svētdiena, 2016. gada 7. februāris

Decembra/Janvāra tukšinieki

Decembrī nesanāca uzrakstīt par izlietotajiem produktiem, tādēļ savākusies diezgan paprāva čupiņa, kuru pat neizdevās ietilpināt vienā bildē :)

Pirmo reizi sabēdājos kad beidzās matu laka :) Keune Society Hairspray man ļoti patika.
Dsquared Potion dušas želeja vairāk bija vīra pārziņā, tomēr pāris reizes arī mana roka dušojoties pēc tās pastiepās - ļoti patīkams un silts aromāts.
Dzitara Barojošais ķermeņa jogurts ar Rozā greipfrūta aromātu ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem ķermeņa kopšanas produktiem, kurš noteikti tiks pirkts atkārtoti.
Urtekram organiskais šampūns bez aromātvielām arī kļuva par iecienītu produktu mūsmājās - patika gan vīram, gan man - labi izmazgāja matus un nekairināja galvas ādu.
Nezinu, vai tuvākajā laikā atkal pirkšu Rimmel Stay Matte pūderi, jo tagad esmu sajūsmā par Mineralize Skinfinish, tomēr Rimmel man ļoti patika. Iespējams, iegādāšos to uz vasaru, jo matējošās īpašības tam labākas, nekā MAC pūderim.
Beidzās mans Velvet Forest Wood aromāts, kurš man bija kādus divus gadus, ja nemaldos. Ļoti patīkams, atsvaidzinošs aromāts ikdienai. Iespējams, kaut kad iegādāšos atkal, ja vien būs pieejams.
Nivea anti-perspirants sensitive&pure - patika, tomēr Dove rullīši vairāk iet pie sirds, tādēļ tagad lietoju tos.
Lumene Extra Gentle attīrītājs - mīļākais sejas attīrīšanas produkts - bez variantiem :)
Esmu ļoti pateicīga Biotēkas veikala pārdevējai, kura ieteica izmēģināt BIO Seasons matu kondicionieri ar šī sviestu un monoi, jo tas iepatikās ļoti, tādēļ vietā esmu iegādājusies vēl vienu.

Avon Anew Hydro-advance krēmu ar lielu patikšanu izlietoju dekoltē zonas kopšanai, jo tas bija ļoti biezs un trekns un lieliski baroja un mitrināja ādu, plus, aromāts arī bija pietiekami neuzkrītošs un pat diezgan patīkams.
Dzintara Organic Style hydrocomfort sejas krēms un serums (atsauksme).
Atklāju, ka Chanel krēmveida acu ēnas pilnīgi izžuvušas, tādēļ jāatvadās. Nav jau arī nekāds brīnums, jo man viņas ir jau ļoti sen.
Clinique dramatically different moisturizing lotion+ krēms patika, tomēr teikt, ka ļoti, tas būtu melots. Domāju, ka Clinique zīmols piedāvā citus, daudz labākus produktus.
Caudalie roku krēms un lūpu balzams (atsauksme).
Lumene uzacu vasks ar toni (atsauksme).
L'Oreal Miss Manga skropstu tuša (atsauksme).
Olay Total Effects nakts krēms manai sejas ādai diemžēl neiepatikās, jo izraisīja tādu nepatīkamu kņudināšanu un nelielu apsārtumu, tādēļ izlietoju rokām.
Lumene Moisturizing & Illuminating Primer (atsauksme).

5 komentāri:

  1. Tiešām daudz! Esmu tikai par nivea pūšamajiem dezodorantiem, citas formas man liekas ārkārtīgi nehigēniskas, zinu, ka nav, bet ei nu iestāsti to savām smadzenēm. :D

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pūšamos es arī šad tad pērku, bet pārsvarā Dove :)

      Dzēst
  2. Keune matu produkti ir ļoti labi, man ir iepatikušies, cik nu esmu mēģinājusi :) Lumene produkti arī man ir vieni no ejošākajiem ikdienas produktiem ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Lumene zīmols man patīk un liekas, ka viņam tiek pievērsta pārāk maza uzmanība :)

      Dzēst
  3. Mani vienmēr iepriecina tas fakts, ka mūsējie blogeri neaizmirst par Latvijā ražotiem produktiem :)
    No Lumene kosmētikas man ļoti patīk acu ēnas tonī 9 Hazel. Ļoti skaisti izceļ zilas acis! Man ir šis tas no Lumene produkcijas, būs jāuztaisa raksts par to :)

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst