svētdiena, 2014. gada 29. jūnijs

CLINIQUE, Moisture Surge overnight mask, 100ml

Barojoša maska, kas dziļi mitrina ādu, vienlaicīgi atjaunojot un nostiprinot ādas aizsargbarjeru. Maskas sastāvā ietilpst alvejas ekstrakts un citi augu ekstrakti, kas nomierina ādu pēc dienā iegūtajiem kairinājumiem. Papildināts ar lipīdiem, kas dabīgi uztur nepieciešamo mitrumu ādā. Ar laiku ādas aizsargbarjera kļūst stiprāka un tā spēj noturēt ādā tai nepieciešamo mitrumu. Maska lietojama vakarā. Pēc tās lietošanas āda kļūst gluda, elastīga un mirdzoša.

Man bija jau apnikušas vienreiz lietojamās (lupatiņu) maskas, kuras līdz šim pirku visai regulāri (galvenokārt Dizao), tādēļ nolēmu kaut ko pamainīt un iegādājos Clinique mitrinošo nakts masku, kas ir tūbā un pietiekama ļoti ilgam laikam. 
Jāsaka, ka mana uzticība Clinique zīmolam nostiprinās aizvien vairāk, tādēļ nākotnē plānoju izmēģināt ne vienu vien viņu produktu. 
Maskai ir diezgan bieza krēmveida konsistence. Pietiek ar pavisam nelielu produkta daudzumu, lai noklātu visu seju, kā arī dekoltē zonu. 
Maskai nav pievienotas nekādas smaržvielas, kas manā gadījumā ir tikai pluss un bija viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ izvēlējos tieši šo. Vēl viens pluss ir tas, ka masku var lietot uz ādas ap acīm (tā rakstīts Paula's Choice Beautypedia), ko es arī daru. 
Brīdī, kad iegādājos šo masku mana sejas āda bija sausa un atūdeņojusies, tādēļ pirmās piecas dienas pēc maskas iegādes to lietoju katru vakaru - līdz bija sajūta, ka pietiek. 
Jau dažas dienas pēc maskas lietošanas sajutu, ka sejas āda kļuvusi tvirtāka, pēc ādas attīrīšanas vairs nebija sajūta, ka āda ir sausa un savilkta, pat ja lietoju tos pašus sejas attīrīšanas līdzekļus.
Šobrīd masku lietoju vienu reizi nedēļā - ar to pietiek, lai komforta līmenis saglabātos. Biežāk to mēdzu lietot acu zonai, jo tur āda ir sausāka. 
Ar labiem panākumiem masku var lietot arī roku ādas mitrināšanai pirms došanās pie miera, bet to es daru tikai tad, ja visu dienu esmu tīrījusi māju, vai darījusi kādus citus darbus, kas roku ādai neko labu nenodara.
Ļoti laba mitrinošā maska, kuru varu ieteikt ikvienam ;)

Sastāvs:
Water, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Polymethacrylate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetyl Ethylhexanoate, PEG-8, Glycereth-28, Sucrose, Sorbitan Stearate, PEG-100 Stearate, Trehalose, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat Bran) Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Water, PEG-75, Caffeine, Pantethine, Sorbitol, Butylene Glycol, Oryzanol, Bisabolol, Panthenol, Phytosterols, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Carbomer, Potassium Hydroxide, Dextrin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Red 4, Yellow 5

Kur nopirkt?
Stockmann, Douglas, Kristiana
Cena:
EUR 41,26
Vērtējums:
9/10

12 comments:

  1. oo, izklausās dikti feini, it sevišķi, ja var lietot arī acu zonā - tik nez, ja ir kombinēta āda ar noslieci uz taukainumu, vai nebūs par smagu...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pavisam droši nevaru apgalvot, ka nebūs par smagu, bet, manuprāt, nē, jo maska iesūcas diezgan ātri, ja vien neuzklāj ļoti biezā kārtā :)

      Dzēst
  2. Baigi forši, ka var lietot arī ādai ap acīm, man patīk šādas maskas :)

    AtbildētDzēst
  3. mhm ir laba :) Laipni lūgta Clique fanu pilciņā :)) Es gaidu jaunu sērumu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pavisam noteikti pievienojos :) Kas vēl no Clinique būtu tāds, ko Tu īpaši ieteiktu? Atceros Tavu atsauksmi par Repairwear Laser Focus serumu, kuru gribu izmēģināt, vēl, protams, attīrošais balzams, kura, diemžēl, veikalā parasti nav, kad eju viņu meklēt.

      Dzēst
    2. serums, jā man jau kāds 4 iepakojums iet :)) tad vel baigi labs bija Young Surge Night Age Deceleraiting Moisturizer nakts krēms, tagad piebeigšu acu krēma paraudziņu - no laser focus sērijas arī patīk loti :))

      Dzēst
    3. Paldies par ieteikumiem :)

      Dzēst
  4. Man arī ļoti patīk - saņēmu paraudziņu pie pirkuma, pietika 4 reizēm. Es vispār mīlu Cilinque. Viņiem, starp citu, ir vesela sērija pret apsārtumu, ko arī plānoju izmēģināt

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā sērija mani pavisam noteikti interesē :)

      Dzēst
  5. Šī maska ir nākamā pirkumu sarakstā, Clinique pagaidām nav licis vilties,jaunākais atklājums ir dark spot defense spf45.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, saules aizsargkrēmi viņiem labi - spriežot gan pēc atsauksmēm, gan sastāva, jo daudzi nesatur ķīmiskos filtrus, no kuriem man vajadzētu izvairīties.

      Dzēst