svētdiena, 2014. gada 1. jūnijs

Maija tukšinieki

Nu jau aizvadītajā mēnesī pamanījos izlietot veselus divus micelāros ūdeņus - vienu L'Oreal, otru Nivea. Abi patīk, īsti nevaru pateikt kurš vairāk :)

Eucerin Dermo Capillaire šampūns arī ir biežs viesis tukšinieku rubrikā :) Tagad kādu laiciņu nebūs, jo esmu sapirkusies dažus citus šampūnus.

Scholl mitrinošās putas pēdām bija absolūts ilgdzīvotājs, manuprāt, tās lietoju jau divus gadus. Ļoti labs un ekonomisks līdzeklis pēdu mīkstināšanai un lutināšanai, tomēr pa šiem gadiem nedaudz apnika, tādēļ būs jāpaskatās kas cits.

Bioderma Atoderm Creme lavante mazgājošais krēms bija tāds universālais kareivis, jo der gan ķermeņa, gan sejas mazgāšanai. Ļoti patika. Biežāk gan izmantoju kā dušas želeju, bet arī sejai nebija ne vainas, jo līdzeklis ir ļoti maigs - nesausina, nekairina un maigi attīra ādu. Domāju, ka kaut kad iegādāšos lielo iepakojumu ar pumpīti, jo šīs tūbas Biodermas produktiem tieši iepakojuma kvalitātes ziņā varēja būt arī labākas - korķīti ir ļoti grūti aiztaisīt, reizem liekas, ka aiztaisīju, bet produkts vēl tek ārā - kaitinoši. Domāju arī, ka pie vainas nav konkrētā tūba, jo šis manā pieredzē nav pirmais gadījums.

Dove krēmveida dušas želeju es ieteiktu izmēģināt ikvienam, jo, manuprāt, tā ir dievīga. Smaržo burvīgi, nesausina ādu, tai ir ļoti patīkama krēmīga konsistence, kādēļ tā mierīgi var aizstāt jebkuru skūšanās želeju, vai putas. 

Bioderma Atoderm Nutritive Nourishing krēms tika nopirkts, lai cīnītos ar ādas sausumu. Ļoti patīkams, mīkstinošs un barojošs sejas krēms, kas nav pārāk trekns.

Catrice acu ēnu bāze beidzās jau kādu laiciņu atpakaļ. Ļoti laba bāze, bet personīgi man pietrūka izlīdzinošā efekta.

4 komentāri:

  1. Dove putas arī manos favorītos. Lietoju arī losjonu no tās sērijas, bet putas patīk vairāk. Un bieži vien Drogās maksā kapeikas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tās ir ļoti foršas, losjonu arī esmu lietojusi, bet, jā, nav tik foršs kā putas :)

      Dzēst
  2. Dove putas - same love! Ne pret ko citu pašlaik negribas mainīt!
    Par L`Oreal un Nivea micelārajiem ūdeņiem ar tas pats! Nevarēju izdomāt kurš labāk patīk un kurur labāk ņemt, tāpēc paņēmu trešo variantu no eveline. Ar nav slikts, bet kārtīgak jāizmēģina. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Micelāros var mainīt pēc noskaņojuma, jo abi labi, nez, varbūt pie mums parādīsies arī Garnier, kurš arī esot labs :)

      Dzēst