trešdiena, 2015. gada 16. decembris

MÁDARA INSIDER

Šobrīd Latvijā veiksmīgi darbojas vairāki skaistumkastīšu servisi, kas jau iekarojuši savu vietu un pircēju uzticību. Tagad arī zīmols Madara nolēmis iepriecināt jau esošos klientus, kā arī piesaistīt jaunus, radot tiem iespēju izmēģināt zīmola jaunos, kā arī jau tirdzniecībā esošus produktus. 

Zīmols radījis Madara Insider Skaistumpakas koncepciju, kas sevī ietver Pavasara un Rudens kastītes - ja iegādājaties vienu, vai otru (vai arī abas), tad attēlā redzamais Become Organic* komplekts tiek piešķirts kā dāvana, kuru pircējs saņem 2-5 darba dienu laikā.
Protams, Become Organic komplekts nopērkams arī atsevišķi.

Become Organic komplektā ietilpst zīmola populārākie produkti, kas ir Attīrošās putas (150 ml), Atjaunojošs nakts krēms (25 ml) un Dziļi mitrinošs fluīds (25 ml).

Manuprāt, tā ir lieliska iespēja par salīdzinoši nelielu samaksu izmēģināt zīmola populārākos produktus.
Kas tad būs atrodams abās pārējās kastītēs? Tas pagaidām ir noslēpums. 

Interesentiem ir iespēja iegādāties Madara Insider Pavasara skaistumpaku, vai arī Madara Insider Pavasara un Rudens skaistumpaku. 

Pavasara skaistumpakā būs pieejami trīs aktuālākie sezonas produkti visiem ādas tipiem. Produktu kastīti varēs saņemt 2016. gada aprīlī.

Rudens skaistumpakā varēs atrast trīs produktus, kas iepazīstinās ar jaunām tekstūrām un aromātiem, kuru iedvesma rasta pasaules tendencēs. Produktu kastīti varēs saņemt 2016. gada septembrī. 

Kaut arī kastīšu saturs nav zināms, tomēr zīmola pārstāvji ir pačukstējuši, ka kastītēs būs atrodami jaunākie Madara produkti, vēl pirms tie nonāks tirdzniecībā.
Ļoti forši - gaidām ar nepacietību :)

MADARA INSIDER PAVASARA SKAISTUMPAKA - EUR 27,95 (+Become Organic komplekts par brīvu)
MADARA INSIDER PAVASARA UN RUDENS SKAISTUMPAKA - EUR 37,95 (+Become Organic komplekts par brīvu)
BECOME ORGANIC PRODUKTU KOMPLEKTS - EUR 16,95

Katras skaistumpakas piegāde ar kurjeru bez maksas visā Latvijā!

No 7. - 18. decembrim, iegādājoties skaistumpaku, saņemsi 30% atlaidi pirkumiem Madaras e-veikalā (izņemot komplektus, skaistumpakas un mazā tilpuma produktus). Atlaides kodu nosūtīs uz Tavu e-pastu 1 darba dienas laikā pēc skaistumpakas iegādes.


* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem

5 komentāri: