pirmdiena, 2015. gada 4. maijs

Mēneša favorīti

Jeanne En Provence, Bouquet d' Agrumes - Fleur de Mandarine & Cedrat (Eau de Parfum, 60 ml) - aromāts, kuru iegādājos ziemas periodā, bet lietot sāku tikai šobrīd. Ļoti viegls un atsvaidzinošs - kāreiz pavasarim :) Notis: mandarīns, piparmētra, apelsīns, ciedrs un citrons. 
Lumene Eyebrow Shaping Wax (atsauksme);
Milani Satin Matte acu ēnas tonī 04 Bella Caffe (atsauksme);
Clinique dramatically different moisturizing lotion + - šis arī stāv plauktā jau kopš ziemas, bet iestājoties siltākam laikam nolēmu pamēģināt. Ļoti patīkams, viegls, bet izcili mitrinošs losjons. Ļoti laba kosmētikas bāze, nesatur smaržvielas. Bet, spriežot pēc Paula's Choice atsauksmēm par dramatically different produktiem, labākā izvēle no šiem būtu gel formula, nevis lotion. Apsveru iespēju iegādāties to, kad beigsies šis :)
Atkārtoti iegādājos Bourjois Contour Clubbing ūdensnoturīgos acu zīmuļus, tādēļ nevarēju nepieminēt. Zīmuļi, manuprāt, ir lieliski. Ļoti mīksti, ļoti pigmentēti, toņi arī skaisti un noturība laba :)

4 komentāri:

  1. Ņemot vērā, ka lasot Tavus rakstus man liekas, ka mums smaržu gaume sakrīt :) palasīju fragrantica.com, un man tagad Jeanne en Provence arī vajag :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es parasti neesmu izteikti citrusīgu aromātu piekritēja, bet šis man patīk. Kaut arī, nesen man uzradās Eau de Rochas, kas ir tāds sāļš citruss, bet man arī patīk. Pavasaris dara savu :)

      Dzēst
  2. Vai to aromātu var nopirkt arī LV?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu pirku Ziemassvētku tirdziņā, bet pārdevējs teica, ka Jeanne En Provence kosmētika ikdienā pieejama Sky veikalos. Vienreiz skatījos, bet redzēju tikai ķermeņa kopšanas produktus. Nezinu, vai tas tā ir visos.

      Dzēst