trešdiena, 2015. gada 28. oktobris

LUSH, Rosey Cheeks fresh face mask, 75g

Šo Lush jaunumu visām sārtvaidzēm gaidīju jau sen - kopš pamanīju pirmās atsauksmes ārzemju blogos :)
Maska noteikti patiks visiem rožu aromāta cienītājiem. Kā jau vairumā gadījumu ar Lush produktiem, aromātu nevar nosaukt par delikātu, vai tikko jaušamu - pēc iepakojuma atvēršanas, rožu aromāts burtiski "uzsprāgst" :)

Maskas sastāvs ir visai lakonisks: kalamīna pulveris, glicerīns, kaolīns, ūdens, rozā māli, rožu ziedlapiņas, parfīms, rožu eļļa, benzyl alcohol, lilia, citronellol, geraniol.

Zinu, ka vairumā gadījumu Lush svaigās maskas manai ādai ļoti patīk, tādēļ nolēmu neapgrūtināt sevi ar paraudziņiem un uzreiz ņemt lielo iepakojumu. Kā jau vienmēr, lielākais mīnuss ir īsais derīguma termiņš, bet, ja būtu savādāk, tad tā vairs nesauktos par svaigo masku :) Man vienkārši sagādā grūtības produktu izlietot tik īsā laika periodā, bet, kā mani iedrošināja zīmola konsultante, ja masku tur ledusskapī, un tā neizmainās ne pēc konsistences, ne aromāta, tad droši var lietot arī pēc termiņa beigām. Pieļauju, ka ne pārāk ilgu laiku, bet mazliet jau var :)

Pēc iedarbības šī man ļoti atgādina Catastrophe masku - atšķiras tikai aromāts un konsistence. Rosey Cheeks maskai ir pastveidīga, diezgan blīva konsistence. Ar uzklāšanu nekādu problēmu nav, kā arī nekas nekrīt nost. Maska labi attīra ādu, kā arī nomierina to. Jā, nedaudz sausina (kā jau teju visas mālu maskas), bet esmu iemanījusies tūdaļ pēc attīrošās lietot mitrinošo masku, un tad nav nekādu problēmu. 
Kopumā varu teikt, ka ar produktu esmu ļoti apmierināta - maska labi pilda savas funkcijas, ir ērti lietojama, jauki smaržo un maksā arī nedārgi :)

Kur nopirkt?
Lush veikalos

Cena:
EUR 9,95

Vērtējums:
8/10

7 komentāri:

  1. Izskatās laba. :)
    Es gribu dzērveņu un to tirkīza zilo masku. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, dzērveņu es arī gribu izmēģināt, bet jāpievar vispirms šī :)

      Dzēst
  2. Man tikai ļoti nepa'tīk šādi iepakojumi- produkts ātrāk sabojājas un nav ērti :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par sabojāšanos taisnība, bet ērtuma ziņā man patīk tīri labi :)

      Dzēst
  3. Aromāts laikam nederēs man, bet to tirkīzzilo gan varētu pamēģināt :) Iepriekšējo reizi svaigā maska ātri izbeidzās un bija jāmet laukā vēl neizlietota. :(

    AtbildētDzēst