trešdiena, 2014. gada 5. novembris

Essence jaunumi - rudens/ziema 2014

Šodien padalīšos domās par dažiem kosmētikas jaunumiem no Essence rudens / ziemas kolekcijas :)

Soo glow! cream to powder izgaismotājs - 
sniedz tavai sejai skaistu mirdzumu. Tā krēmīgā tekstūra pārvēršas samtainā pūderī pēc uzklāšanas. Viegli uzklāt ar pirkstiem, tas izveido skaistus akcentus uz taviem vaigu kauliem, zem uzacīm vai acs iekšējos stūrīšos.

Soo glow izgaismotāji pieejami divos dažādos toņos - šampanieša, jeb look on the bright side un gaiši rozā, jeb bright up your life. Es izvēlējos šampanieti :) 
Izgaismotājam ir patīkama, krēmīga konsistence. Uz ādas tas klājas ļoti vienmērīgi, tikai jāuzmanās ar produkta daudzumu. Ja nav speciāli ieplānots "disko bumbas" efekts, tad pietiek ar pavisam niecīgu daudzumu.
Noturība izgaismotājam ir laba, jo arī dienas beigās tas ir savā vietā.

Lash Base bāzes tuša - 
uzklājot zem tušas, tā pagarina un padara tavas skropstas biezākas, kā arī sniedz extra apjomu. Vienkārši uzklāj balto bāzi ar tušas tekstūru un nekavējoties uzklāj kārtu ar savu iemīļoto tušu. Piemērota kontaktlēcu lietotājiem.

Lash Princess Volume skropstu tuša - 
ar īpašu kobras galvas formu nosedz katru atsevišķo skropstu, lai izveidotu dramatisku apjomu un brīnišķīgu vēdekļa stilu. Intensīvi skaistām skropstām. Tikpat unikāla kā katra princese, tuša tiek prezentēta skaistā vakarkleitā.

Jāsaka, ka ļoti sen nebiju lietojusi bāzes tušas, tādēļ ar interesi izmēģināju šo Essence jaunumu. Bāzes tekstūra ir diezgan bieza un jau ar pirmo klājienu visas skropstas ir pārklātas ar produktu. Manā gadījumā pēc tušas uzklāšanas es redzu nedaudz lielāku apjomu - neko dramatisku. 
Lash Princess tuša mani iespaidoja krietni vairāk. Tušas birstīte ir ļoti ērta - nedz par lielu, nedz par mazu. Tuša vienmērīgi pārklāj skropstas jau ar pirmo piegājienu, nav nepieciešamības to uzslāņot vairākkārtīgi. Dienas gaitā gan ir manāms neliels "nobiruma procents", tomēr diezgan niecīgs. Arī bez bāzes apakšā tuša sniedz pietiekamu apjomu nesaķepinot skropstas. Man arī ļoti patīk tušas iepakojums, kuru ražotājs salīdzina ar vakarkleitu :)

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Vērtējums:
izgaismotājam: 8/10
bāzes tušai: 6/10
tušai: 8/10

* Produktus apskatam piedāvāja zīmola Essence pārstāvji Latvijā.

5 komentāri:

  1. Tieši šodien saņemu šo izgaismotāju dāvanā :) Gaidu rītu, lai izmēģinātu un novērtētu pilnībā!

    AtbildētDzēst
  2. Man kādreiz patika šie bāzes produkti, tomēr tas nav tas, kas mani vairs piesaista, jo neesmu vairs to "resno" skropstu meklējumos. :)
    Izgaismotājs gan ir lielisks! Noteikti mans rudens-ziemas must-have ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es īsti neredzu jēgu lietot to bāzes tušu, jo nekādu dramatisku atšķirību nemanu, tādēļ, lai labāk ietaupās laiks :) Jā, izgaismotājs ir ļoti feins :)

      Dzēst
  3. Izgaismotājam izskatās ļoti smuks tonis. Es pa retam kā izgaismotāju lietoju nyx pulvera ēnas arī šampanieša tonī. Pietiek ļoooti ilgam laikam. Vienīgi no tā ķopīša grūti nodozēt vajadzīgo daudzumu.

    AtbildētDzēst