svētdiena, 2014. gada 16. novembris

ESTĒE LAUDER, Pure Color EyeShadow Duo in 01 Vanilla Pods, 3,5g

Acu ēnas "EyeShadow Duo". Māksla tavām acīm. Divi toņi, kas ir kā radīti viens otram. Viens akcentē, otrs rada kontūru. Lietojiet abus kopā vai pa vienam. Acu ārstu pārbaudītas. Ilgnoturīgas.

Jau diezgan sen manā vēlmju sarakstā bija kāda no Estee Lauder divtoņu acu ēnu paletēm, tādēļ esmu priecīga, ka beidzot šī vēlme ir materializējusies pavisam reālā un taustāmā produktā :)

Nu jau kādu laiciņu atpakaļ ārzemju skaistuma blogos bija liela jūsmošana par toņiem Raisins, bet man gribējās kaut ko vairāk ikdienišķu, tādēļ izvēle krita uz Vanilla Pods.

Ēnas ir ļoti labi pigmentētas, mīkstas un labi iztušējamas. Kā parasti, klāt pievienotais aplikators izmantots netiek - ne jau tāpēc, ka tas būtu slikts, bet ota, vai aplikators, kam ir tik īss kātiņš, manuprāt, ēnu uzklāšanai nav pārāk ērts "rīks". Bet, lai paliek aplikators, pašas ēnas ir vienkārši brīnišķīgas. 
Parasti toņus izmantoju katru atsevišķi. Gaišākais tonis izlīdzina plakstiņu un padara acis izteiksmīgākas, kaut arī no malas varētu izskatīties, ka tās vispār nav uzkrāsotas.
Tumšākais tonis ir klasisks taupe toņu pārstāvis ar sudraba spīdumiņiem, kuri nav pārāk uzkrītoši. Ikdienā man šādus toņus patīk nēsāt visvairāk, jo tie neprasa daudz laika, bet izskatās ļoti labi un nepārspīlēti.
Zem ēnām vienmēr klāju bāzi, kas palīdz tām "noturēties" visas dienas garumā - šobrīd tā ir no Lancome.
Kopumā ar savu pirkumu esmu ļoti apmierināta. Palete ir neliela, tādēļ bez problēmām var ņemt arī līdzi, ja ir tāda vajadzība, bet tajā satilpst viss, kas man nepieciešams ikdienas acu meikapa izveidošanai :)

Kur nopirkt?
Stockmann, Douglas, Kristiana
Cena:
EUR 37,40
Vērtējums:
10/10

13 comments:

  1. Tumšākais tonis vienkārši fantastiski skaists, un tas iepakojums... konča! :) Lieliska dāvana sev uz svētkiem:)

    AtbildētDzēst
  2. Abi toņi acu ēnām tādi ļoti smuki un universāli. Tieši tas, kas ikdienā nepieciešams :)

    AtbildētDzēst
  3. Izskatās ļoti jauki. :) Sev ņemtu nedaudz gaišākus toņus.

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti eleganti toņi, mana mīļākā toņu gamma acu meikapā :)

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī :) Lai slava tam, kurš pirmais (lai vai kurš tas bija) uzražoja taupe toni, kaut arī tagad katram dekoratīvās kosmētikas zīmolam ir sava versija, vai pat vairākas par šo toņu gammu :)

      Dzēst
  5. Ļoti skaisti toņi, man ir līdzīgi toņi ikdienai no Chanel. :) Apsveicu ar foršo pirkumu, droši vien prieks vilkt laukā no kosmētikas maciņa. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, palete ir ne vien praktiska, bet arī skaista :)

      Dzēst
  6. Produkta izpildījums un iepakojums jau vien ir ko vērts- ļoti gaumīgi, taču pietiekami atturīgi. Saki, vai ēnām vairāk ir satīna finišs, vai tomēr uz spīdīgo?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es teiktu, ka vairāk satīna finišs. Tur noteikti nav lielu spīguļu, bet rezultāts ir tāds veselīgi, ne pārspīlēti mirdzošs :)

      Dzēst
  7. Tumšākais tonis ļoti glīts, manuprāt izcels jebkuras acis pareizā veidā ;)

    http://sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst