piektdiena, 2014. gada 15. augusts

ARTDECO, Pure Minerals Anti-Couperose Balm, 30ml

Šo Artdeco balzāmu kuperozas ādas kopšanai jau pieminēju vienā no saviem favorītu rakstiem - tagad nedaudz plašāka atsauksme.
Balzāms satur vairākus aktīvos ingredientus ( E vitamīnu, mandeļu eļļu, ķiršu eļļu, melleņu eļļu, laimu, zirgkastani, cipresi, silīciju un kalciju ), kuri palīdz atjaunot ādas dabīgo balansu.  
Pozitīvs moments ir arī tas, ka balzāms nesatur parabēnus un krāsvielas.
Pēc savas konsistences produkts ir kaut kur pa vidu starp krēmu un serumu. Ādā iesūcas diezgan ātri, bet ne momentāli. Šobrīd, kad laiks ir tik silts, pēc sejas attīrīšanas izmantoju tikai acu krēmu un šo balzāmu, jo nekas cits pa virsu vairs neprasās. 
Balzāmam ir diezgan izteikta zālīšu smarža, kas sākotnēji man nedaudz traucēja, bet pēc tam pieradu. Smarža jūtama tikai krēma uzklāšanas procesā.
Lietojot šo balzāmu pamanīju, ka tā iedarbība vislabāk izpaužas ilgstošā laika periodā, jo pēc pirmajām lietošanas reizēm nemanīju nekādas izmaiņas sejas ādas stāvoklī, varēju vien novērtēt krēma patīkamo konsistenci un to, ka āda pēc viņa lietošanas jūtas labi. Pēc vairākām nedēļām manīju, ka apsārtums uz sejas prakstiski nav manāms, pat bez dekoratīvās kosmētikas iejaukšanās. Šobrīd iztieku bez tonālā krēma, kas pirms tam likās neiespējami. Izmantoju vien konsīleri (uz ādas ap acīm) un nedaudz pūderi, lai seja nespīdētu. 
Šo balzāmu droši ieteiktu ikvienam, kam ir problēmas ar apsārtumu ;)

Kur nopirkt?
Debenhams (t/c Spice)
Cena:
aptuveni EUR 44
Vērtējums:
10/10

* Produktu apskatam piedāvāja zīmola Artdeco pārstāvji Latvijā.

10 comments:

  1. Hm! Izskatās, ka rudenī man šito arī vajadzēs :)

    AtbildētDzēst
  2. o, šādu nezināju! Vajadzēs iegādāties, vienīgi cena tāda paliela. :/
    Varbūt Tu esi lietojusi vēl kādu labu pret kuperozes serumu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No savas pieredzes varētu ieteikt Mirra Angio balzāmu, kurš man arī ļoti patika, konsistence viņam diezgan līdzīga kā Artdeco balzāmam. Cena arī diezgan draudzīga :)

      Dzēst
  3. Man kuperozai ādai vislabāk patīk Eucerin Redness Relief Daily Perfecting Lotion SPF 15, viņam ir zaļa nokrāsa un uzreiz padara sārtumu nemanāmu, liekas, ka ilgtermiņā ir arī palīdzējis.
    Gribētu izmēģināt arī šo Artdeco balzāmu, taču cena nav iepriecinoša. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eucerin Redness Relief man diemžēl neder, jo satur sintētiskos filtrus, pret kuriem man ir alerģija :(

      Dzēst
  4. Par laimi man nav šāda problēma sejai kā apsārtums, tomēr sievietēm, kurām ir šīs izteiktā problēma, šis serums varētu patikt. Cena, protams, nav tā pati lētākā, tomēr, ja interesē mēdz būt arī savu reizi atlaides, un tad jau nav tik traki :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, cena ir pieņemama, jo īpaši tāpēc, ka produkts darbojas :)

      Dzēst
  5. Interesanti, ar sarkanu degunu viņš arī tiktu galā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka jā, jo krēms paredzēts cīņai ar apsārtumiem, nomierinot un mazinot tos, neatkarīgi no tā, kur apsārtums lokalizējies.

      Dzēst