ceturtdiena, 2014. gada 22. maijs

PHARMACERIS, Intense Coverage Mild Fluid foundation, SPF 20

Jaunas paaudzes pārklājoša sistēma. Ieteicams visiem ādas tipiem (ieskaitot problemātisku un jutīgu ādu). Tas noslēpj ādas defektus (pigmentācijas izmaiņas, paplašinātus kapilārus, aknes rētas, tumšos lokus zem acīm, acne rosacea). Krēma pārklājošais efekts saglabājas apmēram 10 stundas. Satur mikrokapsulas ar minerālfiltriem, kas pasargā no UVA un UVB staru kaitīgās ietekmes. Rezultātā āda kļūst maiga un svaiga, dabiskā, vienmērīgā tonī, neradot "smaguma" un maskas sajūtu.
Nesatur konservantus, parabēnus un smaržvielas.

Jau diezgan sen domāju, ka vajadzētu izmēģināt šo tonālo krēmu, jo pieredze ar dažiem Pharmaceris produktiem bija diezgan pozitīva. Tas ir arī viens no nedaudzajiem tonālajiem līdzekļiem, kuri nopērkami aptiekās. 
Šis tonālais krēms pieejams trijos toņos - es izvēlējos visgaišāko 01 Ivory, kaut arī, iespējams, vajadzēja ņemt otro numuru, jo tonālais ir ļoti, ļoti gaišs. 
Pārklājošā sistēma tonālajam ir patiesi iespaidīga - pietiek ar pavisam nelielu krēma daudzumu, lai tiktu nomaskēts viss. Man jau patiktu, ja vien viņš neizskatītos pēc maskas. Kaut arī ražotājs apgalvo, ka šis produkts nerada maskas efektu uz sejas, atļaušos nepiekrist. Neatkarīgi no produkta daudzuma, pat ja tā ir ļoti, ļoti maz, maskas efekts paliek kāds bijis. Es jau domāju, ka metīšu viņu ārā, tomēr pirms tam nolēmu pamēģināt pievienot pavisam nelielu daudzumu šī krēma kādam citam tonālajam līdzeklim. Labs kandidāts bija Artdeco BB krēms, jo viņš man ir bišku par tumšu, kā arī prasītos lielāks maskējošais efekts. 
Ar rezultātu paliku ļoti apmierināta, jo no šī miksļa sanāca pat ļoti labs tonālais krēms bez maskas efekta, tomēr pietiekami sedzošs un gandrīz ideālā tonī :)

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
18,95 EUR
Vērtējums:
krēmam pašam par sevi lieku 2/10, bet kombinācijai ar Artdeco BB krēmu lieku 8/10

6 komentāri:

  1. Eh, žēl, ka tā. Pēc apraksta izskatās pēc mana sapņa :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas gan, es gribētu tādu tonālo krēmu, kurš atbilstu šajā aprakstā teiktajam :)

      Dzēst
  2. Es laikam nekad neiedomātos jaukt klāt citam, izmestu pa taisno laukā. :D Bet ideja baigi foršā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā var mēģināt atdzīvināt produktus, kuri nepatīk. Reizēm tā daru ar lūpu krāsām, piemēram, ja kāds tonis pats par sevi neizskatās, mēģinu sakombinēt, citreiz sanāk tīri labi :)

      Dzēst
  3. man jau trešo mēnesi uz urrā iet kombinācija Nyx HD tonālais (teicami visu nomaskē, bet uz sejas izskatās baigi nedzīvs, turklāt nopircies stipri par gaišu) un Madarasa sun flower.
    Nyx bija par gaišu un nedzīvu, Madaras sun flower par tumšu un vieglu, bet abi kopā sanāk gandrīz ideālais tonālais- sedzošs, bet plāns, dzīvīgs, veselīgi mirdzošs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, izklausās pēc labas kombinācijas :) Man kādreiz ļoti patika Moon Flower, bet, jā, viņam ļoti viegla konsistence.

      Dzēst