svētdiena, 2014. gada 17. augusts

GEHWOL, Classic Foot Bath, 200g

Sāls pēdu vannām, viegli sārmaina; uzlabo asinsriti, mazina nogurumu, dziļi attīra un mīkstina ādu, mazina ādas kairinājumus, dezodorē, atsvaidzina, efekts ilgstošs. Lietošana: 1 paciņas saturu ieber 4 litros silta ūdens. Pēdas vanno 10-15 minūtes. Ja pēdas sarepējušas, ar varžacīm, sāli lieto dubultdevā.

Pēdu vanniņas man aktuālas ir visa gada garumā. Ja vasarā pēdām nepieciešams kaut kas, kas mazina pietūkumu un atsvaidzina, tad ziemā gribās ko sildošu. Nevarētu teikt, ka šo procedūru piekopju ļoti bieži, bet 3 - 4 reizes mēnesī noteikti.
Gehwol zīmols specializējas tikai pēdu kopšanas jomā - produktu klāsts ir ļoti plašs. Šī sāls  ir no klasiskās produktu līnijas, bet vēl no Gehwol klāsta pieejama arī rozmarīna sāls pēdu vannām.
Ļoti ērti ir tas, ka sāls ir iepakots 10 atsevišķos maisiņos, manuprāt, citi pēdu un vannas sāļu ražotāji varētu ņemt piemēru :)
Sastāvā atrodamas vairāku ēterisko eļļu kombinācija - rozmarīns, lavanda, timiāns, eikalipts, kampars, priede.
Par ilgstošo efektu ražotājs patiešām nav samelojis. Pēdas pēc vannošanās vēl ilgi paliek ļoti gludas un mīkstas, pat ja pēc tam netiek uzklāts krēms. Sāls vanniņa lieliski palīdz noņemt pampumu, nogurumu, sniedz patīkamu svaiguma sajūtu. 

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
EUR 6,53
Vērtējums:
8/10

16 comments:

  1. Varbūt šis beidzot būs glābiņš!

    AtbildētDzēst
  2. Šo biju lietojusi. Man dikti patika. :)
    Būs jāiegādājas atkal.

    AtbildētDzēst
  3. Es biju vilusies, ka sastava triklozans. Ta ari stav vannas istabas sturi noputejis

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Saprotu, ka viedokļi par viņu dalās... Paula's Choice lapā viņš aprakstīts kā nekaitīgs, ja vien nepārsniedz 0,3% daudzumu no kopējā sastāva, bet citur gan informācija ir krietni vien biedējošāka. Laikam, labāk jau izvairīties, vismaz tik daudz, cik pats to var kontrolēt.

      Dzēst
    2. Es neesmu paniskās bailēs no visa, bet šajā gadījumā man tā sastāvdaļa vnk šķiet lieka. Ja nu tur būtu līdzeklis speciāli kaut kādam super problemātiskām sēņu kājām, bet ja es pērku, šķietami, nevainīgu sāli, tad tas nu ir nepatīkams pārsteigums

      Dzēst
  4. man arī patika, ādu tik tiešām mīkstina ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
  5. Izlodāju tuvējās aptiekas- visur tikai brīnās un plāta rokas :(Vai nepateiksi, kurā tieši šo iegādāji? Raupjas pēdas ir viena no manām aktuālākajām problēmām..

    AtbildētDzēst
  6. Pirku Saharova ielas Maksimā - Eiroaptiekā. Tur diezgan plašs Gehwol produktu klāsts. Bet, centra aptiekās arī esmu redzējusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Tieši Eiroaptiekā (Dominā) arī atradu! Jau sēžu, vannojos :)

      Dzēst