ceturtdiena, 2014. gada 7. augusts

Mēneša favorīti 5

Domājot par mēneša favorītiem, likās, ka šomēnes nekā sevišķi daudz ko parādīt nebūs, tomēr visu kārtīgi apdomājot čupiņa kā vienmēr savācās :)

Par Satinique matu kopšanas produktiem atsauksme jau tapusi (atsauksme), tomēr nevaru nepieminēt tos atkal, jo dikti patīk :)
Jau diezgan pasen iegādājos savu pirmo Lumene zīmuļlūpukrāsu tonī Spring Beauty (atsauksme). Tā ir viens no manis visbiežāk lietotajiem lūpu produktiem, tādēļ nolēmu paskatīties vēl kādu toni. Paņēmu Wild Raspberries, kas ir tāds sulīgs ogu tonis, bet ne uzkrītošs, kas man patīk.
Stendera Piparmētru šķidrās ziepes ir mans glābiņš no karstuma, jo pēc dušas vēl zināmu laiku saglabājas patīkama svaiguma sajūta un piparmētru aromāts.
Tom Ford Black Orchid smaržas man bija mīla no pirmā pūtiena :) Es ne vienmēr iegādājos katru smaržu, kura man iepatikusies, bet šoreiz atturēties nebija iespējams. 
Arī es izmantoju iespēju iepirkt BIO2YOU produktus ar ievērojamām atlaidēm. Jūtos apmierināta, jo pieniņš un toniks ļoti iepatikās.
Nekad nebiju pievērsusi uzmanību aptiekās nopērkamajai Margarita produkcijai, kas tiek ražota Lietuvā, bet uzmanību piesaistīja cidoniju attēls uz iepakojuma, jo man ļoti patīk cidoniju aromāts. Nolēmu izmēģināt. Dušas želeja izrādījās ļoti patīkama, ar svaigu aromātu un diezgan saudzējoša ādai.

17 comments:

  1. Tevis radītās intereses vadīta, šodien iepirku Margaritas smiltsērkšķu dušas želeju un sejas toniku ar kumelīti. Cerams būs labi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl iegādājos roku krēmu un šampūnu - arī tie patīk :) Šobrīd kādreiz atrodos Lietuvā, šeit Margaritas klāsts ir krietni plašāks, būs jāpaņem vēl kaut kas :)

      Dzēst
  2. Mmm, Margarita dušas želeja ar Cidoniju man arī ļoti patīk, vispār man cidonijas garšo, bērnībā ome ar cukuru viņas taisīja - njammm. :))

    AtbildētDzēst
  3. Vai Latvijā var nopirkt Tom Ford smaržas?

    AtbildētDzēst
  4. me šokā par Tavu un TF savienību! Es nekad nebūtu Tevi salikusi pārī ar viņu. Bet tāpēc jau mīlestība ir neizskaidrojama :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pati biju nedaudz pārsteigta, bet mīla notika un viss :)

      Dzēst
    2. Jau biju pasmaržot.. Trakas smaržas.. Visas no viņām, gan vieglākās - Velvet orchid, gan Black orchid, gan tās ko man īpaši ieteica - Neroli Portofino. Ļoti smagas un piesātinātas.

      Dzēst
  5. Margaritas kosmētika ir laba. Apbrīnojami labi sastāvi (labās vielas nav pašā apakšā) un saudzējoši kopjoša iedarbība par tādu cenu. Man personīgi patīk krēms- želeja ar gurķi (labs mitrinātājs problemātiskai, taukainai un jaukta tipa ādai), toniks ar alveju, dušas želejas (meža ogu,ķiršu, cidoniju), šampūni (nātru, alus, eko). Vispār firmas nosaukums ir Biok. Margarita ir kosmētikas līnija. Viņi ražo arī Rasa kosmētiku. No tās man patīk Rasa šampūns- kondicionieris jūtīgai galvas ādai, mitrinošs sejas krēms jūtīgai ādai un dzirdēju ļoti labas atsauksmes par jaunākajiem matu kopšanas līdzekļiem ar argana un makadāmijas eļļām un keratīnu, tikai pie tiem pagaidām grūtāk tikt- kā vienmēr pieejami galvenokārt Lietuvas lielpilsētās, taču man sanāk braukt uz mazāku pilsētiņu:D
    Laikam viss, ko šobrīd atceros- tāpat ļoti daudz sarakstīju:)
    P.S. Jau sen metu acis uz Lumene lūpu zīmuli, paldies par ieteikumu, beidzot saņemšos pamēģināt:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par izsmeļošo aprakstu :) Es jau sapirku čupu ar Margaritas kosmētiku, tagad tik jāmēģina :)

      Dzēst
  6. Man ļoti patīk Bio2You acu krēms - lietoju jau otro ķobīti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bija man kādu laiku atpakaļ BIO2YOU organiskais acu krēms, bija ok, bet otreiz nenopirku.

      Dzēst
    2. Saki, lūdzu, kurās aptiekās var atrast Margaritas produkciju?

      Dzēst
    3. Es pirku Eiroaptiekā - jo lielāka aptieka, jo plašāks klāsts :)

      Dzēst
  7. Neesmu nemaz vēl atvērusi savu Bio2You attīrītāju, taču tā saskumu, kad visi toniki bija jau izpirkti. Tas bija tik izslavēts produkts, un še tev - nav vairs neviena :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tie tika izpirkti ļoti ātri. Kad es ņēmu, palikuši bija vien kādi 3, vai 4.

      Dzēst