sestdiena, 2015. gada 10. oktobris

Divi micelārie: Mixa & Bourjois

Nesen iegādājos divus līdz šim nemēģinātus micelāros ūdeņus, tādēļ nolēmu izveidot rakstu, kurā abus salīdzināšu, jo aptuveni nedēļu pamīšus lietoju gan vienu, gan otru.

Sāksim ar Mixa Cleansing Micellar Water. Šī zīmola kosmētika Drogas veikalos parādījusies pavisam nesen. Mani, protams, tā ieinteresēja uzreiz, jo produkti paredzēti jutīgas ādas kopšanai. 
Ļoti patīk, ka produkta iepakojums aprīkots ar dozatoru, kas vienmēr ir ērtāk, nekā daudzi citi iepakojuma formāti. 
Pirmajā lietošanas reizē biju pārsteigta, ka produkts smaržo, jo, par cik tas paredzēts tieši jutīgai ādai, pat nepaskatoties nodomāju, ka tas nesatur nekādas smaržvielas. Bet, jā, sastāvā atrodams rožu ekstrakts, kas produktam piešķir maigu, vieglu, diezgan atsvaidzinošu aromātu. 
Tik tālu bez problēmām, tomēr, kad lieta nonāk līdz dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, viss vairs nav tik rožaini. Ar parastu tušu, kas nav ūdensnoturīga, šis micelārais ūdens viegli tiks galā, bet ar tušu, ēnām un zīmuli tas nu nekādi nespēj spēkoties. Man nepieciešami vismaz trīs vates diski katrai acij, lai kosmētiku kaut cik notīrītu un rezultātā acis ir sarkanas un sūrstošas, kas nu noteikti nav tās sajūtas, kuras alkstu izbaudīt katru vakaru. 
Par cik micelāros ūdeņus izmantoju primāri dekoratīvās kosmētikas notīrīšanai, tad šo īsti ieteikt nevaru.

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
aptuveni EUR 5
Vērtējums:
5/10

Turpinājumā par Bourjois Micellar Cleansing Water. Godīgi sakot, pat nebūtu apsvērusi domu šo iegādāties, ja mana draudzene man to nebūtu saslavējusi. Ko lai saka, produkts tiešām ir ļoti labs. 
Pilnīgi pietiek ar vienu vates disku, lai no acīm notīrītu visu dekoratīvo kosmētiku bez pēdām. Es parasti samitrinātu vates disku pie acīm turu kādu pusminūti un ar to pietiek, lai gandrīz viss būtu notīrīts. Tad ar otru diska pusi notīru atlikumus. Acīm nav nekāda diskomforta un kosmētika notīrīta. 
Bourjois micelārais ūdens nesatur aromātvielas un alkoholu.
Šo noteikti iesaku izmēģināt, ja rodas tāda izdevība, jo, diemžēl, ne visos veikalos tas pieejams.

Kur nopirkt?
Debenhams, Douglas
Cena:
EUR 4,50 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
10/10

9 komentāri:

  1. Paldies par atsauksmi, nu dien! Vēlējos sākumā paņemt Mixa micelāro, tieši ar dozatoru, jo tilpums mazāks, nevis uzreiz lielo 400ml. Tagad jāpadomā...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jācer, ka pārējie Mixa micelārie ūdeņi ir labāki, bet šis man nudien netīk.

      Dzēst
  2. Es arī gribēju izmēģināt Mixa, bet tagad laikam nepirkšu, jo arī es micelāro ūdeni lietoju tikai acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai.
    Šobrīd mani favorīti no drugstore ir Garnier abi varianti un Nivea.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī patīk gan Garnier, gan Nivea, bet šobrīd favorīts ir tieši Bourjois :)

      Dzēst
  3. interesanti, jo es paņemu tieši lielo tilpumu, man viņš nesmaržoja nekā! nebija nekadas smaržas,.. kosmetiku noņema ļoti labi.. tiešām .. hmm.. ūdensnoturīgo tušu gan nelietoju...
    & izmēģināju divfāzu acu kosmētikas noņemamo tas ari forši strādāja, vel nobrinijos, ka pa labu cenu kaut ko var atrast arī drogās ;))
    http://sieviskiba.blogspot.com/2015/10/mixa-micellarais-udens-divfazu-acu.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atliek secināt, ka otrs micelārais ir labāks, kā arī divfāžu līdzeklis. Šim smarža ir ļoti maiga un neuzkrītoša, tomēr ir. Smarža jau nebūtu nekas, ja vien viņš labi noņemtu kosmētiku :(

      Dzēst
  4. Es arī lietoju lielā tilpuma micelāro ūdeni un nekādas dižās problēmas nav. Neteikšu, ka sajūsmā, bet nav arī slikts. :) Tas Bourjois gan liekas uzrunājošs, tāpēc jāizlieto Mixa un jāmēģina Bourjois :)

    AtbildētDzēst
  5. Vai šie ir līdzvētīgi Biodermas micelārajam ūdenim?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bourjois micelārais, manuprāt, ir pat ļoti līdzvērtīgs Biodermai :)

      Dzēst