sestdiena, 2014. gada 10. maijs

THALGO, Cocooning cleansing milk & Cocooning tonic lotion

Cocooning cleansing milk
Pieniņš ar samtainu tekstūru un patīkamu vaniļas un rožlapu smaržu. Satur Gelidium Sesquipedale sarkanās aļģes ekstraktu, kas atjauno, tonizē un mīkstina ādu, kā arī uzlabo ādas hidratācijas līmeni; dateles ekstrakts aktīvais ingredients, kas mitrina, mīkstina un padara ādu gludāku. Ideāli piemērots sausas un jutīgas ādas kopšanai.

Jau sen gribēju izmēģināt kaut ko no Thalgo kosmētikas līdzekļiem, tādēļ izdevīgais Skaistuma dienu piedāvājums bija tieši laikā, jo šos abus varēja iegādāties komplektā par viena produkta cenu. 
Esmu sapratusi, ka sejas attīrīšanai man vispatīkamāk lietot tieši attīrošos pieniņus, tādēļ tie man tagad ir vairāki. Thalgo pieniņam ir patīkama, samtaina un diezgan bieza tekstūra. Smarža ir diezgan patīkama, tomēr priekš sejas kopšanas produkta, manuprāt, pārāk intensīva.
Kosmētiku pieniņš notīra labi, tomēr tādam mērķim viņu neizmantoju, jo vienmēr pirms sejas ādas attīrīšanas kosmētiku notīru ar micelāro ūdeni.
Kopumā varu teikt, ka pieniņš ir diezgan patīkams, tomēr nekas tik īpašs, lai pirkumu veiktu atkārtoti. 

Cocooning tonic lotion
Losjons ar patīkamu vaniļas un rožlapu smaržu. Satur Gelidium Sesquipedale sarkanās aļģes ekstraktu, kas atjauno, tonizē un mīkstina ādu, kā arī uzlabo ādas hidratācijas līmeni; dateles ekstrakts aktīvais ingredients, kas mitrina, mīkstina un padara ādu gludāku. Papildina attīrošā pieniņa iedarbību. Ideāli piemērots sausas un jutīgas ādas kopšanai.

Losjona smarža ir tāda pati kā attīrošajam pieniņam. Tas diezgan labi mīkstina un tonizē sejas ādu pēc attīrošajām procedūrām. Tomēr losjons nesniedz ādai nomierinošu efektu, kas man ir diezgan būtisks aspekts, jo, ja produkts ir paredzēts tieši jutīgas ādas kopšanai, tad tas būtu sagaidāms.
Ja godīgi, tad no Thalgo gaidīju ko vairāk. Produkti nav slikti, tomēr par šādu cenu var atrast arī labākus.

Kur nopirkt?
Stockmann, Douglas
Cena:
aptuvenā cena par katru produktu ir EUR 24
Vērtējums:
abiem 7/10

4 komentāri:

  1. Nu jā, 24Eur par katru no ir diezgan sālīti, ja būtu izcili, tad var pievert acis, bet visādi citādi, jā, padārgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ja man ļoti patiktu, tad jau nekas, jo produkti ir diezgan ekonomiski, it īpaši pieniņš :)

      Dzēst
  2. Tu pieniņu parasti noņem ar vati vai ar karstu lupatiņu/dvielīti?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Parasti izmantoju karsto dvielīti, citreiz dabīgo sūklīti :)

      Dzēst