2016. gada 5. novembris

Oktobra tukšinieki

Beidzās manas tik iemīļotās Artdeco zīmuļveida acu ēnas. Man ļoti patika gan tonis, gan to ērtā uzklāšana. Žēl, bet veikalos vairs tādas neesmu manījusi.
Rimmel Match Perfection tonālais krēms par laimi vēl atrodams veikalos :) Šim ir nedaudz vieglāka konsistence, nekā Lasting Finish tonālajam krēmam, tādēļ jo sevišķi biju to iecienījusi lietot siltākā laikā. Noteikti pirkšu atkal.
Stendera Detox ķermeņa skrubis, šķiet, kļuvis par manu mīļāko zīmola skrubi. Ļoti patika, tādēļ noteikti iegādāšos atkal.
Līdz pēdējam kriksītim tika izlietots MAC Mineralize Skinfinish pūderis tonī Light. Ļoti labs pūderis. Šobrīd gan esmu iegādājusies Artdeco minerālo pūderi, bet, pie šī, domāju, vēl noteikti atgriezīšos.
Attirance Lemon&Olives šampūns un balzams pēc savām īpašībām man patika, tomēr aromāts gan šķita ne visai tīkams - kaut kā ne sevišķi atgādināja citronus, vai olīves, drīzāk gan saimniecības ziepes. Man nav nekas pret saimniecības ziepju aromātu, tomēr ne matu kopšanas produktos.
Izmēģināšanai biju iegādājusies vienu no Khadi ajūrvēdiskajiem šampūniem (pieejami Biotēkās). Ļoti patika tā zālīšu aromāts un iedarbība uz galvas ādu, tomēr konsistence likās pārāk ūdeņaina. Ja šampūns būtu kaut nedaudz biezāks, noteikti pirktu atkal.
Diemžēl, bet globālajā sajūsmā par Aussie 3 Minute Miracle produktu dalīties nevaru. Tas jau kādu laiku pusizlietots stāvēja vannas istabā, tādēļ nolēmu beidzot atvadīties. Sākumā patika, tomēr ar laiku likās, ka tas pārāk noslogo matus un rada tajos tādu kā plastmasīgu sajūtu. Nevaru īsti izskaidrot, bet šis produkts tomēr nav priekš manis.
Madara ķermeņa losjons ļoti patika - viegls, patīkami smaržoja, nekairināja ādu. Labs.
Clinique Redness Solutions attīrošais līdzeklis notiekti ierindojas manu iecienītāko attīrītāju pulciņā, tomēr tas ir nedaudz par dārgu, lai pirktu regulāri.

7 komentāri:

  1. Sasmejos par saimniecibas ziepju smarzhu un aizgaju pasmarzhot to balzamu 😆

    AtbildētDzēst
  2. Sasmejos par saimniecibas ziepju smarzhu un aizgaju pasmarzhot to balzamu 😆

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var jau būt, ka man vienai tas aromāts atgādina saimniecības ziepes, bet tā nu tas ir :)

      Dzēst
  3. 3min rekonstruktors man arī nepatika, toties kondicionieri gan ļoti forši. :) gribu pamēģinàt to Rimmel tonālo, šobrīd man kaut kā galīgi ar tonālajiem neiet - tad par eļļainu, tad par biezu, tad neīstais tonis... Eh, vismaz labi, ka visi no drugstore piedāvājuma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar Rimmel tonālajiem krēmiem veicas diezgan labi - ļoti patīk gan Match Perfection, gan Lasting Finish. Gribu izmēģināt arī jauno, kas burciņā :)

      Dzēst
    2. Rimmel lasting finish ir mans mīļākais tonālais krēms! Man šķiet, ka tomēr gan nederētu taukainas ādas īpašniecēm.. Noteikti jāizmēģina arī šī - vieglākā versija :)

      Dzēst
  4. Par Rimmel tonālo krēmu dzirdēju no draudzenes, tagad pati gribu pamēģināt, paldies :)

    AtbildētDzēst