svētdiena, 2015. gada 15. februāris

L'OREAL, Lumi Magique izgaismojošais korektors - #1 Light

L'Oreal Paris nepieciešamais piederums mirdzošai sejas ādai. Paceļ acu plakstiņus. Izgaismo zonu zem acīm. Izlīdzina rievas. Piepilda mīmikas grumbiņas. Akcentē mutes līniju.

Nu jau ļoti ilgu laiku gan ādas defektu maskēšanai, gan zonai zem acīm izmantoju vienu un to pašu, proti, Rimmel Match Perfection konsīleri. Man viņš ļoti patika un joprojām patīk, tomēr tieši acu zonai sagribējās kaut ko vieglāku. 
Ar Lumi Magique tonālo krēmu man neizdevās sadraudzēties, bet korektors man ļoti iepatikās. 

Lumi Magique izgaismotājam ir ļoti viegla konsistence, tomēr ar to "jāstrādā" diezgan ātri, jo pēc tam, kad produkts ir nosēdies, iztušēt to vairs nav tik vienkārši. 
Pēc uzklāšanas korektors uz ādas nav manāms, dienas laikā nekur nepazūd un nesaiet rieviņās. Tas nenomaskē izteiktus tumšos lokus, tomēr momentā atsvaidzina skatienu, kas man ikdienai šķiet vairāk piemēroti. Produkts nesausina ādu ap acīm, kas man ir ļoti svarīgs apstāklis, jo īpaši ziemā, kad āda šajā zonā kļūst sausāka kā parasti.
Korektoram ir ļoti ērts iepakojums, tomēr mazliet žēl, ka nav redzams cik produkta vēl atlicis, bet manā skatījumā tas arī ir vienīgais mīnuss.
To, protams, var izmantot arī citu sejas zonu izgaismošanai (vaigu kauliem, degunam u.c.), tomēr es visbiežāk to lietoju tikai acu zonai - ja ir mazliet vairāk laika meikapa uzklāšanai, tad arī citur. Noteikti iesaku visiem, kam ikdienā nav nepieciešamības pēc izteikta maskējošā efekta, bet gribās vien svaigāku un izteiksmīgāku skatienu.

Kur nopirkt?
Drogas, Douglas, Kristiana u.c.
Cena:
EUR 8,63 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
8/10

13 comments:

  1. Mans vismīļākais "draugs" lietoju ikdienā un jau ļoti ilgi, kaut kā ekonomiski lietojās un dikti feins ;)

    AtbildētDzēst
  2. šo es izlietoju, bet tā kā man ir izteikti loki, tad gribējās, ko vairāk sedzošu. Bet tā - ja nav tumšu loku - feins :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kurš no sedzošajiem Tev patīk?

      Dzēst
    2. neesmu vēl atradusi savu "ideālo", bet pagaidam lietoju MUFE acu zonai paredzēto un esmu apmierināta, lai gan reizēm gribetos vēl labāku sedzamību. :) Bet ar tiem sedzošajiem ir tā, ka sakrājas tie rieviņās - varbūt kaut kur eksistē mans un vienīgais :D

      Dzēst
  3. Šis būs jāmēģina. Man šobrīd ir Essence konsīleris un Catrice izgaismotājs, bet mīļākais šāda tipa līdzeklis ir TBS Lightening Touch.

    AtbildētDzēst
  4. Tā, te es laikam būšu samelojusies. Respektīvi, neesmu pārliecināta par precīzu produkta daudzumu, jo uz iepakojuma nekur to nevaru atrast. Kad izlasiju Tavu komentāru, nolēmu vēlreiz pārbaudīt. Interesanti, jo informācija par daudzumu dažādās lapās atšķirās - vietām ir 6ml, vēl kaut kur figurē 2 ml. Sorry. Noņemšu nost, jo neesmu droša.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam jau 2ml būs īstais, šāda tipa līdzekļiem parasti ir diezgan niecīgs tilpums. :(

      Dzēst
  5. Šis man patika. Ja nav izteikti tumšu loku, tad ikdienai ļoti labs. No sedzošākiem man ļoti patīk NYX HD konsīleris - iet jau ceturtais. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kādu laiku atpakaļ bija NYX HD - sedzamības ziņā bijaļoti labs, bet man tomēr nedaudz sausināja ādu ap acīm.

      Dzēst
  6. Neesmu šo lietojusi, bet izgaismošanai ļoti patika Artdeco konsīleri (gan klasiskajā, gan melnajā iepakojumā), Bourjois CC krēms ādai ap acīm un šobrīd ļoti iemīloju Nyx HD dzelteno konsīleri (tas dod super atšķirību skatienā). :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Artdeco konsīlerus jau sen gribu pamēģināt, jo īpaši to, kas minerālais :)

      Dzēst