sestdiena, 2015. gada 9. maijs

BOURJOIS Contour Clubbing Waterproof acu zīmuļi Nr. 57; 60

Ļoti mīksta tekstūra.
Viegli novilkt līniju.
Intensīvas spilgtas krāsas.

Melnus acu zīmuļus es nelietoju, jo tie pārāk disonē ar manu izskatu un izskatās nedabiski un pārspīlēti, tādēļ dažādu nokrāsu brūnie ir manējie :)
Toni 60 taupe of the top iegādājos pagājušā gada rudenī un jau no pirmās lietošanas reizes sapratu, ka tas ir favorīts. Nesen zīmulis tika izlietots, tādēļ nolēmu iegādāties to atkārtoti. Izvēlējos arī vēl vienu no toņiem - 57 up and brown.

60 taupe of the top ir pelēcīgi-brūnīgi-bronzīgs tonis ar spīdumiņiem. Klājas ļoti viegli, ir ļoti mīksts un labi pigmentēts. Zīmulim nav tā gumijainā tekstūra, ar kuru bieži esmu saskārusies - tas klājas kā sviests :) Šo toni es izmantoju gandrīz katru dienu - izpludinu gar acs augšējo līniju, vai izmantoju kā acu zīmuli ūdenslīnijai. Pēc uzklāšanas zīmulis dažu minūšu laikā "nosēžas" un dienas laikā nekur nepazūd un neizsmērējas, vismaz ne ar acu ēnu bāzi zem tā. 
57 up and brown ir tumšāks, piesātinātāks tonis. Arī satur spīdumiņus, bet tie nav tik izteikti kā taupe of the top gadījumā. Visādi citādi zīmuļa īpašības ir tādas pašas - mīksts, viegli klājas un ir ļoti pigmentēts.
Zīmuļiem pieejami dažādi toņi. Es labprāt vēl piepirktu tumši zilo, bet ir arī melns - gan ar spīdumiņiem, gan bez, kā arī tirkīza tonis, kas ļoti piestāvēs vasarai :)

Kur nopirkt?
Drogas, Douglas, Kristiana u.c.
Cena:
EUR 7,53 
Vērtējums:
9/10

10 comments:

  1. Izskatās ļoti labi, it sevišķi iepatikās 60 tonis. Kā ar noņemšanu vakarā, nav problēmas? Man vienmēr ar waterproof produktiem nākas pacīnīties..
    Jauku un saulainu dienu! :)
    Kristīne (www.9ninekit.blogsot.com)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu meikapu parasti tīru nost ar micelārajiem ūdeņiem, šobrīd tas ir Garnier (zilajā pudelē) - visu noņem ļoti labi. Nav tā, ka ar vienu kustību, bet es parasti pieturu samitrināto vates disku pie acs (kādu pusminūti) un tad viss notīrās ļoti labi :) Kad izmantoju TBS eļļu, arī nekādu problēmu, bet ar pieniņiem gan neiteiktu tīrīt, jo tie pārsvarā netiek galā.
      Paldies, Tev arī veiksmīgu dienu :)

      Dzēst
  2. Spīdumiņi zīmuļos laikam nav mans formāts, tomēr es dievinu sviestaino tekstūru. Tagad cenšos izlietot Essence automātisko zīmuli un mani jau gaida YSL brūnais acu zīmulis. :)
    Es arī esmu pilnībā pārtraukusi melno zīmuļu un tušu lietošanu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Essence zīmulīši man patika :) Jā, melni zīmuļi kaut kā vairs nē, bet tušas gan pagaidām man tikai melnas.

      Dzēst
  3. man patīk šie zīmulīši, arī pašai ir kolekcijā, ļoti skaisti brūni tonīši & labi turās uz acīm :)

    AtbildētDzēst
  4. Tas 60 nr. liekas tik labs un universāls. Noteikti paskatīšos veikalos, jo īsti nekad Bourjois nav uzrunājis nezin kāpēc :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, viņš ļoti skaisti uz acīm izskatās, noteikti ir vērts pamēģināt :)

      Dzēst