pirmdiena, 2015. gada 28. septembris

DZINTARS, Laura Mars, Barojošs ķermeņa JOGURTS Rozā greipfrūts, 200 ml

Labi baro un mitrina ādu, padara to mīkstu un maigu, piešķir ķermenim svaigu, uzmundrinošu, nedaudz rūgtu rozā greipfrūta aromātu. Satur dabisko jogurtu, kakao sviestu un makadāmijas eļļu. Piemērots jebkura tipa ādai.

Par cik esmu diezgan slinka ķermeņa krēmu lietotāja (pēdējā laikā gan situācija nedaudz uzlabojusies), tādēļ piespiest sevi zieķelēties ar kaut ko, kas nav sevišķi tīkams, man būtu teju neiespējami. Bet, šīs dienas raksta varonis noteikti nav pieskaitāms netīkamajiem - gluži otrādi. 
Ar Laura Mars ķermeņa jogurtiem esmu "pazīstama" jau kopš vasaras sākuma, kad kā pirmo iegādājos jogurtu ar mango un melleņu aromātu. Krēms man ļoti iepatikās jau pēc pirmās lietošanas reizes, tādēļ tam beidzoties nolēmu iegādāties nākamo, bet jau ar rozā greipfrūtu aromātu.
Jogurtam ir diezgan viegla, nedaudz želejīga konsistence. Tas burtiski kūst uz ādas, iesūcas momentāni, bet tajā pašā laikā lieliski mitrina un pabaro ķermeņa ādu. 
Jāsaka, ka pat neatceros, pēc kura cita ķermeņa krēma lietošanas āda bijusi tik maiga un taustei tīkama.

Kas attiecas uz aromātu, tas ir diezgan spēcīgs. Mango un melleņu jogurtam aromāts bija izteikti salds, bet rozā greipfrūtam tas ir nedaudz svaigāks, bet diezgan salds tāpat. Man tas vairāk atgādina sacukurotu apelsīnu, ne tik daudz greipfrūtu aromātu. Smarža arī diezgan ilgstoši saglabājas uz ādas. 
Kopumā varu teikt, ka šie jogurti ir vieni no labākajiem ķermeņa kopšanas produktiem, kādus esmu lietojusi, tomēr gribētu, lai sortimentā būtu pieejami jogurti ar neitrālākiem, maigākiem aromātiem.

Kur nopirkt?
A/S Dzintars veikalos
Cena:
EUR 14
Vērtējums:
9/10

13 comments:

  1. Man šobrīd ir rozā greipfrūta sviests, smaržo kā apelsīnu marmelādes. :)) tomēr jogurts pēc konsistences daudz, daudz patīkamāks. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, smaržo kāreiz pēc apelsīnu marmelādes :) Skaidrs, jāpaliek pie jogurtiem :))

      Dzēst
  2. Man dikti patīk Dzintara ķermeņa produkti :)

    AtbildētDzēst
  3. Vienmēr esmu dievinājusi greipfrūta smaržu Stendera un Jāņa ziepju produkcijā, ja Dzintara greipfrūta smarža ir līdzīga, tad vajadzēs pirkt. Bet pagaidām man jāizlieto jau nopirktais Vaniļas-kokosa jogurts :) Ja nebūtu bijusi atlaide, es Dzintara jogurtu tomēr nepirktu par pilnu cenu 14 EUR.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šim aromāts ir diezgan atšķirīgs no Stendera greipfrūta - tas ir saldāks, un vismaz man vairāk atgādina apelsīnus, nekā greipfrūtus. Stendera greipfrūts ir tāds izteikti svaigs un rūgtens.
      Ja nezinātu, ka produkts tik labs, man arī būtu žēl maksāt tos 14 eiro, bet tagad gan nē :)

      Dzēst
  4. Mmm, man bija Mango aromāts- tiešām burvīgs! Pilnīgi apēst gribās :)

    AtbildētDzēst
  5. ouu, es šos visus laura mars produktus pa otram lāgam lietoju, gan jogurtus, gan ķermeņa sviestus, kuru starpcitu tieši izlietoju šomēness.. vispar jau ļoti salds šis greifrūts un patiešām neatgādina greifrūta aromātu...uz manas ādas kļūst supersalds, bet draudzenes, kas ir lietojušas, viņas saka ka nav tik salds, drīzāk ieskābens.. kā jau vienmēr visiem aromātiem jāsadraudzējas ar individuālo ķīmiju uz ādas ;)) visvairāk pec konsistences mani uzrunā ķermeņa losjoni no laura mars :)

    AtbildētDzēst
  6. Patīk daži Dzintara produkti sējas kopšanai, tagad gribās pamēģināt šo ķermeņa jogurtu. Izskatās garšīgi ;D

    AtbildētDzēst
  7. Ar Dzintara produktiem ir tā, ir labi un ir ne tik labi :))

    AtbildētDzēst
  8. Tā roža krāsa vien atgādina greipfrūtu saldējumu :))

    AtbildētDzēst
  9. Dzintara ķermeņa produkti ir superīgi!

    AtbildētDzēst