piektdiena, 2015. gada 11. septembris

BIODERMA, Sensibio Tolerance+, 40ml

Paaugstinātu jutību neitralizējošs krēms netolerantai vai alerģiskai ādai. 
Īpašības: Bioderma pētnieki - eksperti ādas bioloģijā - ir radījuši un ieviesuši jaunumu Sensibio Tolerance+: dermatoloģisku aprūpes līdzekli, kas noturīgi paaugstina ādas tolerances slieksni, pilnīgi respektējot ādas dabiskās, bioloģiskās funkcijas. Produkta galvenā sastāvdaļa ir Neurocontrol - ekskluzīvs komplekss kuru veido tetrapeptīds un nomierinošu aktīvo vielu kombinācija. Neurocontrol samazina ādas nervu šķiedru pastiprināto kairināmību un regulē bioloģiskos mehānismus, kuri ir netolerances pamatā. Samazinās savilkuma un diskomforta sajūta. Āda atgūst sākotnējo komfortu. Bagātināts ar nātrija PCA, Sensibio Tolerance+ nostiprina ādas barjeras funkciju un nodrošina optimālu mitrināšanu. 100% saderīgs ar ādu. Produkta aktīvās vielas nodrošina augstāko panesamības līmeni. Produktam ir labi pārklājoša tekstūra; tas ātri iesūcas un rada maigu, samtainu sajūtu. Teicama panesamība. Neveicina poru aizsprostošanos. Hipoalerģisks; pārbaudīts uz alerģiskas ādas. Bez parabēniem, konservantiem un smaržvielām. Teicams pamats dekoratīvajai kosmētikai.

Kaut arī man ir jutīga āda, un tāda tā ir bijusi vienmēr, produktus specifiski jutīgai ādai es nelietoju konstanti. Pārsvarā, tomēr ne visu laiku. Drošības sajūtu rada fakts, ka ja kaut kas noiet greizi, man ir savas drošās un pārbaudītās vērtības, pie kurām allaž varu atgriezties :)
Bioderma zīmola ietvaros noteikti var atrasts vairākus produktus, kurus pieskaitu savām drošajām vērtībām. Piemēram, Sensibio AR krēms, Cicabio krēms u.c.
Protams, kad aptiekas skatlogā ieraudzīju informāciju par Tolerance+, uzreiz zināju, ka jāpērk.
Ļoti patīk, ka krēms iepildīts iepakojumā ar pumpīti, kas lietošanā ir daudz ērtāk nekā tūbas. Pašam krēmam ir viegla un patīkama konsistence. Tas viegli izlīdzinās uz ādas un iesūcas pietiekami ātri, tādēļ droši lietojams arī no rītiem.
Krēmu lietoju jau vairāk kā mēnesi, tādēļ esmu gatava padalīties ar iespaidiem par tā iedarbību. Sākotnēji nemanīju nekādas drastiskas izmaiņas savā ādas stāvoklī, bet jāsaka, ka tas arī nebija sevišķi bēdīgs, tomēr krēms iepatikās uzreiz, jo tam ir patīkama konsistence, tas nerada smaguma sajūtu uz ādas, neaizsprosto poras, nekairina ādu un kalpo kā labs pamats dekoratīvajai kosmētikai. Ar laiku pamanīju, ka apsārtumi ir mazāk izteikti un āda kopumā ir mazāk reaktīva kā iepriekš. 
Dažās atsauksmēs lasīju, ka Tolerance+ krēms labi nomierina ādu pēc saules apdegumiem, vai ja ir alerģiska reakcija no kāda kosmētikas produkta, tādēļ noderīgs var izrādīties ikvienam, ne tikai jutīgas ādas īpašniekiem.
Domāju, ka krēms labi derēs arī taukainas ādas īpašniekiem, jo tas ir viegls un neaizsprosto poras. 
Mitrinošais efekts krēmam manā gadījumā ir pietiekošs, bet izteikti sausas ādas īpašniekiem pieļauju, ka varētu būt nepieciešamība pēc kāda papildinājuma.
Nobeigumā varu teikt, ka šis ir vēl viens Bioderma produkts, kuru varu piepulcināt mīluļu sarakstam un kuru noteikti iegādāšos atkārtoti.

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
EUR 18,50
Vērtējums:
9/10

3 komentāri:

  1. tieši šobrīd esmu tā kārtīgi uzsēdusies uz biodermas iepazīšanu, konkrētāk uz sebium līnijas, jo man taukaina āda.
    pagaidām neesmu sajūsmā. mēģināti ir sejas želeja (garām, jo par švaku tīrīšanas ziņā, salīdzinot ar vichy normaderm), hydra (mitrina, bet visu laiku ir sajūta, ka uz ādas ir lieks slānītis, kas neiesūcas), jau kādu laiku mēģinu arī mat (tiešām matē, bet nav sajūtas, ka tas ir mans krēms). un vēl kādi 3 krēmi krājumos gaida savu kārtu. neatmetu cerības atrast kaut ko labu no aptieku klāsta. piepirku tagad vēl micelāro uz atlaidēm pamēģināt, bet šoreiz paņēmu rozā, kas tāds populārāks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diezgan daudz ko esmu mēģinājusi no Biodermas un arī ne visi produkti ir patikuši, tomēr tie kas patīk, tie tiešām patīk :) No Sebium līnijas esmu lietojusi tikai micelāro ūdeni un Sebium Mat krēmu, kuru pirku vasarai. Man patika, tomēr par cik man nav taukaina āda, visticamāk, nevaru pilnvērtīgi spriest par šīs līnijas produktiem. Manas visiecienītākās ir Sensibio un Hydrabio līnijas :)

      Dzēst
  2. Šis krēms nu jau ir neatņemama manas ikdienas sastāvdaļa! Ļoti priecājos, ka iegādājos. Esmu arī pamanījusi, ka lielākoties apsārtumi ir samazinājušies (neskaitot reizes, kad uzmetas alerģija) un krēms arī patīkami mitrina (arvien retāk sastopos ar ļoti sausām vietām uz sejas). Man ir vēl ļoti liela vēlme izmēģināt Sensibio AR BB krēmu... man ir aizdomas, ka tam arī būtu jābūt labam!

    AtbildētDzēst