trešdiena, 2014. gada 7. maijs

L'OREAL PARIS, False Lash Wings Midnight Blacks & Super Liner Perfect Slim

L'Oreal skropstu tuša False Lash Wings ar tā saucamo taureņa efektu tirgū parādījās 2013. gadā un guva lielus panākumus, tādēļ L'Oreal Paris tai radījis māsiņu vārdā Midnight Blacks. Jaunā tuša radīta, lai panāktu vēl izteikmīgāku rezultātu vakara meikapam.

Nevaru salīdzināt abas tušas, jo pirmo neesmu lietojusi, tomēr uz aci birstītes šķiet ļoti līdzīgas. Midnight Black tušai bez unikālās birstītes ir arī visaugstākā melnā pigmenta piesātinātība un pērļu perlamutra daļiņas, kuras atstaro krāsu.

Man tuša iepatikās - ar to ir ļoti ērti nokrāsot skropstas, kaut arī iesākumā birstīte manī radīja aizdomas. Tuša sniedz diezgan izteiktu pagarinošo efektu, nesaķepina skropstas, dienas gaitā nebirst, bet vakarā to bez problēmām var notīrīt ar micelāro ūdeni, vai acu kosmētikas noņēmēju :)

Super Liner Perfect Slim laineris ir ļoti ērts kontūrlīniju veidošanas rīks. Lainera aplikators ir ļoti smails, bet elastīgs. Krāsa ir ļoti piesātināta un nav vairākas reizes jāvelk līnija, lai tā būtu redzama. Šis priekš manis noteikti ir brīvdienu un svētku dienu produkts, jo ikdienā laineri nelietoju (galvenokārt tādēļ, ka tam nepieciešams vairāk laika un pacietības):)

Kur nopirkt?
Drogas, Stockmann u.c.
Cena:
aptuvenā cena tušai: 16.59 EUR
aptuvenā cena lainerim: 9 EUR
Vērtējums:
abiem produktiem 8/10

* Produktus apskatam piedāvāja zīmola L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā.

13 comments:

  1. Vai dzīvē redz, ka izmantots ir nevis melns, bet brūns laineris? Vai arī šī atšķirība manāma vien iepakojumā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, protams - redz :) Brūns laineris neizskatās tik uzkrītoši kā melns, vizuāli skats ir tāds "mīkstāks" es teiktu :)

      Dzēst
  2. Ne pa tēmu, bet ar ko esi iezīmējusi uzacis? Izskatās ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, tas ir Isa Dora uzacu zīmulis tonī Cashmere + Lumene uzacu želeja Soft Brown :)

      Dzēst
  3. šo laineri mēģināju uz rokas likās tāds neturīgs... vai ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man viņš turās visu dienu, nav gan nēsāts lietaini vējainā laikā, bet normālos apstākļos viss ir kā nākas :)

      Dzēst
  4. Ar iepriekšējo tušas versiju ļoti vīlos, šo nemaz nemēģināšu. No specifiskās birstītes formas jēgu neredzēju nekādu. (Bet Tev bildē šī izskatās labi).
    Šobrīd pati lietoju Lumene Natural code Dual Drama un beidzot esmu daudz maz apmierināta ar tušu - smuki pagarina, tuša ir redzama, bet nav ķepīga un nebirst. Šī gan tāpat nebūs mana tušu tuša pie kuras palikt mūžīgi mūžos, bet vismaz šobrīd apmierina un droši vien vēl kādreiz tiks pirkta. Ļoti jau nu gribas pamēģināt slaveno Guerlain tušu.
    Pirms Lumenes bija Korres provitamin & Rice Bran arī nepatika. It kā nesalipināja, bet pat ar 3 kārtām joprojām nebija redzams, ka skropstas krāsotas. Pārāk jau nu dabīga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man birstīte iepatikās, jo viņa labi "paķer"malējās skropstas, kuras grūti nokrāsot ar lielām. Lumene tušas ļoti sen nav lietotas, pat vairs neatceros, vai patika, vai nē, bet varētu izmēģināt :)

      Dzēst
    2. Lumenes dekoratīvā kosmētika visār tāda divdabīga. Pavisam sen, kad viņu mēģināju (vairāk tonālos krēmus) viss bija garām. Arī no citiem ir dzirdētas ne pārāk labas atsauksmes. Šo tušu pirku kopā ar Lumene BB, jo vismaz par šīem 2 produktiem atsauksmes bija ļoti labas. Noriskēju un nevīlos.

      Dzēst
  5. L'Oreal tušas laikam neesmu lietojusi jau gadus piecus. :)
    Man patīk tādas apjomīgas birstes, šī izskatās pārāk dīvaina. :) Bet efekts ļoti patīk, Tev piestāv! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, birstīte izskatās diezgan dīvaina, tomēr darbojas ļoti labi :)

      Dzēst