trešdiena, 2014. gada 12. marts

KIEHL'S, Abyssine Eye Cream+

* Krēms palīdz cīņā ar grumbiņām un mīmikas līnijām
* Pasargā ādu ap acīm no negatīvās brīvo radikāļu iedarbības
* Dermatoloģiski testēts
* Produkts nav testēts uz dzīvniekiem

Teikšu godīgi, ka nebiju ieplānojusi pirkt tieši šo acu krēmu, jo biju noskaņota iegādāties slaveno Kiehl's krēmu ar avokado. Izmēģinot to uz rokas sapratu, ka krēma konsistence man pavisam nepatīk - likās taukaina, grūti izlīdzināma, bet ādu ap acīm staipīt un mocīt man negribās. 
Apskatījos pārējos Kiehl's acu krēmus, izvēle krita uz šo. 
Jau pēc krēma iegādes palasīju atsauksmes, kuras ir visai pretrunīgas. Negatīvu atsauksmju ir diezgan daudz, arī Paula's Choice apskatā krēms nav sevišķi labi novērtēts. Nedaudz apskumdinājos, tomēr sāku lietot :)
Krēmam nav nekādas smaržas, kas manā gadījumā ir tikai pluss. Konsistence tam ļoti patīkama, vidēji bieza. Krēms viegli izlīdzinās, absolūti nekonfliktē ar dekoratīvo kosmētiku. Krēms momentāli likvidē jebkādu sausuma, vai diskomforta sajūtu ap acīm un nekairina ādu. Ar citiem acu krēmiem ir bijusi pieredze, ka pēc uzklāšanas viss ir kārtībā, tomēr dienas laikā āda ap acīm kļūst sausa un tāda arī izskatās, tomēr ar šo krēmu āda jūtās komfortabli visu dienu. 
Krēmu lietoju jau kopš janvāra beigām un varu teikt, ka tā iedarbība grumbiņu mazināšanas jomā mani apmierina - tās nav izgaisušas, tomēr ir mazāk pamanāmas. Iespējams, tas pateicoties labajam mitrinošajam un barojošajam efektam, kuru sniedz šis krēms.
Kas attiecas uz tumšajiem lokiem, tad to mazināšanos pēc krēma lietošanas es nepamanīju, pieļauju, ka pietūkumu ap acīm krēms arī nepalīdzēs mazināt, jo tas nesniedz atsvaidzinošu, vai atvēsinošu efektu.
Kopumā varu teikt, ka krēms man patīk diezgan labi, tomēr nav arī pats labākais, ko esmu mēģinājusi.

Sastāvs:
Water, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Squalane, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Beeswax, Glyceryl Stearate, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PEG-20 Stearate, Phenoxyethanol, Honey, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Panthenol, Methylparaben, Hydrolyzed Yeast, Tocopheryl Acetate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Chlorphenesin, Propylparaben, Caffeine, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Chlorhexidine Digluconate, Acrylates Copolymer, Adenosine, Laureht-7, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Mannitol, Arginine, Serine, PCA, Sucrose, Citrulline, Glycogen, Histidine Hcl, Alteromonas Ferment Extract, Alanine, Threonine, Glutamic Acid, Algae Extract, Lysine HCL

Kur nopirkt?
Stockmann
Cena:
36 EUR
Vērtējums:
7/10

9 komentāri:

  1. Tu labāk man pastāsti, kā Tu piespied sevi lietot acu krēmu :)) Man šī produktu kategorija nu neaiziet, pašlaik uz plauktiņa stāv divi, nu nelietojās man, atceros vienu reizi nedēļā, bet tas jau neko nedod, vāks... :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu krēmus lietoju jau kādus 6-7 gadus, tagad jau pierasts, pēc attīrošajām procedūrām uzreiz klāju acu krēmu un tad tikai sejas krēmu. Sākumā arī bieži aizmirsu par viņu, bet tad aizvien biežāk uzdūros rakstiem, ka krēms ādai ap acīm ir ļoti svarīgs un nepieciešams, tad jau piespiedu sevi :) Tagad vairs neaizdomājos, viss notiek automātā :)

      Dzēst
    2. jā es arī gribu iemācīties, bet es nezinu, man vajag k.kādu motivātoru :))

      Dzēst
  2. Eh, nu žēl, ka tā. Paldies par atsauksmi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pat ja šo krēmu atkārtoti nepirkšu, tas nav slikts, pat diezgan labs, tomēr gribās ko vairāk (kā vienmēr):)

      Dzēst
  3. kurš bija labākais mēģinātais? Man baigi aktuāli ir pietūkums no rīta un loki.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti patika Decleor Harmonie Calm acu krēms, vēl ļoti labs bija Carole Franck krēms, bet to pie mums, diemžēl, vairs nevar nopirkt. Bet, nav vēl atrasts tas, kuru gribētos pirkt atkal un atkal :)

      Dzēst
  4. bet no Kiehls labākais it kā ir Midnight Recovery Eye, bet mēģinājusi neesmu, ir plānā kādreiz pamēģināt.

    AtbildētDzēst
  5. Tieši tādas ir manas domas arī par Midniht recovery, nu it kā ok, pat labs, bet nekāds wow pilnīgi noteikti.

    AtbildētDzēst