svētdiena, 2014. gada 18. maijs

Sejas ādas kopšanas rituāls šobrīd - rīts un vakars

Man šodien nav lustes rakstīt garum garās atsauksmes, tādēļ ar prieku pievienošos Skaistuma dienasgrāmatas aizsāktajai rubrikai - Ādas kopšana - Viens rīts un viens vakars Maijā :) Manā gadījumā es parādīšu produktus, kurus lietoju tieši šobrīd. Ja bildē redzami divi attīrošie pieniņi, tas nenozīmē, ka vienā vakarā lietoju tos abus, bet, ka ik vakaru mēdzu tos pamainīt.
Mans rituāls šobrīd ir pavisam vienkāršs - gan no rītiem, gan vakaros. Galvenais uzsvars ir uz ādas attīrīšanu, apsārtuma mazināšanu, maigu eksfoliāciju un aizsardzību no saules. Skatamies :)



8 komentāri:

  1. forši :) Kā tev patīk tas bioderma pūderis (liekas ka ir pūderis?)? Pēc tava ieteikuma nopirku TBS alvejas pieniņu, patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, cik jauki, man TBS pieniņš ļoti patīk :) Tas Bioderma saules filtrs ir kā kompaktais krēms ar toni. Man labāk patiktos, ja viņam būtu pūdera tekstūra, bet nav ne vainas arī šim - galvenais, ka viņš nesatur ķīmiskos filtrus :)

      Dzēst
  2. Physiogel arī ir mans favorīts. Tiesa gan, tagad vairs nelietoju uz nakti, jo liekas pa treknu bet tā vispār lielisks nakts krēms jūtīgai ādai. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan :) Dienai man viņš būtu par smagu, bet uz nakti ir ļoti labi :)

      Dzēst
  3. Superraxts :) Bija interesanti!

    AtbildētDzēst
  4. Es tagad domāju, kā pamainīt savu sejas kopšanu, tikai nevaru izdomāt, kādus produktus izvēlēties. :)
    Foršs raksts! :)
    Es grēkoju, man no rīta ir divi līdzekļi (micelārais un sejas krēms), vakarā trīs - micelārais, sviestkrēms kosmētikas noņemšanai un sejas krēms).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No rītiem es arī reizēm izmantoju tikai micelāro ūdeni, bet tas ir ļooti reti (ja ir liela steiga), jo labāka un tīrāka sajūta tomēr izmantojot pieniņu :)

      Dzēst