svētdiena, 2014. gada 16. marts

BIODERMA, Atoderm Nourishing cream

Pateicoties īpaši bagātinošām, struktūru atjaunojošām aktīvām vielām, Atoderm Creme nostiprina ādas barjeras struktūru, tādējādi ierobežojot kairinošo elementu iekļūšanu. Bagātināts ar mitrinošām vielām, Atoderm Creme notur ūdeni epidermas augšējos slāņos un novērš tā iztvaikošanu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Labi mitrināta un izturīgāka, āda atgūst maigumu un elastību no pirmās lietošanas reizes. Krēmveida tekstūra nodrošina nekavējošu komfortu. Lieliska panesamība. Nesatur parabēnus. Ar liegu smaržu. Hipoalerģisks.

Kad iegādājos šo ķermeņa krēmu nosolījos sev, ka lietošu to pēc katras mazgāšanās reizes, lai arī kāds slinkums mani nebūtu pārņēmis. Kā jau allaž, ziemas periodā mana ķermeņa āda ir īpaši sausa, tādēļ mitrināšana un vēlreiz mitrināšana ir tas, kas tai nepieciešams. 
Krēmam ir diezgan blīva konsistence, bet iesūcas tas samērā ātri. Smarža ir ļoti maiga un neuzkrītoša, kā jau vairumam produktu no Bioderma klāsta.
Pagaidām tiešām pieturos pie sev dotā solījuma - katru reizi pēc dušošanās uz visa ķermeņa uzklāju šo krēmu. Ar rezultātu esmu ļoti apmierināta. Jo īpaši sausa āda man ir uz apakšstilbiem, neskatoties uz to, ka regulāri lietoju skrubjus, tur tā vienalga pamanās lobīties un visādi nesmuki iznesties. Bet, kopš regulāri lietoju Biodermas krēmu, āda arī uz apakšstilbiem izskatās un jūtās labi. 
Īpaši gribētu izcelt ērto krēma iepakojumu. Pudele ir liela, tādēļ ir stabila. Uzklājot krēmu tas nav visu laiku jāņem rokās un atkal jāliek nost.

Sastāvs:
AQUA/WATER/EAU, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRISTATE, STEARETH-21, TOCOPHERYL ACETATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, TRIETHANOLAMINE, CETYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
18.34 EUR
Vērtējums:
9/10

21 komentārs:

  1. Ceru, ka kādreiz izaugšu no smaržīgajiem zieķiem un sākšu pamēģināt kaut ko no aptieku produkcijas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šī ir mana 2014. gada apņemšanās- sākt lietot kvalitatīvus ādas kopšanas līdzekļus :)
      protams, nekas nav izdevies, vienmēr skaļāk uzrunā smuki iepakojumi un citu produktu smarža. :)

      Dzēst
    2. Man jau arī patīk visādi smaržīgie, bet bieži vien āda protestē, tādēļ izvēlos līdzekļus ar draudzīgāku sastāvu :)

      Dzēst
  2. Šis ir tiešām ļoti labs ķermeņa krēms. Mūsmājās izlietoti jau kādi trīs iepakojumi, visiem patīk.

    AtbildētDzēst
  3. Ooo super, es lietoju visādas eļļas uz kāju lejasdaļas, jo zeķubikses un visādi šitādi štrunti manu kāju ādu pārvērš izžuvušā tuksnesī :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienmēr uz apakšstilbiem esmu lietojusi super treknos krēmus, jo tik tiešām - tā ir tuksneša zona :)

      Dzēst
  4. Tilpums super ekonomisks, vienīgi nepatīk, ka sastāvā minerāleļļa :( Kaut kā subjektīvi nevaru sev uzsmērēt virsū neko ar minerāleļļu, uzreiz liekas, ka āda neelpo un vēl nez kas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, no minerāleļļas es nebaidos, jo pati uz savas ādas esmu pārliecinājusies, ka tā nekairina manu sejas ādu, ar porām arī nekas slikts nenotiek. Es pilnībā piekrītu Paula's Choice lapā atrodamajam aprakstam par minerāleļļu:
      The confusion around mineral oil is also caused by some cosmetics companies and people who use the information about non-purified mineral oil as a scare tactic. The mineral oil used in skin-care products is certified as either USP (United States Pharmacopeia) or BP (British Pharmacopeia). This is the type that’s used in skin-care products, and it’s completely safe, soothing, non-irritating, and perfectly healthy for skin

      Dzēst
    2. es šo arī biju saklausījusies, tāpēc ķēros pie google, lai atrastu ar ko tad tā eļļa tik slikta un dīvaini - visur tikai slavinājumi. tieši par to, ka neaizsprosto poras, labi iesūcas, bez smaržas un vēl lēts. Nu gluži ideālais produkts. Arī aptiekā farmaceite teica, ka tas ir uzpūsts negatīvs burbulis.
      Bet nu tā kā neesmu ķīmiķis, tad, mazliet ticu vieniem un mazliet otriem un ceru, ka šis velns nav tik melns.

      Dzēst
  5. O, šis ir jāatliek nākamajai ziemai. Man šoziem patīk Vichy Nutri-Extra arī labs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Vichy smuko bundulīti es ar pagrozīju rokās, bet šis jau bija iegādāts, tādēļ neņēmu :)

      Dzēst
  6. Šo pamanīju pirms pāris dienām aptiekā, pagrozīju rokās, bet tā arī nepaņēmu. Rakstīts, ka var izmantot arī uz sejas ādas, kāda ir mēģinājusi? Kā ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz sejas gan neesmu mēģinājusi.

      Dzēst
    2. Es biju mēģinājusi...ir ok, bet tomēr tas tāds laikam vairāk variants, ka nu reizi no reizes, bet galīgi aizstāt sejas krēmu gan ne.
      Bet kopumā, man nežēlīgi patika...vasarā, kad gandrīz katra diena bija pie jūras (sāļais ūdens, saulīte) šis man bija vienīgais glābiņš, pie tam ļoti patīkams (gan konsistences, gan smaržas, gan darbības princips)!;)

      Dzēst
  7. Jā šis ir labs, lietojām to visi, es kad atceros :)) Atklāju to pirms.. hmm. gadiem pieciem kad man bija drausmīga alerģija uz kādu audumu, šis krēms, protams savienojumā ar citiem līdzekļiem, lieliski tika ar to galā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tiešām labs :) Kas ilgi nāk, tas labi nāk :)

      Dzēst
  8. šo nopirku rudenī priekš bērna, viņam katru ziemu āda viscaur paliek kā smilšpapīrs. Palīdz trijās dienās, pēc tam lietojam tik ik pārdienu. Man pašai ikru daļa kājām ir ļoti sausa visu gadu, tad nu dalam pudeli uz pusēm ar bērnu :) Ķermeņa augšdaļai gan kaut ko smaržīgāku, bet tur nav tāda sausuma.
    Tikat labs sausai ādai ir arī Emolium speciālā emulsija, to lietojām pagājušajā ziemā un bija ideāla. Šoruden arī gāju uz aptieku pēc tās pašas, bet uzķēros uz Bioderma akciju un nenožēloju.
    Savukārt dr. Wolff Linola krēms sausai āda gan bija vilšanās - ļoti biezs, tā ka grūti izsmērēt uz ādas un efekts arī nebija tik labs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, paldies par Emolium ieteikumu, pagaidām no tiem nekas nav mēģināts :)

      Dzēst