svētdiena, 2014. gada 30. marts

NIVEA, Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water

Nivea Micelārais ūdens attīra ādu un noņem kosmētiku no sejas un acīm, vienlaicīgi mitrinot ādu. Ja lietosit to kopā ar Nivea Sensitive care produktiem, tas palīdzēs novērst trīs galvenās jutīgas ādas pazīmes: 1) apsārtums; 2) saspringums; 3) sausums. 
Lietošana: Maigi iemasējiet ādā, izmantojot kokvilnas vates plāksnīti un turot acis aizvērtas. Saderība ar ādu ir dermatoloģiski un oftalmoloģiski pārbaudīta.

Pavisam nesen Drogas veikalos parādījusies jaunā Nivea Sensitive produktu līnija jutīgai ādai, kurā ietilpst dienas un nakts krēmi, kā arī micelārais ūdens. Visi līdzekļi ir ph-neitrāli, nesatur parabēnus, krāsvielas, aromatizētājus un alkoholu. 
Man ir prieks, ka beidzot arī plaša patēriņa kosmētikas klāstā nāk klajā arvien jauni produkti, kas ir paredzēti tieši jutīgas ādas kopšanai. Pagaidām man nav nolūka mēģināt krēmus, tomēr micelārais ūdens tika ielikts grozā bez ilgas domāšanas, jo tas ir produkts, kuru lietoju katru dienu, lai noņemtu dekoratīvo kosmētiku.
Produkts man nelika vilties - kosmētiku notīra ļoti labi, gan no acīm, gan sejas. Nekairina sejas ādu, nepadara to lipīgu. 
Šķiet, ka tagad daudzi zīmoli nāks klajā ar savu versiju par micelāro ūdeni. Youtube plašumos uzzināju, ka Garnier produktu klāstā arī būs micelārais ūdens, bet, manuprāt, pie mums vēl nav pieejams. 

Kur nopirkt?
Drogas
Cena: 
3,91 EUR (cena ar 30% atlaidi)
Vērtējums:
9/10

8 komentāri:

  1. Jā, man arī ļoti patīk. :)
    Garnier var pasūtīt feelunique, bet es vēl neesmu saņēmusies, man ir kādi 4 kosmētikas noņēmēji, pagaidām pietiks. ;) bet Garnier izdevīgs tilpuma ziņā - veseli 400ml.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī iepatikās, ka Garniel ir tik liels tilpums :)

      Dzēst
  2. Man ar patīk, tik viens mīnuss tāds, ka manas tušas tas nespēj 100% noņemt nost, diemžēl, bet tā ir ok ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti labi visu notīra. Tu lieto ūdensnoturīgo?

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Man abi patīk, īpaši lielu atšķirību neredzu. Esmu lasījusi, ka daudziem šķiet, ka L'Oreal atstāj kārtiņu (es to īpaši neizjūtu), bet Nivea micelārais, manuprāt, neatstāj neko.

      Dzēst
  4. Garnier micelāro no feeluniq saņēmu pagāšnedēļ. Tā kā vēl nebija beidzies bioderma, tad varēju salīdzināt - katru uz savas sejas puses - internets pilns ar šādiem salīdzinājumiem - nu es arī baigo atšķirību starp abiem neredzēju-noņem vienlīdz labi. Tikai viens sanāk 2x lētāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši, būs jāņem ciet kad parādīsies pie mums :)

      Dzēst