ceturtdiena, 2015. gada 22. oktobris

CAUDALIE Hand and Nail cream & Lip Conditioner

Ar Caudalie produktiem esmu pazīstama pavisam minimāli. Kādu laiku atpakaļ biju lietojusi viņu sejas toniku, kā arī izsmidzināmo ūdeni, kuri man patika. Vēl man ir bijušas The Des Vignes smaržas, par kurām saglabājušās ļoti patīkamas atmiņas, bet tas arī viss, tādēļ nevarēju nepaņemt šo komplektu, kad ieraudzīju to kādā no Kijevas aptiekām. Manuprāt, pie mums šādi komplekti nav nopērkami.

Roku krēms man iepatikās, pat ļoti. Pirmkārt jau tā aromāts, kas ir tāds atsvaidzinoši rūgtens un nedaudz man atgādina jau iepriekš pieminētās The Des Vignes smaržas. 
Krēms ļoti labi rūpējas par roku ādu un neatstāj nedz lipīgu, nedz taukainu kārtiņu uz rokām. Protams, kā jau visiem Caudalie produktiem, arī šim ir draudzīgs sastāvs. Krēms nesatur parabēnus, sulfātus, dzīvnieku izcelsmes produktus utt. 

Lūpu balzams man tik ļoti neiepatikās. Jā, kamēr tas ir uz lūpām sajūta ir komfortabla, bet tiklīdz tas ir noēsts, vai nonēsājies, tā sākās "sahāra" - lūpu āda kļūst izteikti sausa, kas ir sajūta, kuru izturēt nespēju. Es to saku salīdzinājumā, jo ar manis iecienītākajiem lūpu kopšanas produktiem, piemēram, Kiehl's balzāmu, vai Blistex, tā nekad nenotiek. Pat ja tie vairs nav uz ādas, sajūtas nav tik nepatīkamas un lūpu āda momentā neizkalst, kā tas notiek lietojot šo produktu.

Kur nopirkt?
Naturel veikalos
Cena:
par abiem samaksāju aptuveni EUR 10
Vērtējums:
roku krēmam 8/10
lūpu balzamam 3/10

9 komentāri:

  1. tagad tieši lietoju mitrinošo sorbetu sejai, ko saņēmu vienā skaistuma kastītē. itkā ir ok un mitrina (man taukaina āda) un sausumu nav, neskatoties uz apkuri, bet smarža diezgan stipra uz sejas nav tik patīkama. bet man galvenais, lai pilda funkcijas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es labprāt izmēģinātu kaut ko no Caudalie sejas kopšanas produktiem. Gan jau, ar laiku :)

      Dzēst
  2. es kaut kad pagājušā gadā arī izmēģināju roku krēma + balzāma komplektu, tikai laikam bija cits aromāts. Patika, bet laikam nebija tā, ka būtu vēlme pirkt atkārtoti. Bet ar to lūpu balzāmu man līdzīga problēma. :(

    AtbildētDzēst
  3. Kads sastavs lupu balzamam? Traki ka ta:( man lidzigi ir ar daudziem izmeginatajiem balzamiem:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Galvenās sastāvdaļas ir minerāleļļa un bišu vasks, kā arī šī sviests, bet, kaut kā nestrādā tā kombinācija :(

      Dzēst
  4. Es no Caudalie šobrīd lietoju acu krēmu - patīk, mitrina ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, par acu krēmiem esmu lasījusi ļoti pozitīvas atsauksmes :)

      Dzēst
  5. Šis roku krēms ir viens no maniem šī rudens favorītiem! Rociņām dikti patīk :)

    AtbildētDzēst