ceturtdiena, 2015. gada 14. maijs

ESTĒE LAUDER Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher, 15 ml

Tagad Estee Lauder pretgrumbu, poru samazinošais līdzeklis nodrošina vēl nebijušu ādas struktūras uzlabošanu. Āda acumirklī kļūst zīdaini maiga. Tas iespiežas dziļi ādas virsējos slāņos, krasi uzlabojot ādas virsmu. 
Formulā izmantotais skābes nesaturošais serums paātrina jauno, veselīgāko ādas šūnu nokļūšanu virspusē. Pateicoties revolucionārajai poru samazināšanas tehnoloģijai, paplašinātās poras kļūst vizuāli neredzamas. Āda iegūst tādu pašu izskatu, kāds tas bija piedzimstot. Neticami maiga un gluda, satriecoši caurspīdīga, iegūst vienmērīgu toni.
Lietot no rīta uz rūpīgi attīrītas sejas ādas.

Mani vienmēr piesaista sejas kopšanas produktu komplekti, kas ļauj izmēģināt vairākus produktus uzreiz, tādēļ arī tika iegādāts Estee Lauder komplekts, kur bonusā pie sejas krēma bija arī šis serums (kā arī acu krēms). Seruma apjoms ir 15ml, kas ir puse no pilna izmēra produkta un ir pilnībā pietiekama, lai saprastu, vai produkts patīk un vai nākotnē to gribētos iegādāties.
Par cik silikoni šajā serumā ir diezgan augstā koncentrācijā, uzreiz ierindoju šo līdzekli dekoratīvās kosmētikas plauktiņā. Lietoju viņu kā bāzi pirms tonālā krēma uzklāšanas, bet, serums ir pietiekami mitrinošs un komfortabls, lai krēmu zem tā nevajadzētu klāt - vismaz ne gada siltākajos mēnešos.
Serums satur kosmētikas pigmentus - vizlu, dzelzs oksīdu un titāna dioksīdu, kas vizuāli izgaismo sejas ādu, piešķirot tai tā saucamo mirdzuma efektu. Silikoni, protams, parūpējas par izteikti samtainas un gludas ādas sajūtu. Kaut arī aromātvielas sejas kopšanas produktos, manuprāt, nav nekas labs, vai nepieciešams, smarža šim serumam ir fantastiska - ļoti atsvaidzinoša.
Lietoju šo serumu dienās, kad man ir svarīgi, lai sejas āda izskatītos īpaši labi, jo virs seruma tonālais krēms (prakstiski jebkurš) klājas lieliski un turās visu dienu. Sejas āda izskatās daudz gludāka un vienmērīgāka. 
Kopumā varu teikt, ka produkts man patīk, kaut arī nav pirmās nepieciešamības prece. Tik pat lieliska un daudz lētāka alternatīva ir mana Lumene izgaismojošā un mitrinošā kosmētikas bāze :)

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann u.c.
Cena:
30 ml - EUR 68,90
50 ml - EUR 94
Vērtējums:
8/10

14 comments:

  1. Vizuāli tik skaists produkts! Ļoti gribētu pamēģināt, bet cena laikam atturēs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, piekrītu - Estee Lauder produktu iepakojums ir glīts :)

      Dzēst
  2. Jāpiekrīt Santai, vizuāli ļoti skaisti, kā visi Estee produkti!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
  3. Titāna dioksīds ir arī dabīgais aizsargfiltrs, jo kā minēji, gaismu atstarojošs! Takā + produktam!

    AtbildētDzēst
  4. Es arī piekritīšu, ka izskatās skaisti! Es pat gribētu kaut kur dabūt paraudziņu, jo skan interesanti! :)

    AtbildētDzēst
  5. Man EL saistās ar tādu smalku un nobriedušu dāmu kosmētiku. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kaut kas no tā ir, bet man vienmēr ir piesaistījusi EL kosmētika, kā arī patīk daudzas viņu smaržas :)

      Dzēst
  6. Man draudzene gadiem lieto šo serumu, ka kopjošo, ir sajūsmā. Es atturos dēļ sastāva :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, manuprāt, sastāvs viņu neļauj pieskaitīt pie sejas kopšanas produktiem, vismaz ne manā gadījumā :)

      Dzēst
  7. Paldies par atsauksmi :) Es sen gribu izmēģināt, bet vienmēr kaut kas atturēja no pirkuma.

    AtbildētDzēst
  8. Es kaut kā nebiju iedziļinajusies šajā produktā un nemaz nezināju, ka viņš šitāds.. :) Bet vispār man ir liela interese par EL kopjošo, īpaši ANR serumu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, par ANR serumu man arī ir diezgan liela interese :) Kādu laiku atpakaļ man bija paraudziņš un kaut produkts pietika vien dažām dienām, man viņš ļoti iepatikās :)

      Dzēst