trešdiena, 2014. gada 4. jūnijs

Mēneša favorīti 3

Arī aizvadītajā mēnesī savācās kāda čupiņa ar produktiem, kurus ar prieku un patikšanu lietoju - daži uzradās pilnīgi nejauši, bet par atsevišķiem eksemplāriem jāpateicas citu blogeru labajām atsauksmēm :)
Gliss Kur Million Gloss matu masku nopirku pateicoties Urban Glitters blogā izlasītajai atsauksmei. Maska arī man ļoti iepatikās :)
Sagribējās kādu ķermeņa produktu ar super puper svaigu aromātu - vasarai, tādēļ izvēlējos BIO2YOU greifrūtu cukura skrubi. Skrubis ir diezgan abrazīvs, tādēļ lietoju ne biežāk kā reizi nedēļā, toties aromāts tam ļoti atsvaidzinošs.
Par L'Oreal Paris jaunajām lūpu lakām L'Extraordinaire jau rakstīju, bet atkārtošos vēlreiz - tās ir ļoti labas :) Attēlā iekļuvis Molto Mauve, kuru ikdienā lietoju biežāk.
Kiwi Foot Silk aerosolu Drogas veikalā pamanīju pilnīgi nejauši - nolēmu izmēģināt, jo tas sola uz pēdām radīt neredzamu aizsargkārtu ar zīda efektu, aizsargājot pēdas pret kurpju radītajiem noberzumiem. Produkts tiešām nav slikts, jo vienas diezgan neērtas kurpes man kļuvušas tīri valkājamas.
Nolēmu nopirkt kādu no Yves Rocher dušas želejām - izvēlējos krēmveida želeju ar purpura rīsu ekstraktu. Ļoti laba želeja ar patīkamu un neuzbāzīgu aromātu, nesausina ādu un nesatur parabēnus.
Nesen mūsu veikalos parādījās jaunā Schwarzkopf matu kopšanas produktu līnija BC Scalp Therapy, kura paredzēta dažādu galvas ādas problēmu risinšānai. Pavisam līnijā ietilpst 5 produkti - es izvēlējos šampūnu Sensitive Soothe, kurš paredzēts jutīgai galvas ādai. Šampūns tiešām maigi attīra un padara manus matus ļoti mīkstus - reizēm pēc viņa pat neizmantoju kondicionieri. 
Tā mīlīgā burciņa ar sirsniņām ir Missha Miracle Steam roku krēms. Nebija man īpašas vajadzības pēc viņa, bet nopirku dēļ jaukā iepakojuma. Krēms izrādījās diezgan patīkams, kaut arī silikonīgs - ātri iesūcas, labi mīkstina roku ādu un smaržo pēc Soap & Glory Flake Away ķermeņa skrubja, kurš tika pieminēts iepriekšējā favorītu rakstā :)
Joprojām priecājos, ka iegādājos Lancome acu ēnu bāzi - ļoti labs produkts.

Nevaru nepieminēt brīnumgardos Valmiermuižas Drabiņu cepumus. Pat nezinu, vai Rīgā viņus var nopirkt, jo vīrs tos atveda no Valmieras, bet ja redzat - noteikti ir vērts pamēģināt. Tie ir ļoti gardi sāļi cepumi bez visādām e vielām - veselīga alternatīva čipsiem. 

No mūzikas favorītiem aizvadītajā menesī gribētu atzīmēt divus ierakstus un vienu dziesmu. Kings of Convenience albumu "Declaration of Dependence" atskaņoju daudz jo daudz reižu - lieliska mūzika laiskam vasaras vakaram. Noteikti patiks visiem Simon & Garfunkel mūzikas cienītājiem. 
Jau sen gaidīju kad iznāks Māra Šverna (Baložu Pilni Pagalmi) kaverversiju izlase zem nosaukuma "Brāļi un Māsas". Ļoti sirsnīgs ieraksts. Īpaši iepatikās Elizabetes Balčus versija par dziesmu "Smarža", kora Juventus izpildītā "Mans Zirgs", Satellites LV "Cilvēks Tik Uz Pus", kā arī ansambļa Manta izpildītā "Kūkojam" (ierakstu var noklausīties šeit).
Tā viena dziesma, kuru noteikti gribu pieminēt ir atrodama Todd Terje ierakstā "It's Album Time" - tā ir vecumvecās Roberta Palmera dziesmas "Johnny and Mary" kaverversija, kas ir vienkārši burvīga :)

9 komentāri:

  1. Visu laiku aizmirstu nopirkt YR dušas želejas, kad kāda beidzas, parasti neiedomājos, ka jāaizčāpo uz YR veikalu. Šampūns izklausās labs, saki, lūdzu, kur to var iegādāties?

    Man izteiktu favorītu nav - iestājies mazliet panīkums, lietoju to, kas pagadās pa rokai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šampūnu nopirku Stokmanī - bija visi trīs šampūni. Neierasti tas, ka līnijā ir tikai šampūni, bez kondicioniera pāra. Viens jutīgai galvas ādai, viens pret blaugznām un viens dziļi attīrošais. Gribētu vēl izmēģināt dziļi attīrošo šampūnu un serumu jutīgai galvas ādai, kurš, manuprāt, veikalā nebija :)

      Dzēst
  2. Man tagad visu laiku jādomā par tiem cepumiem! Meklēšu! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī vairs nav :) Spriežeot pēc Valmiermuižas mājas lapā gūtās informācijas, cepumus varētu mēģināt dabūt A. Briāna ielā 9a (Valdemāra pasāža) :) Izrādās viņiem vēl ir iesala karameles :)

      Dzēst
  3. Es ar jau sen gribu izmēģināt YR, bet kaut kā nesanāk :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kādu gadu mēģināju tikt līdz tam veikalam, beidzot tomēr izdevās :)

      Dzēst
  4. Mhmmm.... tie cepumi ....
    Bet par kosmētiku runājot, ieinteresēja tas šampūns jutīgai ādai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, mums pirmā kastīte pazuda pusstundas laikā :) Šampūns tiešām nav slikts :)

      Dzēst
  5. Dėkoju už išsamią informaciją! Tai yra aukščiausios kokybės turinys, kokį aš kada nors skaičiau ....
    cd muzika parduotuve
    kust osta muusika CD

    AtbildētDzēst