pirmdiena, 2014. gada 17. marts

L'OREAL, Skin Perfection

Sākot ar šodienu Drogas veikalos pieejami jaunie L'Oreal Paris Skin Perfction sērijas produkti, kurā ietilpst serums, acu krēms un sejas krēms. 

SKIN PERFECTION sastāvā ir divas būtiskas aktīvās vielas:
LR 2412 spēcīga, koriģējoša molekula, kuras izpētei veltīti 10 gadi, kas uzlabo ādas kvalitāti un darbojas pikseļu līmenī;
Perline-P poru samazinošās vielas un nomierinošas aktīvās vielas, kas kontrolē ādas apsārtumu, kombinācija, kas uzlabo ādas kvalitāti no epidermas virsmas. Tas iedarbojas: porās, ādas tekstūrā un tonī.

Mitrinošais dienas krēms ar krēmīgu tekstūru izlīdzina poras, padara sejas ādas tekstūru mīkstāku un nodrošina zīdaini maigas ādas sajūtu. Sastāvā Perline-P.

Sejas krēmam piemīt izteikts aromāts - tas ir patīkams, tomēr man kā jūtīgas ādas īpašniecei tas šķiet pārlieku aktīvs. Krēmam ir diezgan bieza konsistence, tomēr tas iesūcas ļoti ātri. Manuprāt, krēms lieliski der kā dekortīvās kosmētikas pamats, jo sastāvā tūlīt aiz ūdens ir silikons, kurš nodrošina izteikti gludas ādas sajūtu, ko lielākoties panākam izmantojot kosmētikas bāzi. 

Seruma vērtīgā formula, īpaši plānas emulsijas gēls, uzlabo ādas tekstūru, sašaurina poras, izlīdzina un uzlabo sejas ādas toni. Satīna pieskāriens, kas ātri iesūcas un bagātīgi mitrina ādu visos tās slāņos. Sastāvā Perline-P un LR 2412.

Serumam ir viegla gēlveida konsistence, tāpat kā dienas krēms, arī serums nodrošina maigas, gludas ādas sajūtu. Serums, salīdzinājumā ar krēmu iesūcas nedaudz ilgākā laika posmā - nepieciešamas aptuveni desmit minūtes.
Jāpiebilst, ka molekula LR 2412 ir sastāvā arī slavenajam Lancome Visionnaire serumam, tādēļ visiem šī produkta cienītājiem tagad ir iespēja iegādāties līdzvērtīgu produktu par krietni demokrātiskāku cenu.
Palasot atsauksmes no citiem blogeriem ievēroju, ka īpaši labi par serumu (arī par krēmu) atsaucas normālas un kombinētas ādas īpašnieces.

Acu krēms nomaskē tumšos lokus un maisiņus zem acīm, izgaismo zonu ap acīm un novērš noguruma pazīmes. Sastāvā kofeīns un Cg vitamīns.

Šis krēms no trijotnes man iepatikās vislabāk. Krēmam nepiemīt izteikts aromāts, varētu pat teikt, ka tā nav vispār. Nevaru piekrist aprakstā solītajam tumšo loku maskējošajam efektam, jo krēms ir bez toņa, tomēr tas delikāti izgaismo zonu ap acīm. Man patīk šo krēmu lietot no rītiem, jo kā jau teicu, tas izgaismo ādu ap acīm, rada tādu patīkamu svaiguma sajūtu un nekonfliktē ar konsīleri :)

Kur nopirkt?
veikalos Drogas
Cena:
dienas un acu krēmam 11.45 EUR; serumam 12.40 EUR
Vērtējums:
dienas krēmam un serumam 7/10; acu krēmam 8/10

* Produktus apskatam piedāvāja L'Oreal Paris zīmola pārstāvji Latvijā.

6 komentāri:

  1. Interesanti, kā tas ir - pikseļu līmenī? :D Njā, taisnība jau ir Lancome un L'Oreal gandrīz ir viens un tas pats, to esmu dzirdējusi arī no profesionāļiem, varbūt vienīgi aktīvo vielu koncentrācija Lancome ir nedaudz lielāka.
    Domāju, ka serumu vērts izmēģināt. Paldies par aprakstu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par pikseļu līmeni nemācēšu paskaidrot, mani pašu arī tas mulsina, bet tā produkta aprakstā teikts :)

      Dzēst
  2. Acu krēmu noteikti iegādāšos. :)

    AtbildētDzēst
  3. mhm ir gan tā pati molekula, bet Visionaire man likās tīri dekoratīvs produkts ar visai nosacītam kopjošām īpašībām, nebija slikts, bet, lai pirktu atkārtoti, ne :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu lietojusi Visionnaire, bet spriežot pēc Skin Perfection seruma - jā, viņš drīzāk izlīdzina reljefu, radot gludākas ādas ilūziju, ir patīkams pēc konsistences, labi smaržo, bet kādas īpašas izmaiņas ādas stāvokļa uzlabošanā es nemanīju.

      Dzēst
  4. Man ar no visas sērijas tieši visvairāk patīk serums un acu krēms. :) bet, vispār, ļoti laba sērija :)

    AtbildētDzēst