sestdiena, 2015. gada 12. decembris

DZINTARS, Organic Style Atjaunojošs nakts krēms & Mitrinošs serums

Organic Style produktu līnija man personīgi šķiet viena no labākajām Dzintara sērijām. Sejas attīrošie produkti no tās man ļoti patīk, jo sevišķi toniks jutīgai ādai. Iepakojuma kvalitātes ziņā šīs līnijas produkti arīdzan, manuprāt, ir kvalitatīvāki un lietošanā ērtāki, nekā daudzi citi Dzintara ražojumi.
Gan serums, gan krēms iepildīti iepakojumā ar pumpīti, kas ir ļoti ērti un ļauj produktam saglabāties svaigam ilgāku laiku. 

Atjaunojošais nakts krēms intensīvi atjauno ādu miega laikā. Padara to svaigu un tvirtu. Stimulē kolagēna izstrādi, nostiprina ādu, piesātina ar mitrumu. Jūras aļģu aktīvie komponenti, Ederline S un hialuronskābe intensīvi mitrina ādu, uzlabo tās tonusu un tvirtumu. Dabiskie lipīdi, ābolu sēklu ekstrakts un kakao sviests mīkstina ādu un padara to elastīgāku.
Krēmam piemīt diezgan bieza konsistence, bet iesūcas tas samērā ātri. Vienas dozatora devas pietiek gan sejai, gan dekoltē zonai. Krēma aromāts ir nedaudz saldens, tomēr neuzbāzīgs. Pēc iesūkšanās uz ādas nesaglabājas. 
Krēms momentā sniedz ādai komfortu, nomierina, ja tā ir sakairināta. 

Mitrinošais serums ar liftinga efektu ātri rada ādas mitrinājuma un mīkstuma sajūtu. Āda kļūst nostieptāka, gludāka un svaigāka. Jūras aļģu aktīvie komponenti Ederline S un hialuronskābe mitrina ādu, uzlabo tās tonusu un tvirtumu.
Serumam ir viegla, pieniņam līdzīga konsistence. Sākotnēji biju pārsteigta, jo biežāk serumi ir gēlveida. Pēc izjūtām tas ir ļoti līdzīgs nakts krēmam, atšķirību izjūtu tikai vieglajā konsistencē. Abi produkti lieliski papildina viens otru. Žēl tikai, ka serums beidzas ātrāk, jo tilpums tam ir mazāks.
Aromāts serumam ir tāds pats kā krēmam, iesūcas ļoti ātri. Pēc uzklāšanas tiešām ir sajūta, ka āda kļuvusi tvirtāka un nostieptāka, kā teikts produkta aprakstā.
Domāju, ka šie produkti būtu piemēroti arī normālai, pat kombinētai ādai, ne tikai sausai, jo tie nerada smaguma sajūtu un nenosprosto poras.

Kur nopirkt?
Dzintars veikalos
Cena:
katram aptuveni EUR 25
Vērtējums:
abiem produktiem 8/10

4 komentāri:

  1. Skatījos, ka tagad šai līnijai atlaides, domāju paņemt toniku un serumu taukainai ādai (man patīk, ja mitrinātāji iesūcas ļoti ātri).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī pirku ar atlaidēm, kādus pāris mēnešus atpakaļ - Dzintars pēdējā laikā lutina pircējus :)

      Dzēst
  2. Es arī nopirku serumu :) Pagaidām man patīk ;) vienīgais gribētos lielāku mitrinošo efektu.. pirku taukainai ādai domāto serumu ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viens pats arī šis nesniedz pietiekamu mitrināšanu, bet komplektā ar krēmu darbojas ļoti labi :)

      Dzēst