pirmdiena, 2014. gada 31. marts

L'OREAL PARIS, Sublime Body ķermeņa balzams, 200 ml

Intensīvi barojošs, bagātīgs ķermeņa balzams. Mīkstina, atjauno, intensīvi baro ādu. Sausai un ļoti sausai ādai. 
Lai saglabātu ādas maigumu un elastību, to nepieciešams intensīvi barot. Atjaunojoša kopšana ir īpaši nepieciešama sausai ādai. 
Bagātināts ar barojošām eļļām (koriandra eļļa, Ecchium eļļa, upeņu kauliņu eļļa, aprikožu eļļa), balzams baro ādu 48 stundas, intensīvi atjauno un ilgstoši aizsargā ādu pret sausumu.
Bagātīgā tekstūra saplūst ar ādu un tajā ātri iesūcas, neatstājot taukainu kārtiņu. Piemērots lietošanai ikdienā. Padara ādu zīdaini maigu.
Āda ir dziļi pabarota, aizsargāta un maiga. Tā ir ieskauta vieglā, patīkamā aromātā.

Nesen mūsu veikalos parādījās jaunums no Sublime Body kolekcijas - ķermeņa balzams. Citus kolekcijas produktus mēģinājusi gan neesmu, bet daudzos blogos par tiem lasāmas pozitīvas atsauksmes. 
Ķermeņa āda man ir sausa, tādēļ visbiežāk izvēlos treknus, biezus krēmus, kuri spējīgi ilgstoši saglabāt zināmu komforta līmeni. Šis ir tieši tāds - biezs krēms, pēc konsistences man nedaudz atgādina The Body Shop ķermeņa sviestus. 
Biju patiešām pārsteigta par ātrumu, kādā šis krēms iesūcas ādā. Lielākoties "treknos" produktus lietoju uz nakti, bet šis iesūcas minūtes laikā, tādēļ bez problēmām var lietot arī no rītiem - pat ja tūdaļ pēc krēma uzklāšanas ir jāģērbjas.
Balzams pēc savas tekstūras ir ļoti maigs, zīdains un viegli uzklājams, sniedz ādai barošanu, mitrināšanu un komfortu visas dienas garumā. 
Aromāts produktam ir ļoti patīkams - svaigs, citrusīgs, bet tajā pašā laikā silts. Es gan dotu priekšoku ne tik parfimētam krēmam, bet nevar noliegt, ka aromāts ir tīkams. Ja lietoju šo krēmu no rītiem, tad iztieku bez smaržām, jo aromāts ir diezgan izteikts un ilgi saglabājas uz ādas.

Kur nopirkt?
veikalos Drogas
Cena:
6,39 EUR 
Vērtējums:
8/10

* Produktu apskatam piedāvāja L'Oreal Paris zīmola pārstāvji Latvijā.

7 komentāri:

  1. Šito esmu ielikusi rudens-ziemas sarakstā. :
    Šobrīd cenšos noīsināt savus zieķu krājumus, nākamos mēģināšu The Body Shop jaunos sorbetus. :)

    AtbildētDzēst
  2. šis nepaliek drēbēs tāds smirdīgs (atvainojiet) kā jamējo eļļa?
    pēc skata tāds diezgan silikonīgs izskatās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, nekādas smakas nav novērotas. Jā, silikons ir sastāvā.

      Dzēst
  3. Man šis patīk, bet manai ādai normālajai ādai tas liekas pa treknu, jo tik nemaz tik ātri neiesūcas ādā. Jau rakstīju, ka man vajag vismaz 2 stundas, lai tas pilnībā būtu iesūcies ādā. Aromāts šim balzamam ir burvīgs! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, aromāts tiešām patīkams :) Mana āda visu "apēd" momentā :)

      Dzēst
  4. Uz ziemu noteikti iegādāšos, ja atcerēšos :))

    AtbildētDzēst