svētdiena, 2014. gada 20. aprīlis

Mēneša favorīti 2

Vispirms jau priecīgas Lieldienas :) 
Laiks mūs visus šajās brīvdienās lutināt lutina, bet es tomēr nolēmu piesēsties pie sava otrā mēneša favorītu raksta. Šoreiz ne tikai par kosmētiku, bet arī nedaudz par jaukām kafejnīcām, filmām un mūziku.

Beidzot manās rokās nonāca Batiste sausais šampūns. Beidzot es saku tāpēc, ka pirms pirkuma vairākas reizes (neveiksmīgi) biju apmeklējusi Mildas tirdziņu. Šampūns tiešām labs - iesākumā izvēlējos oriģinālo versiju, bet turpmāk centīšos iepazīties arī ar pārējām.
Artdeco BB krēms (par šo jau rakstīju).
Emolium krēms ir labs palīgs sausai, jutīgai un sakairinātai ādai.
Nivea micelārais ūdens (atsauksme).
Draudzene no Londonas atveda man ķobīti ar Soap&Glory ķermeņa skrubi, kurš ir vienkārši burvīgs - lieliski smaržo, bet skrubē arīdzan ļoti labi :)
Revivor matu balzamu veikalu plauktos atceros redzējusi jau kopš skolas laikiem, bet tā arī nekad nebiju nopirkusi, bet žēl, jo balzams ir pat ļoti patīkams - nenoslogo matus, bet labi mīkstina un jauki smaržo.
Drogas veikalā pamanīju Babydream produktus un iegādājos dušas želeju. Tā nesatur smaržvielas, krāsvielas, konservantus un cena arīdzan ir ļoti demokrātiska.
Vēl no Londonas pie manis atceļoja arī Real Techniques sūklītis meikapa uzklāšanai. Līdz šim no šiem olveidīgajiem biju lietojusi vien Oriflame versiju. Jāsaka, ka nevar pat salīdzināt. RT sūklītis izgatavots no daudz kvalitatīvāka materiāla un tonālo krēmu ar to izlīdzināt daudz vieglāk.
Intereses pēc nopirku Lumene uzacu želeju tonī Soft Brown. Man ir gaišas, ne pārāk biezas uzacis, tādēļ kā patstāvīgs produkts šī želeja man neder, jo tā tikai nedaudz ietonē uzacu matiņus. Bet, virs zīmuļa tā darbojas ļoti labi - nedaudz ietonē un saglabā koptu izskatu uzacīm visas dienas garumā.
Catrice uzacu izgaismotājs (atsauksme).
Vēl viena ļoti laba L'Oreal skropstu tuša ir jaunā False Lash Wings Midnight Blacks (veikalos no maija). Tai ir ļoti ērta gumijas birstīte, kura nesaķepina skropstas un ar to ļoti ērti nokrāsot skropstas acu kaktiņos.
L'Oreal Color Infalliable acu ēnas tonī All Night Blue ir ļoti piesātinātas, ļoti košas un pigmentētas ēnas. Tekstūra tām ir kaut kur pa vidu starp presētu pigmentu un krēmveida ēnām. Šīs pavisam nav līdzīgas Color Tattoo, bet lasīju, ka ļoti atgādina Armani Eyes to Kill ēnu tekstūru.
Nesen atkal sāku lietot Artdeco iepriekšējā pavasara/vasaras kolekcijas lūpu krāsu Hydra Lip Color tonī Hydra Soft Coral - ļoti patīk (atsauksme).

Ļoti jauka, neliela un omulīga vietiņa, kur pasēdēt, padzert tēju un panašķoties ir Safie Turkish Bakery. Godīgi, ar acīm tur var apēst visu - visi saldumi izskatās ļoti apetītelīgi. Jau sen no draugiem biju dzirdējusi labus vārdus par šo vietu, tomēr apmeklēt sanāca tikai šomēnes. Ja ir vēlme panašķoties, iesaku aiziet. Kafejnīca atrodas Ģertrūdes ielā 37.

Šomēnes sev par lielu prieku sanāca noskatīties vairākas patiešām labas filmas. 
Ja vien iespējams vēl vairāk apbrīnot Merilu Strīpu, tad filma "Augusts: Osedžas Zeme" to liek darīt pilnīgi noteikti. 
Filma "Viesnīca "Diženā Budapešta"" arī ir kinoteātra apmeklēšanas vērta - ļoti vizuāls kino ar lielisku aktieru ansambli. 
Pēc jaunās Dž. Džārmuša filmas "Izdzīvo tikai mīlētāji" noskatīšanās man bija vēlme no jauna doties uz kasi, nopirkt biļeti un atkal doties uz seansu. Brīnišķīga filma (Džārmušam jau nemaz nav sliktu filmu). 

Eric Burdon & The Animals albums "Every One Of Us" jau sen ir viens no maniem mīļākajiem mūzikas ierakstiem, bet sen nebiju klausījusies :)
The National albums "Trouble Will Find Me" man ir salīdzinoši nesens atklājums, bet iepatikās ļoti. 
Kaut kur lasīju, ka Šena Maršala (Cat Power) var dziedāt da jebko un tas būs brīnišķīgi - pilnīgi piekrītu. 
Tādi lūk šī mēneša favorīti :)

19 comments:

  1. Lai visiem četriem Batiste sausajiem šampūniem man visvairāk patīk Tropical aromāts. Tas ir saldens, bet nav tik spēcīgs kā Original :)
    O, Revivor tā ir klasika! Atceros es to arī lietoju pirms vairākiem gadiem, un tas man ļoti patika. Tiešām pēc atstāj to patīkamo maigo matu sajūtut :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha, tad nākamais būs jāņem Tropical :) Jā, Revivor ir tiešām patīkams kondicionieris.

      Dzēst
  2. Ieinteresēja tas Emolium krēms, jo mana āda ir apmēram tāda pati kā tavējā un līdz šim visi Tevis ieteiktie krēmi ir derējuši (Physiogel, Sensibio AR) :)
    Sen atpakaļ Multiluksā vēl bija nopērkams īstais baltkrievu Revivor, mazliet citādākā bundžiņā, tas bija lielisks! Šo versiju neesmu mēģinājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, man prieks, ka patika un derēja :) Par cik mana āda šobrīd diezgan asi reaģē uz daudzko, tad nolēmu izmēģināt Emolium krēmu. Tiešām labs - nomierina kairinājumu, mitrina, baro.
      Diemžēl neesmu mēģinājusi oriģinālo Revivor versiju, bet šis arī nav slikts (rakstīts, ka ražots Itālijā):)

      Dzēst
  3. Revivor mana mamma ik pa laikam lieto, kad gribēju pirkt sev, konsultante tica, ka ik a laikam klienti sūdzas, ka blaugznas pēc viņa rodas. Tā arī nenopirku. Bet mammai tiešām viss ok. Tā kā šo vienkārši vajag pavēro vai kas nemainās galvas ādā.
    Man pirmā Wings tuša bija vilšanās, vai šī atšķiras no pirmās?
    Vakar nopirku uzacu lifteri, bet atvreot šķiet diezgan rozā (man izteikti dzeltena āda) - nezini, vai viņiem ir ari citi toņi vai tikai šis? (mājas lapā tikai rozā uzrāda).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par brīdinājumu - skatīšos.
      Diemžēl ar pirmo Wings versiju nevaru salīdzināt, jo tā man nav bijusi. Midnight Black sola vēl izteiksmīgāku rezultātu. Kas attiecas uz kuplinošo efektu, tad Miss Manga man joprojām ir nepārspēta, bet šī tuša sniedz diezgan labu pagarinošo efektu, liels pluss ir arī tas, ka nesaķepina skropstas.
      Catrice uzacu lifteris, manuprāt, pieejams tikai vienā tonī. Jā viņš ir diezgan rozīgs, bet iztušējas ļoti labi.

      Dzēst
  4. Tad to Real Techniques sūklīti pie mums nevar nopirkt.. žēl, gribēju pamēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, diemžēl nevar, bet feelunique var pasūtīt, ja kas :)

      Dzēst
  5. Ak, nu ārprāts, kādi saldumi, nevaru skatīties ar mierīgu sirdi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vot, no vienas puses - tādas vietas apmeklēt ir gauži bīstami. Visas tās medainās baklavas un gaisīgie lukumi...

      Dzēst
  6. Cik jauki, ka padalījies ar labu mūziku un filmām, aicinu to darīt biežāk ;) es vienmēr meklēju ko jaunu mūzikas pasaulē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju - vajag, vai nevajag :) Tad turpmāk arī dalīšos :)

      Dzēst
  7. Man Nivea micelārais ūdens iepatikās, ja sākumā šaubījos, tad šobrīd man patīk ļoti. Soap&Glory ir mans mazais sapnītis, ceru, ka Signe rudenī no UK atvedīs man kko. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man tagad āķis lūpā - gribu vēl kaut ko :)

      Dzēst
  8. S&G skrubis ir vienkārši manas dzīves mīlestība. Es nesaprotu, kas ar mani, ja blogos to ieraugu atplaukstu smaidā, un sāku par to priecāties :D

    AtbildētDzēst
  9. O, kads lielisks raksts. Un beigu daļa burvīga. Ar steigu jaiet uz Budapeštas viesnīcu - tas ir mans mīļakais režisors

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Budapeštas viesnīcu noteikti jāredz :)

      Dzēst
  10. Es ar noskatījos filmu Augusts, superīga - iesaku!

    AtbildētDzēst