ceturtdiena, 2015. gada 19. februāris

LUMENE, Moisturizing & Illuminating primer, 20 ml

Dekoratīvās kosmētikas bāzes līdz šim nebija "iegājušās" manā ikdienas krāsošanās rituālā, jo tas tomēr ir vēl viens kosmētikas slānis, un visbiežāk no rītiem man tam nav laika. Tomēr, ir situācijas, kad nepieciešama pārliecība, ka vakarā kosmētika izskatīsies tik pat labi kā no rīta - vai, gandrīz tik pat labi :) 
Ieraudzīju veikalā šo Lumene jaunumu un nolēmu izmēģināt. Pieejama ir arī matējoša bāze, bet to es varētu pietaupīt viskarstākajām vasaras dienām, kuras, cerams, vairs nav aiz kalniem.
Šī bāze nesatur parabēnus un smaržvielas, kas man šķiet liels pluss. Tā solās vizuāli izlīdzināt sejas ādu, padarīt to gludu un samtainu, kā arī palielināt kosmētikas noturību un piešķirt ādai mirdzumu.
Pēc konsistences tā atgādina vidēji biezu sejas krēmu. Es jau biju sagatavojusies silikonu slānim, tomēr šis nav tas gadījums. Jā, bāze satur silikonus, tomēr pie uzklāšanas tas nav tik izteikti jūtams kā citām bāzēm, kuras esmu mēģinājusi. 
Bāzei notekti jāļauj nosēsties vismaz 3-5 minūtes pirms klāt tonālo krēmu, vai pūderi. Tikko pēc uzklāšanas sejas āda ir diezgan lipīga, bet pēc dažām minūtēm tā kļūst gluda un samtaina, kā arī solīts produkta aprakstā. 
Klājot tonālo krēmu var just diezgan lielu atšķirību - vai bāze ir apakšā, vai tās nav. Ja bāze ir izmantota, tonālais krēms burtiski "pielīmējas" pie ādas. Tas nav nekas nepatīkams un nav problēmu izlīdzināt produktu, vienkārši tas ir labākas salīdzinājums kāds man ienāca prātā :)
Ar šo bāzi gan tonālais krēms, gan pūderis man turās visu dienu. Tā neakcentē sausos pleķīšus uz ādas, ja tādi ir, gluži otrādi - bāze diezgan labi mitrina sejas ādu, tādēļ pieļauju, ka siltākās dienās to droši var izmantot solo variantā. Nav jābaidās no vārda Illuminating uz iepakojuma, jo produkts nesatur nekādus pamanāmus spīdumiņus.
Kopumā varu teikt, ka šis ir ļoti labs praimeris, kas pilda solīto, jo kosmētika patiešām turās visu dienu un āda izskatās veselīga un jūtās komfortabli :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
EUR 7,45 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
9/10

13 comments:

  1. Skatījos uz šo un matēto bāzi, bet kaut kā neņēmu, jo it kā bāze ir un īsti viņas tā katru dienu nelietoju, bet manai kombinētajai ādai šis varētu patikt :) Paldies par atsauksmi, jo principā esi pirmā, kas stāsta par šiem Lumene jaunumiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lumene mani pēdējā laikā īpaši priecē, jo viņiem ir diezgan daudz jaunu un labu produktu. Jā, par šo zīmolu kaut kā maz raksta :)

      Dzēst
  2. Es nezinu, man ar tām bāzēm laikam nav lemts. Tagad manā īpašumā ir Rimmel stay matt vai kaut kā tā. Esmu lietojusi divas reizes, un abas reizes man sametās pumpas. Es nezinu, vai tā ir sakritība, vai tas ir no bāzes. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī ir bijis, ka no bāzes metās pumpas, bet no šīs par laimi nē.

      Dzēst
  3. Man ļoti patīk izlīdzinošās, matējošās un poru mazinošās bāzes. Mans Dior Pore Minimizer iet uz beigām, gaidu jauno YSL Touche Eclat Blur Primer, varētu būt foršs. :) Bet vispār kaut ko mirdzumam arī vajadzētu, jāpaskatās uz šo. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No poru izlīdzinošajām esmu mēģinājusi tikai L'Oreal Blur Cream, patika tīri labi, bet man nav ar ko salīdzināt :)

      Dzēst
  4. No Lumene gluži labi patīk arī BB krēms. Šo labprāt pamēģinātu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. BB krēmu neesmu mēģinājusi, bet atceros, ka par viņu CC krēmu blogos bija liela sajūsmas vētra. Bet, man šie iet secen, jo satur ķīmiskos filtrus.

      Dzēst
    2. aizvakar nopirku vēl vienu Lumene produktu Touch of radiance Serum Foundation. paredzēt pēc 30 g.v.
      Jāsaka, ka arī patīk, BET pamanīju dīvainu sakritību. tas BB krēms paredzēts kombinētai ādai, bet man šķita, ka priekš ādas ar tieksmi taukoties ap degunu, tomēr druksu par slapju galarezultāts. savukārt jaunais serums, ko nopirku paredzēts sausai ādai UN - es teiktu, ka sausas ādas īpašnieces diezvai būs priecīgas, jo efekts stipri matēts/sauss (bet pret gaismu ir glīts, veselīgs mirdzums (bez spīdumiem)). Teiktu, ka ideāls kombinētai ādai.
      Beigbeigās jaucu abus kopā un lietoju.
      Tiesa gan serumu uzklāju uz sejas bez krēma apakšā, jo baidījos no pārāk trekna noslēguma, bet kļūdījos. varbūt ar krēmu apakšā izrādīsies, ka der arī sausākai ādai.

      Dzēst
  5. Hm, izklausās pat ļoti labi, pat žēl, ka man bāzēm arī šobrīd nav laika!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu, man arī lielākoties nepietiek laika, bet kad sanāk, ir patīkami, ka viss ir savā vietā visu dienu :)

      Dzēst
  6. Vispār gribu šo bāzi, bet centrā Drogās sestdien viņai nebija atlaides. Pirki senāk?

    AtbildētDzēst