svētdiena, 2016. gada 6. novembris

Mēneša favorīti

Esmu metusies izmēģināt dažādus Bio/Eko un bezsulfātu šampūnus. Izlietoju tikko tukšinieku rakstā pieminēto Khadi Hibiskus - patika viss, izņemot konsistenci, tādēļ meklējumi turpinājās :) Ieraudzīju šo Dr. Organic šampūnu/kondicionieri ar organisko kaņepju eļļu sastāvā - nolēmu izmēģināt. Tur gan bez kaņepju eļļas vēl vesela kaudze ar ekstraktiem un citiem labumiem. 
Šim ar konsistenci ir daudz labāk, jo kā bāze šampūnā ir nevis ūdens, bet alvejas sula, tādēļ tekstūra ir tāda želejveidīga, vidēji bieza. 
Matiem un galvas ādai šis šampūns iepatikās :)
Viens no Bioderma Sensibio līnijas vēl neizmēģinātajiem produktiem bija sejas maska. Jau labu laiku biju domājusi to iegādāties, bet te nesenā situācija ar alerģisku reakciju pasteidzināja veikt šo pirkumu. Kā jau parasti - Bioderma produkti neliek vilties. Maska man ļoti iepatikās - tai ir patīkama, viegla konsistence, nav pievienotas aromātvielas un kas pats galvenais, tā tiešām labi nomierina sakairinātu sejas ādu.
Maybelline Fit Me tonālos krēmus lietoju jau kādu laiku un beidzot varu teikt, ka man tie tiešām patīk. Līdz šim man nebija tā veicies ar Maybelline tonālajiem produktiem, bet šis man ļoti iepatikās. Krēmam ir labas maskējošās īpašības, dienas laikā tas nesāk izskatīties dīvaini - ir noturīgs un liek sejas ādai izskatīties labāk, nevis otrādi. Man Fit Me nedaudz atgādina Infallible 24h-Matte tonālo krēmu. Atšķirība tikai tajā, ka uz ādas tas izskatās ne tik izteikti matēts.
Par Artdeco jaunumiem jau rakstīju (atsauksme). Man patīk visi produkti, bet konturēšanas palete, konsīleris un fiksācijas sprejs - vislabāk, tādēļ pieminu tos arī šeit.
Nesen iegādājos Artdeco Mineral Compact pūderi. Tas gan nav jaunums vispār, bet priekš manis gan, jo šo produktu lietoju pirmo reizi. Pūderis man patīk - veic savu uzdevumu labi, uz ādas izskatās labi. 
Nesenais satraukums ap zīmola Dzintars nedienām arī mani pamudināja apmeklēt viņu veikalu un iegādāties vairākus produktus. Nopirku gan sen iemīļotus, gan dažus pagaidām sev nezināmus produktus. Piemēram, micelāro ūdeni, kurš man ļoti iepatikās, jo nav ne par matu sliktāks par citiem micelārajiem ūdeņiem, kuri man patīk. 
Jaunais L'Oreal Elvital sausais šampūns izrādījās patīkams atklājums. Elvital sasusais šampūns specifiski paredzēts plāniem un smalkiem matiem. Tas neatstāj nekādus pūdera nosēdumus, nedaudz atsvaidzina matus, piešķir nedaudz tekstūras, plus, pamanīju, ka pēc šī produkta lietošanas mati praktiski neelektrizējas, kas ziemas periodā man ir diezgan izteikta problēma. Par cik tas neatstāj nosēdumus, varu to nelielos daudzumos lietot vairākas dienas pēc kārtas un rezultātā mati izskatās svaigāki un neelektrizējas. 

10 comments:

  1. Elvital sausā šampūna smarža ir tādi pati kā šampūnam un kondicionierim?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau kādi pāris gadi pagājuši, kopš lietoju šīs sērijas šampūnu un kondicionieri, bet, ja atmiņa mani neviļ, tad jā, smarža tāda pati, vai vismaz ļoti līdzīga :)

      Dzēst
  2. Maybelline Fit me tonālais krēms vienmēr pa rokai! :) Arī mans favorīts šim brīdim.

    AtbildētDzēst
  3. Man arī kaut kā neiet ar Maybelline tonālajiem krēmiem, būs jāpievērš uzmanība šim, skatos, ka daudzām patīk :)

    AtbildētDzēst
  4. Padzirdējusi par to, ka Dzintaram gūti laiki nopirku šīs sērijas sejas pieniņu un roku krēmu, ļoti laba cena šiem produktiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Kredo sērijas produkti ir ļoti pieejami cenas ziņā. Man viens no mīļākajiem šīs sērijas produktiem ir matu balzams (stiprināšanai un augšanai). Sen nebiju viņu lietojusi, tādēļ sapirkos tagad vairākus :)

      Dzēst
  5. Es tieši nesen iegādājos Dzintars micelāro ūdeni un piekrītu katram Tavam vārdam. Man bija šoks, ka tas pat tika bez jebkādām problēmām galā ar ultra noturīgo Maybelline gēla laineri. :)

    AtbildētDzēst