ceturtdiena, 2014. gada 28. augusts

MARGARITA

Tie, kas seko manam Instagram kontam, iespējams pamanīja, ka kādu laiciņu pavadīju Viļņā. Braucu ar nolūku atpūsties :) Nekāds īpašais kosmētikas šopings man paredzēts nebija. Zināju vienīgi to, ka gribu iegādāties kaut ko no Margaritas produktiem, kuri nav nopērkama šeit (šī kosmētika ir pieejama, piemēram, Eiroaptiekās, tomēr produktu klāsts nav plašs). Bez tā vēl iegādājos vien pāris citus produktus, bet tas arī viss.

Pretblaugznu šampūns ar salvijas ekstraktu iznīcina blaugznas, padara matus mīkstākus. Salvijas ekstrakts, kam piemīt antibakteriālas īpašības, nomierina un līdzsvaro galvas ādu, kā arī neļauj rasties blaugznām. Augu izcelsmes aktīvās vielas aizsargā dabisko ādas pH līmeni. Dermatoloģiski pārbaudīts.
Šampūnam ir patīkama, atsvaidzinoša smarža, bet es neteiktu, ka tā man īpaši atgādina specifiski salviju, tomēr aromāts ir patīkams. Neko īpaši cildinošu nevaru pateikt, tomēr savu pamatfunkciju šampūns pilda labi.
Vērtējums: 7/10

Matu maska ar alus rauga un augu ekstraktiem padara matus maigus un mirdzošus un baro tos. Alus rauga ekstrakts efektīvi izlīdzina bojātu matu virsmu un atjauno matu dabisko mirdzumu un stiprumu. Maska ir bagātināta ar kopš seniem laikiem kosmētikā izmantoto bērzu. rozmarīna, salvijas, liepu, nātru, pelašķu un kosu ekstraktu kombināciju, kas aktivizē asinsriti, stiprina matu saknes, tonizē un atsvaidzina galvas ādu. 
Maskai ir vidēji bieza konsistence un diezgan patīkams pļavas aromāts. Maska ir ļoti barojoša. Parastos apstākļos maniem matiem tas ir pat pārāk daudz, jo pamanīju, ka tie sataukojas krietni ātrāk - jau nākamajā dienā pēc mazgāšanas. Bet, par cik salīdzinoši nesen krāsoju matus, kas tos padarīja diezgan cietus un sausus, maska bija tieši laikā. Atliek secināt, ka šī matu maska būs īpaši noderīga sausu un cietu matu gadījumā.
Vērtējums: 6/10

Stipras fiksācijas matu putas ar alus rauga ekstraktu. Matu putas piešķir matiem kuplumu un veselīgu mirdzumu. Līdzeklis palīdz ieveidot un saglabāt nevainojamu frizūru visas dienas garumā. Putu sastāvā esošo alus rauga ekstraktu lietuvietes no senatnes lieto matu kopšanai. Tas nogludina bojāto matu virsmu un piešķir matiem dabisku mirdzumu un izturību. Matu putās ir daudz vitamīna E un pantenola, kas sargā matus no izžūšanas un vides kaitīgās ietekmes.
Matu putas man iepatikās diezgan labi. Pats galvenais - tās nepadara matus kraukšķīgus un sausus. Matu sakārtojumu notur diezgan labi, neradot sajūtu, ka matos būtu kāds svešķermenis :)
Vērtējums: 8/10

Sejas mitrinātājs ar linu ekstraktu. Ekoloģisks mitrinātājs ar linu ekstraktu un maigu rožu aromātu tonizē un mitrina nogurušu un izsausējušu sejas, kakla un dekoltē zonas ādu. Šis produkts uztur dabisko ādas mitruma līdzsvaru, tāpēc ir piemērots lietošanai gan vasarā, gan ziemā, kad ādu nogurdina apkurināmo telpu gaiss.
Šis izsmidzināmais sejas ūdens kļuva par manu favorītu. Ļoti patīkams, atsvaidzinošs ūdentiņš. It kā jau nekas īpašs - pieejami daudz un dažādi varinati, tomēr produkts ir labs un patīkams lietošanā. Aromāts ir praktiski nemanāms, kas manā gadījumā ir tikai pluss. Bieži izmantoju viņu dienas laikā - jebkurā momentā, kad nepieciešams kāds atsvaidzinājums, kā arī dažreiz pēc pūdera uzklāšanas. 
Vērtējums: 9/10

Mitrinošs ķermeņa pieniņš ar dabiskām sūkalām. Ir paredzēts ikdienas kopšanai, tas patīkami mitrina, atsvaidzina un padara maigāku ķermeņa ādu. Dabiskās sūkalas, kas ir bagātas ar vitamīniem un citām ādu kopjošām vielām, jau kopš seniem laikiem tiek izmantotas skaistumkopšanas procedūrām, jo efektīvi baro un mīkstina ādu. Īpaši piemērots sausai ādai. Ieteicams lietot pēc sauļošanās saulē un solārijā, kā arī pēc pirts, baseina un vannas procedūrām. Dermatoloģiski pārbaudīts.
Šis pieniņš, diemžēl, mīluļu sarakstā neiekļuva. Pirmkārt, man nepatīk aromāts, kas it kā ir neitrāls, tomēr man personīgi nav patīkams. Otrkārt, man diezgan sen nebija gadījies produkts, kuru prakstiski nav iespējams iemasēt ādā, jo tas gluži vienkārši neiesūcas.
Vērtējums: 4/10 

6 komentāri:

  1. nebiju pat dzirdējusi par šādu kompāniju - izskatās intriģējoši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, diezgan labi produkti, varbūt ne visi, bet tomēr :) Un par mazām naudiņām :)

      Dzēst
  2. Mēness aptiekās ar šo to no Margaritas var dabūt.
    Izsmidzināmo ūdeni gan gribētos pamēģināt, bet nez vai līdz LV atceļos.

    ievasblogs.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nebiju pamanījusi, ka Mēness aptiekās arī ir :) Izsmidzināmais ūdens tiešām foršs :)

      Dzēst
  3. Dizains uz 10, bet tas ko tu te raksti par pašiem produktiem neiedvesmo uz pirkšanu :) Laikam laidīšu garām šos, turklāt ja vēl nav tik viegli pieejami... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, dizains ir jauks un iepakojuma kvalitāte arī laba :)

      Dzēst