piektdiena, 2015. gada 18. septembris

L'OREAL, Infallible 24H-MATTE foundation, 11 Vanilla, 35 ml

INFALLIBLE 24H-MATTE tonālais krēms, kam piemīt gaisīga tekstūra un matēts klājums, kas rada profesionāla meikapa izskatu, saglabājot to līdz pat 24 stundām. Baudi matētu ādas izskatu ar kādu no pieciem toņiem, kas nepadara ādu blāvu, un ļauj gaisīgajai, ilgnoturīgajai šķidrajai formulai paslēpt ādas nepilnības, radot gludu ādu un īstu komfortu dienas garumā.

Šodien gribu pastāstīt par savu aizvadītās vasaras iecienītāko tonālo krēmu. Iespējams, ja pameklētu, atrastu arī kādu ne visai pozitīvu atsauksmi, tomēr lielais vairums blogeru balso par, tādēļ ļoti gaidīju, kad šis produkts parādīsies mūsu veikalos.
Nezinu, vai šo varētu ieteikt izteikti sausas ādas īpašniecēm, tomēr normālai, kombinētai, vai taukainai sejas ādai šis tonālais krēms, manuprāt, derētu ļoti labi. 
Krēmam ir vidēji bieza konsistence - tas nav nedz ūdeņains, nedz arī biezs. Sedzamība tam ir diezgan augsta, kas manā gadījumā ir tikai pluss, jo ikdienā priekšroku dodu sedzošākiem tonālajiem līdzekļiem.
Par spīti diezgan augstai sedzamībai, produkts nerada smaguma sajūtu uz ādas un neliek tai izskatīties pārslogotai ar kosmētiku. Pietiek ar pavisam nelielu daudzumu produkta visai sejai - uzklāšanai parasti izmantoju Inglot olu. Gaišākais tonis Vanilla man der perfekti. 
Varu tikai uzslavēt Infallible Matte noturību, jo pat karstās dienās tas nekur nepazuda un neizkusa :) Jā, dienas viducī var nedaudz piepūderēt degunu, bet bieži iztieku bez tā, jo īpaši tagad, kad āra temperatūra vairs nepārsniedz divdesmit grādus.
Iesaku izmēģināt visiem, kas vēl nav to izdarījuši :) Man šis noteikti būs atkārtots pirkums :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
aptuveni EUR 12
Vērtējums:
10/10

11 comments:

  1. Efekts ļoti labs! :) būs jāpaskatās.

    AtbildētDzēst
  2. noteikti būs manos nākamajos pirkumos, kad beigsies mani krajumi, jo ļoti daudz laba pēdējā laikā lasu par šo. un pēc apraksta ir tas, ko man vajag - viegls

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viegls, kas man arī ir būtisks parametrs. Svarīgi jau lai tonālais būtu noturīgs, tomēr negribās to just uz ādas visas dienas garumā.

      Dzēst
  3. Es nevaru saprast šo tonālo krēmu. Lietoju jau pusotru mēnesi, ikdienā krāsoju, tomēr teikt, ka ļoti patīk nevaru. Lai gan, nav nekas tāds viņā kas arī nepatiktu. Nesaprotamas emocijas par šo tonālo krēmu, bet klājums labs un efekts arī nelikts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienīgais mīnuss viņam varētu būt sauso ādas pleķīšu izcelšana, bet visādi citādi man ļoti patīk :)

      Dzēst
  4. Arī mans favorīts! Ļoti patīk!
    Laikam kamēr akcija Drogās, būs jāsapērk backup`i :D :))

    AtbildētDzēst
  5. Man šis arī ļoti patīk. Vienīgais tonālais krēms no plaša patēriņa kosmētikas, kuru esmu ielikusi klientu make-up somā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis ir ļoti labs un noteikti pelnījis būt klientu somā :))

      Dzēst
  6. Efekts ļoti labs un cena arī adekvāta! Nākmreiz būs jāpamēģina!

    AtbildētDzēst