sestdiena, 2016. gada 26. novembris

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation in 010 Light Beige, 30 ml

Otra āda. DH Liquid Coverage tonālais krēms sniedz sedzošu, bet dabiska izskata segumu ar ļoti vieglu sajūtu - kā otrā āda. Sniedz gludu un vienmērīgu sejas toni, ultra vieglā tekstūra izskatās lieliski un ir ilgnoturīga. Tas nosedz nepilnības līdz pat 24 stundām un matē ādu. Ekstremālās izšķirtspējas finišs liks ādai izskatīties skaisti vienmērīgai un gatavai kamerai.

Mani ļoti uzrunāja labās atsauksmes par šo tonālo krēmu, tādēļ iegādājos to tiklīdz tas bija pieejams mūsu veikalos. Jāpiebilst, ka šādus vieglas tekstūras tonālos krēmus, jeb "ūdentiņus" līdz šim nebiju lietojusi, tādēļ biju ļoti ieinteresēta. Galvenokārt mani uzrunā fakts, ka šādi tonālie līdzekļi ir ļoti viegli, tomēr izteikti pigmentēti, kas ļauj nepārslogot ādu, tomēr nomaskēt visu, kas maskējams :)
Aizskrienot notikumiem pa priekšu varu teikt, ka ar šo produktu draudzība man nesanāca, bet tam ir vairāki iemesli, par kuriem tad tagad arī pastāstīšu...
Jā, uzreiz biju pārsteigta (labā nozīmē) par sedzamības pakāpi, kuru, neskatoties uz vieglo tekstūru, sniedz šis produkts, tomēr manas nedienas sākās ar vislabākā uzklāšanas veida atrašanu, jo ar rokām to labi un vienmērīgi uzklāt man neizdevās ne pirmajā, ne arī otrajā mēģinājuma reizē. Šis tonālais tik ātri pieķeras ādai, ka izlīdzināt to ir diezgan grūti. Beigās klājums sanāk diezgan blīvs, tomēr pleķains, kas tomēr tā kā nebūtu vēlamais rezultāts. Beigās vislabākos rezultātus sasniedzu tādā veidā: ar pipeti uzpilināju krēmu uz sejas un tad ar sūklīti to izlīdzināju. Ja tonālo krēmu uzpilina uzreiz uz sūklīša, tad dēļ šķidrās konsistences tas momentā sasūcās sūklī un arī nekas labs tur nesanāk, kā arī sūkli pēc tam ir diezgan grūti izmazgāt.
Izlīdzinot vienu slāni tonālā krēma uz ādas tas izskatās labi, tomēr, ja ir vēlme šur un tur to uzslāņot, tad skats vairs nav tik rožains, jo uzslāņojot tas tā kā saķep un šo saķepumu izlīdzināt ir praktiski neiespējami. Pirms fotografēšanas es ļoti centos to uzklāt cik iespējams labi, tomēr attēlā redzams, ka tonālais krēms vietām tik un tā ir nevienmērīgs. 
Vēl viens liels mīnuss ir, ka šis produkts, neskatoties uz vieglo tekstūru, uz ādas izskatās ļoti pamanāms.
Kaut arī ražotājs sola matētu izskatu, mana sejas āda ar to matēta neizskatās nedz tūdaļ pēc uzklāšanas, nedz stundu pēc tam. Priekš manis tas nav mīnuss, tomēr kādam, kas sagaida matētu finišu, var sanākt vilšanās. 
Pie plusiem varu pieminēt, ka Liquid Coverage tonālais krēms ir tiešām noturīgs un dienas laikā nekur nepazūd - vismaz tāda ir mana pieredze, tomēr šajā gadījumā mīnusu ir vairāk, nekā plusu, tādēļ diez vai turpināšu šo produktu lietot.
Labprāt uzklausītu ieteikumus par šāda tipa tonālajiem krēmiem, jo labprāt atrastu tādu, kuram ir viegla konsistence, tomēr labas maskējošās īpašības :)

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
EUR 7,25
Vērtējums: 
5/10

6 komentāri:

  1. Lancome Miracle Air De Teint :) ja kas, pie manis var palasīt par dažiem ūdentiņiem (tiesa gan no dārgā gala tikai). Vēl Maybelline pēc tekstūras bija super, bet toņu palete viņiem Nutellas līmenī.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumiem :) Noteikti palasīšu. Nav tik svarīgs tas gals (saprāta robežās, protams), bet gribētos tā, ka labs :)

      Dzēst
  2. Artdeco HD tonālais nav mēģināts?
    Man gan ar viņu arī nav līdz galam ideālas attiecības, bet.. Šis noteikti nav "ūdens tipa" tonālais, bet nelielu daudzumu var ļoti labi izlīdzināt plānā kārtiņā. Sedzamība laba, noturība lieliska un nemaz, nemaz nav jūtams uz ādas. matēts, bet domāju, ka sausumus neizcels. Tas, kas man neļauj viņu nosaukt par ideālu tonālo, tomēr ir tieši matējums - gribas tomēr, lai ir nedaudz mirdzuma (ne spīguļu!) klāt, citādi seja šķiet plakana. Ar konturēšanu neesmu lielos draugos, ja ir laiks, tad uz vaigiem uzlieku izgaismotāju. bet tāpat gribas, lai arī pats tonālais dod "veselīgi mirdzošas sejas" efektu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, neesmu mēģinājusi, bet izklausās, ka labi varētu derēt vasaras periodam, jo tad man parasti patīk matētākas tekstūras produkti. Paldies par ieteikumu :)

      Dzēst