sestdiena, 2015. gada 4. aprīlis

Mēneša favorīti

Šoreiz favorītu pulciņā ne tikai kosmētikas plauktiņa jaunpienācēji, bet arī jau pietiekamu laiku lietoti un iemīļoti produkti :)
L'Oreal, True Match Super-Blendable tonālais krēms blogā tika atrādīts jau diezgan pasen (atsauksme). Man šis produkts iepatikās, tikai gribēju kaut kad iegādāties sev piemērotāku toni. Tā arī nesen izdarīju - paņēmu gaišāko no pieejamajiem, kas ir C2 Rose Vanilla. Ļoti patīk, jo krēms praktiski nav jūtams uz ādas, bet dod pietiekamu pārklājumu, kas nomaskē visu "lieko" :)
Mana jaunā "spēļmantiņa" ir Artistry Little Black Dress acu ēnu palete (atsauksme) :) Ļoti kvalitatīva un skaista :)
Noreva produkciju aptiekās pamanīju pavisam nesen un nolēmu iegādāties jutīgai un apsārtušai ādai paredzēto Sensidiane Intolerant Skin Care Rich Texture krēmu. Krēms izrādījās ļoti patīkams - labi nomierina sakairinātu ādu, tam ir patīkama tekstūra, nesatur aromātu. 
Pamazām izmēģinu Lush Mātes dienas produktus. Yummy Mummy dušas želeja jau pēc vienas lietošanas reizes kļuva par favorītu. Kam patīk saldi un garšīgi aromāti, noteikti iesaku pievērst uzmanību šim produktam, kad kolekcija būs pieejama veikalos.
Par The Body Shop Bouncy Sleeping masku arī jau rakstīju (atsauksme) - joprojām patīk, joprojām lietoju :)
Nelietoju lūpu krāsas katru dienu, bet ja ir tāds noskaņojums, tad šobrīd izvēlos Artistry Signature Color lūpu krāsu tonī 08 Rose Petal (atsauksme).
Man līdz šim nav nācies iegādāties kādu "sliktu" micelāro ūdeņu pārstāvi. Gan L'Oreal (rozā), gan Nivea, gan Bioderma, gan Garnier man patīk vienlīdz labi. Arī šis L'Oreal jaunums - Skin Perfection Micelārais ūdens normālai un jaukta tipa ādai izrādījās ļoti labs :)

10 comments:

  1. Par Noreva nekas nav iepriekš dzirdēts, bet paldies, noteikti pievērsīšu savu uzmanību :)
    MAn True Match nekad nav paticis, jo pirmā problēma jau vien ir to toņi, bet man nepatīk arī tā sausā pūderkrēma tekstūra, bet, nu jā, citur viņu tā slavē :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz manas ādas tā pūderīgā tekstūra saglabājas vien kādas 10 minūtes, pēc tam tonālais nosēžas un izskatās ļoti dabiski :)

      Dzēst
  2. The Body Shop Bouncy miega maska ir mans glābējs. Kad vakarā sejā sakrājies viss nogurums, tad zinu, ka no rīta pēc maskas lietošanas ir liela iespējamība izskatīties atkal pēc cilvēka. :D

    AtbildētDzēst
  3. Man true match patīk, nekādu pūderi uz sejas nejūtu un efekts ar izgdzīvojošs :) micelārais ūdens gan 50/50 nesaku, ka dlikts, bet kaut kas līdz galam nepatīk :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, true match ir labs :) Es nekādu īpašo atšķirību nemanu starp jauno un rozā micelāro - abi patīk :)

      Dzēst
  4. True match viens no maniem favorītiem jau ļoti ilgu laiku. Patīk, patīk.
    Ak jā, un Artistry lūpu krāsa!!!! Dievīga. Es savu lietoju katru dienu.:)

    *Ps. Priecīgas Lieldienas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Tev arī priecīgas :) Artistry lūpu krāsa tieśām dievīga :)

      Dzēst
  5. Ja ir lietots arī Lumi tonālais, tas stipri atšķiras no True Match?
    Tonālajos esmu iesācēja, tāpēc man tas ir otrais. Pirmo pat neatceros, jo tas bija skolas laikos.
    Lumi uztrāpīju ļoti labi uz savu toni. Itkā patīk, bet nav jau, ar ko salīdzināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Lumi man arī ir krājumos, tomēr man viņš diemžēl neder. Seja ļoti ātri taukojas, kaut arī man nav taukaina āda. Nelīdz ne pûderis, ne bāze. Šis arī pagaidām vienīgais tāds tonālais, kurš uz manas ādas nemaz negrib turēties :)

      Dzēst