svētdiena, 2015. gada 20. decembris

SHISEIDO Facial Cotton, 60 sheets

Es nezinu kā ir citiem, bet man bieži ir bijušas grūtības iegādāties kvalitatīvas vates plāksnītes, kuras mēs parasti izmantojam dekoratīvās kosmētikas noņemšanai un toniku uzklāšanai. Kāpēc? Tādēļ, ka visplašāk pieejamās man parasti šķiet ļoti nekvalitatīvas. Bieži tās ir pārāk abrazīvas un ticiet man, ja ir izteikti jutīga sejas āda, tad tās skrāpēšana ar asu vates disku ādu tikai vēl vairāk sakairina.

Ilgākā laika periodā esmu atradusi tikai dažu zīmolu vates plāksnītes, kuras man patīk. Tādas ir Cleanic Soft četrstūrainās plāksnītes, tomēr tagad tās reti kur vairs redzu, tādēļ nācās meklēt citus variantus. Vēl pēdējā laikā ļoti iepatikušās ir The Body Shop plāksnītes, kuras ir mīkstas un neizjūk procesa laikā :)

Shiseido plāknītes pavisam nejauši ieraudzīju Stockmann veikalā. Ņēmu bez domāšanas, jo biju lasījusi daudz pozitīvas atsauksmes par tām. 
Plāksnītes sastāv no kokvilnas un tās ražotas pēc īpašas tehnoloģijas, lai tās būtu sevišķi mīkstas un elastīgas.
Tās vairāk paredzētas šķidro sejas kopšanas produktu uzklāšanai (losjoniem, esencēm u.c.), jo izšķērdēt tās, piemēram, nagu lakas tīrīšanai būtu tīrā apgrēcība.
Plāksnītes ir ļoti mīkstas - nevaru tās salīdzināt ne ar vienām citām, tādēļ lieliski derēs jutīgu acu īpašniekiem.
Tās ir diezgan biezas un uz tausti vairāk atgādina mīkstu drāniņu, nevis vati. Es tās izmantoju sejas toniku uzklāšanai. Tās arī ļauj ekonomēt produktu, jo neuzsūc visu sevī, kā bieži notiek ar parastajām plāksnītēm. Esmu lasījusi, ka ar tām var arī notīrīt sejas maskas paliekas un procesa laikā tās neizjūk un nesadalās. 
Noteikti iesaku izmēģināt, ja vien liekās, ka vates plāksnītes ir tādas izšķērdības vērtas :)

Kur nopirkt?
Stockmann
Cena:
EUR 5,50
Vērtējums:
10/10

17 comments:

  1. Man iet līdzīgi ar parastajām plāksnītēm, esmu izmēģinājusies visvisādas. Apsvēru arī dārgāku plāksnīšu iegādi, bet tad netīšām korejiešu veikalā paņēmu par pāris dolāriem, un tās izrādījās ļoti labas un mīkstas un galvenais - nejūk ārā. Acīmredzot vairāk jālūkojas Āzijas ražotāju virzienā.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, par Āzijas variantu pilnīgi piekrītu, jo daudzviet esmu lasījusi, ka tās ir daudz kvalitatīvākas - arī tās, kuras ir nedārgas. Žēl, mūsu Mimiko veikalā nav plāknsīšu, vismaz nebija, bet varētu pasūtīt kādā interneta veikalā - tā pavairāk, lai pietiek ilgam laikam :)

      Dzēst
  2. Cik forši! Noteikti paskatīšos! :)

    AtbildētDzēst
  3. Interesanti.. par vates plaksnitem nebiju iedomajusies tik detalizeti un tada griezuma.. bèt nemot vera cik daudz man vinas iziet.. tas butu dargs prieks

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tagad ir divi varianti - TBS plāksnītes, kuras izmantoju acu kosmētikas notīrīšanai un šīs, kuras paredzētas tonikiem. Sanāk diezgan ok, jo vairāk par vienu TBS iepakojumu mēnesī man nevajag, bet man liekas, ka pietiek pat ilgākam laikam. Ja visam izmantotu tikai Shiseido,jā, tas sanāktu padārgi.

      Dzēst
  4. Pilnigi piekritu, ka gruti labas atrast. Es lietoju MUJI japanju plaksnites- dazhada izmera, ar apshutam malinjam vai bez (tas var sadalit planakas plaksnites), balinatas un enbalinatas. Pie tam shis plaksnites mazak uzsuc produktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, izskatās līdzīgas Shiseido. Vai pasūti internetā, vai arī pie mums kaut kur var iegādāties?

      Dzēst
  5. Man arī bija cieņā cleanic četrstūrīši, bet tās vairs nu nekur nav. Ir arī Rimi softstar lielas-ovālas vatītes, kuras arī ir pieņemamas. 5,50 man būtu grūti atdot par vatītēm, jo lietoju tās lielos apjomos :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir nostaļģija pēc Cleanic četrstūrīšiem - tie bija ļoti labi :)

      Dzēst
  6. Man patīk Prismā nopērkama Cotton plāksnītes. Vienīgās, kuras nekairina manu ādu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šķiet, ka tās vienreiz arī esmu pirkusi - bija labas, bet Prizmā esmu ļoti reti :)

      Dzēst
  7. vari pamēģināt šitās, arī no Āzijas gala :) man patika tīri labi.
    http://asiko.lv/shop/brands-lv/missha-lv/missha-soft-5-layer-cotton-sheet-2/

    AtbildētDzēst
  8. Šīs ir super! Ar parastajām vates plāksnītēm man vienmēr ir grūtības acu kosmētikas noņemšanā- mikrotraumas ir regulāri :(

    AtbildētDzēst
  9. Liels bonuss, ka ir plāksnītēs!

    AtbildētDzēst