trešdiena, 2014. gada 18. jūnijs

SCHWARZKOPF, Scalp Therapy Sensitive Soothe shampoo, 200ml

Šampūns ar barojošo vielu kompleksu un alvejas ekstraktu mitrina un nogludina gan matus, gan arī jūtīgu, sausu galvas ādu.
Lietošana: lieto mitros matos un saudzīgi izmasē. Atstāj 2 minūtes. Rūpīgi izskalo.

Šo šampūnu minēju jau savā mēneša favorītu rakstā, tomēr gribējās par viņu pastāstīt bišku vairāk. Šis produkts iekaroja manas simpātijas jau pirms paguvu to izmēģināt - dēļ sava aromāta, kurš ir identisks manas bērnības mīļākā šampūna smaržai, kas bija Timotei gurķu šampūns, kurš sen jau kā vairs nav nopērkams. Aromāts ir ļoti atsvaidzinošs, spirgts, tomēr neuzbāzīgs. 
Šampūnam ir gēlveida konsistence, kas ir diezgan blīva. Vienai lietošanas reizei pietiek ar pavisam nelielu produkta daudzumu. 
Dažās atsauskmēs lasīju, ka šis šampūns slikti puto -  pilnībā nepiekrītu. Man viņš puto daudz vairāk, nekā, piemēram, Eucerin pH5 šampūns. 
Ražotājs iesaka šo šampūnu kombinēt ar Scalp Therapy produktu līnijā ietilptošo serumu jutīgai galvas ādai, bet to, diemžēl, veikalā nemanīju. 
Šampūns saudzīgi attīra galvas ādu un mati pēc tā lietošanas ir ļoti mīksti, tādēļ reizēm pat neizmantoju kondicionieri, jo pēc tā vienkārši nav vajadzības. Mati saglabājas tīri līdz pat četrām dienām, bet tas atkarīgs arī no tā, vai tiek lietoti kādi matu veidošanas līdzekļi.

Sastāvs: 
Aqua (Water/EAU), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Propylene Glycol, Taurine, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Lactic Acid, Polyquaternium-10, Allantoin, Glycerin, Panthenol, Niacinamide, Sodium Lactate, Proline, Valine, Ariginine, Glycine, Hydrolysed Keratin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol.

Kur nopirkt?
Stockmann
Cena:
EUR 10.30
Vērtējums:
10/10

1 komentārs:

  1. Šitas izklausās, ka ir ļoti labs šampūns. Nāks rudens periods, noteikti jānopērk, jo cena arī nav tik pārspīlēta vai astronomiska :)

    AtbildētDzēst