ceturtdiena, 2014. gada 13. novembris

STENDERS, Šokolādes - Vaniļas krēmveida skrubis, 200g

Profesionālu SPA procedūru iedvesmotais šokolādes-vaniļas krēmveida skrubis dziļi attīrīs un mīkstinās tavu ķermeņa ādu, piešķirot tai kārdinošu aromātu. Par iedarbīgupīlinga efektu rūpēsies kupuasu riekstu čaumalas un aprikožu kauliņu pūderis. Savukārt kakao sviests, rīsu kliju eļļa un hidrolizētais kviešu proteīns padarīs ādu zīdaini maigu un gludu. Ļaujies piesātinātajam šokolādes-vaniļas aromātam, pārvēršot ādas attīrīšanu kārdinošā skaistuma rituālā.

Pavisam nesen Stendera produkcijas klāstu papildināja Šokolādes-Vaniļas līnija, kurā ietilpst četri produkti - cietās ziepes, dušas želeja, ķermeņa skrubis un ķermeņa krēms. No visiem produktiem tas kārdinošākais man likās tieši skrubis. Pārsvarā lietoju cukura, vai sāls ķermeņa skrubjus, tādēļ šis produkts ar savu "citādību" vien piesaistīja manu interesi. 
Pirms produkta izmēģināšanas likās, ka tas būs no "maigajiem" skrubjiem, tomēr man nebija taisnība, jo skrubējošās daļiņas, kas ir kupuasu riekstu čaumalas un aprikožu kauliņu pūderis, izrādījās diezgan efektīvas. Šis skrubis nav tik pat abrazīvs kā, piemēram, klasiskie Stendera sāls un cukura skrubji, tomēr savu uzdevumu veic ļoti labi.
Šis produkts noteikti patiks tiem, kuri necieš eļļaino kārtiņu uz ādas pēc skrubju lietošanas, jo tādas pēc šī skrubja lietošanas nav. Neskatoties uz to āda ir pabarota un papildus krēmu "neprasa".
Nevar nepieminēt garšīgo šokolādes-vaniļas aromātu, kurš "apņem" visu telpu skrubēšanās laikā. Pavisam vieglā koncentrācijā aromāts vēl kādu laciņu saglabājas arī uz ķermeņa ādas.

Kur nopirkt?
Stendera veikalos, Stockmann
Cena:
EUR 13,40
Vērtējums:
8/10

7 komentāri:

  1. oooo, izklausās pasakaini!
    Šo labprāt pamēģinātu. :)))

    AtbildētDzēst
  2. mm, tad šitam ir vairāk šokolādīga smarža kā šokolādes cukura skrubim?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šokolādes skrubi esmu smaržojusi tikai veikalā - tas ir ļoti šokolādīgs :) Šim skrubim ir, manuprāt, maigāka smarža ar vaniļas "piesitienu" - atgādina cepumus :)

      Dzēst
  3. Pēc nosaukuma jau stādos priekšā cik aromāts ir burvīgs! Es redzēju, ka veikalos ir jaunums, bet nez kāpēc cilvēku daudz, un spiesties pa vidu jau tur tā negribas. kaut kā mana vēlme pēc skrubjiem ir apstājusies, bet varbūt ar šo laiks atsākt skrubēšanās sezonu?? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skrubji un skrubēšanās man ļoti patīk :) Protams, nelietoju viņus katru dienu, bet reizi nedēļā noteikti :)

      Dzēst