svētdiena, 2014. gada 9. novembris

MADARA, Time Miracle serums, 30ml

Koncentrēts pretnovecošanās produkts, kas nodrošina aktīvu ādas aizsardzību pret novecošanos, pateicoties šūnas atjaunojošai bērzu sulai un pretgrumbu augu kompleksam G7 (Galium 7) ar dermatoloģiski pierādītu efektivitāti. Aktivizē šūnu atjaunošanās ciklu, padarot ādu ievērojami gludāku, tvirtāku un samazinot grumbiņas un krunciņas. Āda kļūst jauneklīgāka, tā tiek būtiski mitrināta un atjaunota. Īpaši intensīva iedarbība dziļākam rezultātam.
Aktīvās sastāvdaļas: miežu asni, smiltsērkšķis, sarkanais āboliņš, mellenes, madara, rasaskrēsliņš, kosa.
Šajā produktā MADARA bāzes sastāvdaļu ūdeni aizvieto ar bērzu sulu. Bērzu sula ir viens no bagātākajiem vitamīnu, cukuru, proteīnu, aminoskābju un enzīmu avotiem. Tā ir enerģija, kas agros pavasaros spēj atraisīt bērzu pumpurus. Tagad zinātnieki ir pierādījuši, ka bērzu sula šo pašu enerģiju var sniegt arī ādai, veicinot šūnu attīstību, atjaunošanos un aizsardzību. Šo unikālo bērzu sulu iegūst Ziemeļu rajonā agrā pavasarī, uzreiz pēc tam, kad nokūst sniegs un daba sāk mosties.

Burtiski vakar izmakšķerēju pēdējās šī seruma paliekas, tādēļ, kamēr iespaidi vēl svaigi jāķerās pie atsauksmes rakstīšanas.
Nemaz tik bieži tas nav, ka man ir patiesi žēl, ka kāds produkts ir beidzies, bet šoreiz izjūtas ir tieši tādas. Produkts man ļoti patika un mana sejas āda to "uzņēma ar gavilēm" :)
Seruma sastāvā nav atrodami silikoni, tomēr ražotājs arī bez tiem ir panācis, ka pēc seruma uzklāšanas āda kļūst gluda, maiga, gandrīz vai samtaina. Arī pēc sejas attīrīšanas, kad uz ādas nav nekādu krēmu un serumu jūtu, ka ādas gludums nav aizskalojies izlietnē, kā tas bieži ir lietojot silikonu saturošus produktus :)
Produkta konsistence ir viegla un serums ātri iesūcas ādā, tādēļ, domāju, tas piemērots jebkura tipa ādai, arī taukainai. Pēc seruma parasti lietoju arī krēmu, jo manai ādai viens pats tas nenodrošina pietiekamu mitrināšanu.
Man pagaidām vēl nav izteiktu krunku un grumbu, tādēļ anti-age efektu man grūti novērtēt un izmērīt, tomēr uzreiz varēju novērtēt, ka serums momentāli atsvaidzina sejas ādu, uzlabo tās krāsu un tekstūru. Smarža serumam ir patīkama - svaiga un dabiska.
Madaras mājas lapā atradu informāciju, ka serumu var lietot arī uz ādas ap acīm, kas ir vēl viens pluss šim produktam.

Sastāvs: Betula Alba (birch) Juice, Simmondsia Chinensis, Dicaprylyl Carbonate, Squalane, Glycerin, Betaine, Sodium PCA, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Trifolium Pratense (Red Clower) Flower Extract, Vaccinium Myrtillus (Blueberries) Fruit Extract, Galium Verum (Madara) Plant Extract, Alchemilla Vulgaris (Lady's Mantle) Plant Extract, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Cellulose, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Benzyl alcohol, Aroma, Chitin, Beta-glucan, Aqua, Xanthan Gum, Tocopherol, Limonene, Cl77961 (Titanium Dioxide), Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Equisetum Arvense (Horsetail) Plant Extract, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Cl77019 (Mica), Linalool, Cl77288, Sodium Phytate, Eugenol, Hydrogenated Lecithin, Honey, Pectin, Citral

Kur nopirkt?
Madaras veikalos, Stockmann, Biotēka, www.madaracosmetics.lv
Cena:
EUR 42,95
Vērtējums:
10/10

9 komentāri:

  1. Mammai šis arī ļoti patika, tagad lieto Mossa serumu, tam arī nav ne vainas. Es laikam arī gribu kaut kādu serumveidīgu, nogludinošu produktu. Laikam pirkšu tos Jaunības Pilienus no The Body Shop, no paraudziņa ļoti iepatikās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jaunības pilieni? Atkal es neko nezinu :) Tikko TBS mājas lapā izlasīju produkta aprakstu - jā, izklausās ļoti labi :)

      Dzēst
    2. Pajautā veikalā paraudziņu. Es gandrīz tā iegrābos ar serumu-eļļu, būtu nopirkusi pilno iepakojumu un vīlusies.

      Dzēst
  2. Manai mammai šis jau kāds 6-7! Laikam jau dikti labs :D

    AtbildētDzēst
  3. Sveika,
    nav minēts no kāda vecuma ieteicams lietot?
    Un vispār kad vajadzētu sākt domāt par pretnovecošanas līdzekļiem, tavuprāt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Madaras mājas lapā atradu informāciju, ka šis serums domāts no 35 gadu vecuma, bet es personīgi tam uzmanību nepievēršu un lietoju sejas kopšanas līdzekļus atkarībā no manas ādas stāvokļa un tās prasībām konkrētajā brīdī. Par visu šo anti-aging epopeju sliecos piekrist Caroline Hirons viedoklim, kura saka, ka reāli eksistē tikai dažas lietas, kas patiešām aizkavē ādas novecošanos - saules aizsargfiltri, vitamīns A, skābes (glikol, salicil, pien), E, C vitamīni, B3 vitamīns. Bieži vien tā saucamie anti-age krēmi domāti vairāk novecošanās aizkavēšanai, nevis cīņai ar jau esošām krunkām.
      Te var palasīties vairāk : http://www.carolinehirons.com/2010/08/beauty-mouth-dissects-anti-ageing.html

      Dzēst
    2. Liels paldies par izsmeļošu atbildi :)

      Dzēst
  4. Es gan vēl cenšos nelietot anti age produktus. Jo āda pie tādiem pieradīs un šūnas pašas vairs dabīgi neaktivizēsies. Domāju visam savs laiks un es ko tādu lietošu tik uz gadiem 40 ;)

    AtbildētDzēst