sestdiena, 2014. gada 29. novembris

The Body Shop blogeru brokastis

Šonedēļ man bija iespēja piedalīties The Body Shop organizētajās blogeru brokastīs. Pasākums bija ļoti jauks un informatīvs. 
Ikdienā parasti nesanāk tik rūpīgi iepazīties ar kāda zīmola produktiem, bet pasākuma laikā varējām visu apskatīt, pasmaržot un arī izmēģināt :)

Ziemassvētku piedāvājums ir tiešām iespaidīgs, domāju, katrs var atrast savām vēlmēm atbilstošu komplektiņu. Īpašās Ziemassvētku kolekcijas ir Creme Brulee, Cukurotais Ābols un Dzērvenes Pūdercukurā. Ja Cukurotais ābols ir šī gada jaunums, tad produkti ar cukuroto dzērveņu aromātu pieejami jau desmito gadu.

Man personīgi visīpašākie no dāvanu komplektiem likās Skolas grāmatu sējumi, kuri pavisam ir trīs - Grāmata mieram, Grāmata par mīlestību un Grāmata priekam. Tas īpašais ir, ka grāmatas darinājuši meistari no Nepālas un tās piepildītas ar godīgas tirdzniecības ietvaros iegūtām sastāvdaļām no visas pasaules. Piemēram, šī sviests ir no Ganas, medus no Etiopijas, bišu vasks no Kamerūnas. Nopērkot kādu no šīm grāmatām, jūs apmaksāsiet vienu mācību stundu vienam bērnam.

Katrā no grāmatām atrodamas ķermeņa svieskrēma, dušas želejas, lūpu balzama un ziepju produktu miniatūras.

Vēl tikām iepazīstinātas ar Ziemas make-up kolekciju, kuras visīpašākais produkts ir lūpu un vaigu sārtums, kurš iepildīts pudelītē, kura izskatās pēc lellītes. Šis produkts rada dabisku sārtumu vaigu galos un uz lūpām - gluži kā no ziemas sala.

Nobeigumā par dāvanām :) Katra pasākuma dalībiece varēja izvēlēties savu Ziemassvētku dāvanu no Body Shop produktu klāsta. Es izvēlējos savu mīļāko zīmola produktu - alvejas attīrošo pieniņu. Vēl dāvanu maisiņā atradu dzērveņu roku krēmu un dzērveņu ziepītes sirds formā :)

6 komentāri:

  1. Tas dzērvenes pūdercukurā roku krēms un ziepītes smaržo dievīgi! :)

    AtbildētDzēst
  2. Uuu cik interesanti, uzreiz vēlme kaut ko no tā pamēģināt.

    AtbildētDzēst
  3. Man ir cukurotais ābols ķermeņa losjons ar mirdzumu. Dievinu smaržu un spīdumus ko tas atstāj uz ķermeņa. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cukurotā ābola produktiem vispār smarža vienkārši pasakaina :)

      Dzēst