otrdiena, 2014. gada 25. novembris

LANCOME, L'ABSOLU VELOURS, Intense Lip Colour, Velvet Matte Finish #385, 6 ml

Matētās Lancome L'Absolu Velours Intense Lip Colour Velvet Matte Finish lūpu krāsas satur sešas reizes vairāk pigmenta, nekā tradicionālie lūpu spīdumi. 
Priekšrocības: 
- Intensīvas un tīras krāsas
- Piemīt mitrinošas īpašības
- Noturība līdz 8 stundām
- Ērta uzklāšana

Dikti gribējās sevi iepriecināt ar kādu spilgtu lūpu krāsu, un par cik pēdējā laikā sanāca "uzdurties" vairākām brīnišķīgām atsauksmēm par Lancome L'Absolu Velours, tad mana izvēle apstājās tieši pie viņām.

Savu izvēli noteikti nenožēloju, kaut arī produktam ir daži mīnusiņi. 
Izvēlējos vēsu - avenīgi sarkanu toni, kurš saucās Velours de Pourpre.
Lūpu krāsa ir ļooti pigmentēta, pēc tekstūras ļoti mīksta, gandrīz vai gaisīga. Tā pilnībā pārklāj lūpu dabisko pigmentu. Aplikators, manuprāt, ir ļoti ērts, bet dažādās atsauksmēs viedokļi dalās. 
Noturība tiešām ir izcila - iztur visu darba dienu un tas nenozīmē, ka nedrīkst ne ēst, ne dzert :)  Pirmās 4-5 stundas lūpu āda jūtas komfortabli, bet pēc tam jau prasās pēc lūpu balzāma, kas nozīmē, ka produkta mitrinošās īpašības iztur tikai pusi darba dienas.
Tikko pēc uzklāšanas vēlams nogaidīt kādas 5-10 minūtes, lai produkts "nosēžas".
Tikko pēc lūpu krāsas uzklāšanas tai piemīt neliels spīdums, bet pēc kāda laiciņa tā kļūst pilnībā matēta.
Kopumā varu teikt, ka ar produktu esmu apmierināta - man ļoti patīk tonis, uzklāšana ir ērta, noturība ir lieliska, tikai mitrinošās īpašības varētu būt labākas.

Kur nopirkt?
Stockmann, Douglas, Kristiana
Cena:
EUR 24 (ar atlaidi)
Vērtējums:
8/10

11 comments:

  1. Šie toņi ir vieni no maniem mīļākajiem, kad izvēlos lūpu krāsas/spīdumus. Tie ir ļoti pamanāmi, bet eleganti vienlaicīgi. Ļoti skaisti Tev izskatās! :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti veiksmīgi izvēlēts tonis. :)
    Es ar lūpu lakām laikam īsti sadraudzēties nespēju, mans Dior fluīds ir gan vairāk glancēts, mums ir tādas love/hate attiecības. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dior fluīdi ir ļoti jauki - piesātināti toņi un tāāda glance :)

      Dzēst
  3. Eh, es k.ka galīgi esmu izkritusi no skaistuma pasaules :) nemaz par šīm lūpu krāsām nezināju :) Noteikti paskatīšos.

    AtbildētDzēst
  4. Tonis ļoti skaists - elegants un noteikti pamanāms, lūpas izskatās skaistas un koptas.
    Mana lielā vājība ir lūpu spīdumi un šķidrās lūpu krāsas, ar klasiskajām lūpu krāsām tā arī nespēju sadraudzēties. Man lūpu spīdumu ir daudz un daži ir tādi, kuri pirkti jau pirms 4 gadiem un tad arī lietoti maksimums 10 reizes, pēc tam nolikti malā gaidot īsto brīdi lietošanai, jo toņus krāsoju pēc noskaņojuma, un tagad skatos, ka derīguma termiņš beidzies pirms diviem gadiem, citam pirms trim mēnešiem, bet toņi tik skaisti, pasmaržoju - smaržo labi, konsistence arī šķiet laba, pamēģinu uz lūpām, un nejūtu diskomfortu, bet esmu lasījusi, ka nedrīskt lietot spīdumus(kosmētiku) pēc tam, kad pagājis norādītais termiņš uz iepakojuma, bet, ko darīt, ja produkts šķiet labs un lietots tik maz vai vispār vienreiz vaļā atvērts. Žēl mest ārā - jo smagi atrast tādus pašu toņus un pēc konsistences tādus, ka lūpas jūtas viegli. Kādas ir Tavas domas šajā jautājumā - jāmet ārā vai tomēr sākt lietot?
    ----------
    Elīna :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Neesmu eksperts šajā jautājumā, tomēr pati cenšos sekot līdzi savas kosmētikas svaiguma pakāpei. Kas attiecas uz lūpu spīdumiem un lūpu krāsām, tad standartā to derīguma termiņš ir līdz 18 mēnešiem. Esmu lasījusi, ka šie produkti bojājas neatkarīgi no to lietošanas biežuma. Protams, ja produkts tiek lietots regulāri, tas bojājas ātrāk, jo uz produkta no mutes regulāri nonāk baktērijas, kas ietekmē derīguma termiņu.
      Ja termiņš ir beidzies, es tomēr ieteiktu nelietot tos produktus.

      Dzēst