piektdiena, 2014. gada 22. augusts

KINETICS, Luxury Lifting hand cream, 100ml

Liftinga krēms nogurušai roku ādai. Izlīdzina grumbas un padara ādas izskatu tvirtāku un jaunāku tūlīt pēc uzklāšanas. Šī sviests nodrošina 24h mitrināšanu. Luxury Lifting krēms sniedz tūlītēju un redzamu krunciņu samazināšanos. Paredzēts, lai cīnītos ar pirmajām ādas novecošanās pazīmēm, likvidēs sīkās grumbiņas, kā arī nodrošina ādu ar gaismas mirdzumu. Ikdienas lietošanai.

Jau sen gribēju iegādāties kaut ko no Kinetics roku kosmētikas - uzmanību piesaistīja šis krēms, galvenokārt jau tā glītais iepakojums. Ja nemaldos, tad pieejami bija trīs veidu krēmi no šīs sērijas - barojošs, super mitrinošs un liftinga krēms. Izvēlējos liftinga krēmu ar hialuronskābi.
Darbībā krēms izrādījās pat ļoti patīkams. Sastāvā nav atrodami parabēni un minerāleļļa, tomēr silikons gan ir klātesošs.
Pirmkārt, man ļoti iepatikās aromāts. Tas ir ļoti delikāts, neuzbāzīgs - man atgādina tīras veļas smaržu, bet pieļauju, ka ne visiem būtu tādas pašas asociācijas. 
Pēc konsistences krēms ir viegls, ātri iesūcas ādā. Man grūti spriest kā būs ziemā, kad roku āda kļūst daudz sausāka, tomēr šobrīd krēma mitrinošās īpašības es vērtēju kā izcilas. 

Kur nopirkt?
Douglas veikalos
Cena:
EUR 7,95
Vērtējums:
8/10

6 komentāri:

  1. Man šie krēmi ļoti patik! :) rich cream ir mans mīļākais- tāds trekns. :) tas ziemai! Un riktīgi sausai ādai.. Liftings vieglāks un vairāk vasarai! Patīk arī ka Kinteics ir profesionālā kosmētika un ar to strādā arī salonos meistari :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, krēms ļoti foršs :) Skaidrs, uz ziemu vajadzēs iepirkt arī Rich :)

      Dzēst
  2. Skatījos uz šiem jaunumiem, bet neko nenopirku, negribu atkal apaugt ar tūbiņām. :)
    Šobrīd man ir mazais Kinetics krēms ar hibisku, arī patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl skatījos uz nagu eļļām - tās tādas aicinošas izskatījās :) Nagu lakas noņēmēju arī gribu izmēģināt :)

      Dzēst
    2. Eļļas ir labas, tikai es aizmirstu tās smērēt. :)

      Dzēst
  3. No cik gadiem ieteicami krēmi ar liftinga efektu?

    AtbildētDzēst